proidea.ro catalog online de informatii produse

ABB a sarbatorit inovatia de pionierat in domeniul mobilitatii electrice


2018. iunie 11.

Cu ocazia cursei ABB Formula E care a avut loc la Zurich

Evenimentul din Zurich, orasul in care se afla sediul central al ABB, a reprezentat un memento potrivit pentru rolul de pionier al companiei in transportul electric.

Campionatul de curse auto s-a intors in Elvetia dupa mai bine de 60 de ani cu editia din Zurich a campionatului ABB FIA Formula E care a avut loc pe data de 10 iunie. Prin demonstrarea puterii, vitezei si viabilitatii automobilelor alimentate cu baterii, seria ABB FIA Formula E dovedeste faptul ca masinile electrice reprezinta o tehnologie de varf al secolului XXI.

Cursa din Zurich a avut cele mai rapide si mai avansate masini de curse electrice din lume, care au adus actiunea electrizanta a masinilor electrice in orasul in care ABB are sediul sau central. Ca lider mondial in incarcarea rapida a vehiculelor electrice, ABB propulseaza transferul spre mobilitatea electrica.

Compania a lansat recent Terra HP, cea mai rapida statie de incarcare din lume. Aceasta poate reincarca bateria unei masini in doar opt minute, pentru a acoperi o distanta de 200 km. ABB este, de asemenea, lider mondial pentru sistemele de gestionare si distributie a energiei electrice care incorporeaza energia regenerabila in retelele electrice - furnizand acea electricitate curata care face din vehiculele electrice o alternativa preferata transportului pe baza de combustibili fosili.
"ABB si Formula E sunt doi pionieri care modeleaza ultimele tehnologii digitale si de electrificare", a declarat Ulrich Spiesshofer, CEO al ABB. "ABB este un lider de tehnologie si de piata in domeniul electrificarii, avand cea mai mare baza instalata de statii de incarcare rapida pentru vehiculele electrice din intreaga lume; Formula E serveste ca o platforma competitiva pentru dezvoltarea si testarea tehnologiilor de electrificare si digitalizare relevante in domeniul e-mobilitatii. Prin imbinarea fortelor, ABB si Formula E se afla in pozitia ideala pentru a impinge limitele mobilitatii electrice."

Weekend-ul in care cursele au avut loc a oferit si alte elemente speciale ABB pentru public, si anume:
  • in cadrul E-Village, standul ABB a prezentat o serie de tehnologii de electro-mobilitate ABB, incluzand o masina electrica de inalta performanta si doua dintre cele mai avansate statii de incarcare ABB - Terra 53 si Terra HP. O holograma a afisat infrastructura completa de incarcare a vehiculelor electrice
  • standul de prezentare a solutiilor ABB pentru autobuze electrice a inclus un video si o demonstratie a statiilor de incarcare rapida TOSA ale ABB pentru statiile de autobuz care pot reincarca bateria vehiculului in timpul necesar imbarcarii pasagerilor
  • YuMi, robotul colaborativ ABB cu doua brate a semnat autografe
  • un display cu SeaBubbles, un exemplu de mobilitate electrica pe apa. Aceasta forma futurista de taxi pe apa cu emisii zero, incorporeaza tehnologia ABB, demonstrand viabilitatea transportului care nu are impact asupra mediul si nici nu reprezinta o incarcare asupra infrastructurii urbane
  • o cursa de masini electrice in miniatura.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele ABB, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ABB Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-020334 sector 2, Bucuresti, str.Gara Herastrau, nr.4D, Cladirea Green Court - C, et.8
Telefon: +40 37 215 8200
Telefon: +40 37 215 8257
Fax: +40 21 310 4383
E-mail:
Web: www.abb.com.ro
Nicoleta Deaconescu
   
   
   
   
   
ABB este prezent pe piata romaneasca de peste 80 ani - la inceput prin cele doua companii ASEA si BROWN BOVERI, iar din anul 1992 printr-o organizatie ABB locala.
ABB, una dintre companiile de top din lume in domeniul tehnologiei energetice si de automatizari care permit clientilor din domeniul utilitatilor, industriei, transporturilor si infrastructurii sa isi imbunatateasca performantele, diminuand impactul asupra mediului inconjurator. Grupul de companii ABB opereaza in aproximativ 100 tari, avand in jur de 135000 angajati.
Denumiri marca: ABB, Busch-Jaeger
Stire
ABB lanseaza cel mai rapid incarcator pentru vehiculele electrice din lume cu ocazia Targului de la Hanovra 2018
2018.04.24    
Cuvinte cheie:  abb  zurich  sarbatorit  inovatia  pionierat  domeniu  mobilitate  mobilitati  electrice  electrica  formula  e  formula-e  cursa  cursei  masini  transport  incarcator  rapid