Alukönigstahl Romania livreaza sisteme de ferestre, usi si pereti cortina pentru noi proiecte rezidentiale de lux

Aviatiei Tower, Cap Nord, Cortina Academy, Imobilul J.L.Calderon, Luxuria Domenii Residence si 102 The Address

Alukönigstahl Romania, specialistul in sisteme de aluminiu, otel si PVC de cea mai inalta calitate, furnizeaza sisteme Schüco de ferestre, usi si pereti cortina de ultima generatie pentru cele mai noi proiecte rezidentiale de lux ale Capitalei, printre care amintim: Aviatiei Tower, Cap Nord, Cortina Academy, Imobilul J.L.Calderon, Luxuria Domenii Residence, 102 The Address.

Sistemele Schüco au contribuit la realizarea unor arhitecturi contemporane, eficiente energetic, dar si confortabile pentru viitorii ocupanti. Avand la dispozitie o gama completa si performanta de produse care acopera toate elementele anvelopelor cladirilor - de la ferestre si usi (sistemele Schüco AWS/ADS) la perete cortina si luminatoare (sistemele Schüco FWS 50) care se pot combina si permit realizarea unei multitudini de solutii de design arhitectural, arhitectii au ales solutiile nostre pentru rezultatele estetice si performantele tehnice garantate.

"Ne bucuram sa livram solutiile noastre ansamblurilor de cladiri care redefinesc standardele in materie de calitate si confort pe piata rezidentiala din Romania. Produsele noastre caracterizate prin valori de izolare termica, fonica si antiefractie exceptionale, dar si cu un design inovator, se adapteaza cel mai bine stilului de viata urban de astazi. Aceste proiecte sunt un exemplu de urmat in ceea ce priveste eficienta energetica si sustenabilitatea constructiilor si ne dorim sa asistam la tot mai multe proiecte similare care sa fie in avantajul tuturor beneficiarilor prin cresterea tuturor standardelor privind calitatea vietii", afirma Attila Beer, Administrator Alukönigstahl Romania si Republica Moldova.

Aviatiei Tower - perete cortina Schuco FWS 50
Aviatiei Tower - perete cortina Schuco FWS 50
Galerie


In Nordul Bucurestiului, pentru proiectele rezidentiale Aviatiei Tower si 102 The Address au fost alese, pentru confortul termic si fonic al viitorilor beneficiari, ferestre si usi din aluminiu realizate din sisteme performante Schüco AWS 65, respectiv Schüco ADS 65. Pentru zonele comerciale de la parter, peretele cortina Schuco FWS 50 a raspuns cerintelor proiectantilor si investitorilor privind siguranta si designul acestor zone ale cladirilor.

Sistemul Schüco AWS 65, cu o adancime a profilului de 65 mm, permite numeroase variante de design pentru ferestre. Sistemul are si caracteristici bune de izolare termica, profilele sunt rezistente si permit realizarea unor ferestre de dimensiuni mari, care sa permita multa lumina naturala in interior. Acest tip de ferestre sunt compatibile cu gama de usi Schüco ADS 65, avand aceeasi adancime a profilului.

Cortina Academy - sistem de profile din aluminiu pentru ferestre Schüco AWS 70.HI
Cortina Academy - sistem de profile din aluminiu pentru ferestre Schüco AWS 70.HI
Galerie


Pentru un plus de eficienta energetica a constructiei, se poate alege pentru realizarea tamplariei sistemul de profile din aluminiu pentru ferestre Schüco AWS 70.HI, asa cum s-a facut la ansamblurile de lux Cap Nord, Cortina Academy, Imobilul J.L.Calderon sau Luxuria Domenii Residence. Modern si performant, acesta are un grad ridicat de izolare termica, atingand o valoare Uf de 1,6 W/(m²K) si are un aspect elegant, cu latimi vizibile de doar 117 mm.

Schüco AWS 70.HI este compatibil cu sistemul pentru usi Schüco ADS 70.HI, extrem de stabil, o constructie cu statica buna care permite realizarea unor usi de mari dimensiuni, de pana la 3.000 mm inaltime.

Cap Nord - sistem pentru usi liftant-glisante ASS 70.HI
Cap Nord - sistem pentru usi liftant-glisante ASS 70.HI
Galerie


Pentru realizarea unor deschideri mari spre terase sau balcoane, solutia aleasa pentru proiectele Cap Nord si a Imobilului J.L. Calderon, Alukönigstahl a oferit sistemul pentru usi liftant-glisante ASS 70.HI. Aceste constructii vor asigura izolare termica si fonica excelente si sunt perfect etanse la ploaie. Usile glisante realizate cu Schüco ASS 70.HI se actioneaza usor chiar si in cazul unor suprafete vitrate mari.

Din punct de vedere estetic, toate solutiile oferite de Alukönigstahl pentru tamplaria din aluminiu permit finisarea profilelor intr-o mare diversitate de culori, inclusiv in culori diferite la exterior fata de interior.

Produse mentionate in articol

 
Sisteme ferestre Schüco AWS

Noua generatie de ferestre Schüco AWS (Aluminium Windows System) imbina aspecte arhitectonice si creative cu avantaje functionale. Izolare termica marita si adancimi de constructie mici ofera arhitectilor si proiectantilor de fatade cortina multiple posibilitati de configurare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme pentru usi Schüco ADS

Usa de intrare reprezinta accesul catre interiorul unei case sau a unui apartament, acolo unde se desfasoara viata personala a locuitorilor acestora. Cu usile Schüco se poate personaliza aspectul locuintei. Datorita gamei variate de produse se poate gasi usor seria care se potriveste cel mai bine fiecarei dorinte. In acelasi timp usa fereste de frigul de afara si impiedica accesul vizitatorilor nedoriti. In ceea ce priveste izolarea termica si siguranta antiefractie usile Schüco raspund celor mai mari exigente. O gama larga de manere si paleta coloristica diversa. Seriile de usi Schüco ADS se recomanda si pentru intrari in cladiri de birouri, feroneria din seriile HD fiind verificate pentru trafic intens. Datorita dotarilor suplimentare poate deveni o usa multifunctionala, care poate fi legata la sistemul de siguranta si automatizare al cladirii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme de perete cortina din aluminiu Schüco FWS 50/60

Sistemele de perete cortina montant/traversa Schüco FWS 50 / FWS 60 combina fabricarea simpla cu eficienta energetica ridicata la standard de casa pasiva. Sistemul SI este certificat pentru case pasive cu noua tehnologie de izolare, cu valori Uf pana la 0,70 W/(m²K), izolator HI nou: valori Uf pana la 0,9 W/(m²K), solutii complete pentru integrarea sistemelor Schüco BIPV, rezistenta antiefractie pana la RC 3 si rezistenta la glont de pana la FB 4.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme Schüco de usi glisante si pliante

Usile glisante sau pliante din aluminiu realizeaza incaperi luminoase, perspective frumoase si design aparte. Designul economic din punct de vedere al spatiului ofera posibilitatea realizarii de spatii vaste cu un plus de calitate. Cateva dintre avantajele acestor usi: rulare usoara; economie de spatiu; rezistenta la efractie; diverse moduri de deschidere; larga paleta coloristica.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Fereastra si usa glisanta, plianta
Fereastra si usa glisanta, plianta
Fereastra si usa metalica, profil metalic
Fereastra si usa metalica, profil metalic
Perete cortina, fatada tip plasa metalica, acoperis de sticla
Perete cortina, fatada tip plasa metalica, acoperis de sticla
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Acoperis, fatada
Acoperis, fatada

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...