proidea.ro catalog online de informatii produse

Alukönigstahl Romania - furnizor de solutii pentru locuinte verzi


2018. aprilie 12.

Certificate de catre Romanian Green Building Council

Alukönigstahl Romania, lider european pe piata sistemelor din aluminiu, PVC si otel, membru al Romanian Green Building Council (RoGBC), contribuie la crearea unei noi generatii de constructii verzi, cu ajutorul sistemelor si solutiilor Green Schüco, primind statutul de Green Homes Approved Solution Provider.

Programul Locuinte Verzi certificate de RoGBC pregateste industria constructiilor pentru reglementarile UE 2020, privind cladirile cu consum de energie zero (NZEBs), reducerea deseurilor din constructii, folosirea materialelelor non-toxice si reducerea impactului asupra mediului.

"Ne bucuram sa fim recunoscuti ca Green Homes Approved Solution Provider, de catre RoGBC si sa contribuim la dezvoltarea acestui program de locuinte verzi certifi-cate, acest fapt fiind in conformitate cu principiile noastre de sustenabilitate, dar si cu produsele Green, cu performante energetice ridicate si din materiale naturale, regenerabile pe care le avem in portofoliu. Speram ca aceste initiative sa se regaseasca si in planurile dezvoltatorilor, de a construi tot mai multe cladiri verzi, care se axeaza pe oameni si pe nevoile acestora, in armonie cu natura si tehnologia", a declarat Attila Beer, Administrator Alukönigstahl Romania si Republica Moldova.
Compania se indreapta catre proiecte certificate Green, prin furnizarea unor serii de sisteme Schüco, ce ofera izolare termica la nivel de casa pasiva. One Herastrau Park Bucuresti este una dintre aceste constructii, care atinge o eficienta energetica ridicata, cu ajutorul solutiilor pentru ferestre, usi si pereti cortina de la Schüco. Locatarii se bucura de un confort termic excelent, fara costuri mari pentru incalzire, datorita solutiilor folosite. De exemplu, usile glisante Schüco ASS 70.HI, realizate din profile de aluminiu cu izolare termica superioara, desi au dimensiuni mari, acestea asigura un excelent confort termic. Iar ferestrele respecta aceleasi cerinte de izolare termica cu valori superioare, fiind realizate din profile Schuco AWS 65.HI. De asemenea, zonele de perete cortina sunt realizate in sistemul clasic Schüco FW50+ cu performante termice, acustice si de fiabilitate foarte bune.
Un alt proiect Green este One Floreasca Lake, un imobil rezidential unde ferestrele au aceleasi valori ridicate de izolare termica si eficienta energetica, fiind realizate intr-o constructie speciala, numita Schüco AWS 70 BS HI, cu cerceveaua ascunsa in toc, care permite o suprafata vizibila de geam si mai mare. Zonele de perete cortina sunt realizate in constructie structurala, cu geam lipit Schüco FW50+.SG, care ofera fatadelor un aspect neted si uniform.

In dezvoltarea solutiilor pentru ferestre, usi si fatade din sisteme de aluminiu, Schüco International, partener strategic Alukönigstahl, respecta cele mai inalte cerinte in materie de design, confort si securitate, dar si de reducere a emisiilor de CO₂, prin eficientizarea energiei, conservand astfel resursele naturale. Printre acestea, amintim noile sisteme de perete cortina Schüco FWS 50/ FWS 60, care combina fabricarea simpla cu eficienta energetica ridicata, in anumite combinatii, la standard de casa pasiva.

Sistemele de perete cortina montant-traversa, din aluminiu, Schüco FWS 35 PD ofera o constructie cu profile de latime vizibil redusa, de 35 mm, in timp ce obtine valori de izolare termica pentru nivelul unei case eficiente energetic. Iar sistemul pentru ferestre Schüco AWS 90.SI+ Green, care are in componenta izolatorilor materiale regenerabile pe baza de ulei de ricin, imbina avantajele aluminiului cu o izolare termica de exceptie, pentru o arhitectura durabila.

Despre RoGBC
Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC) este o asociatie non-profit, care isi propune sa ofere conditii de piata, educationale si legislative necesare pentru promovarea constructiilor de inalta performanta - atat sustenabile, cat si profitabile.
Organizatia sprijina crearea de Locuinte Verzi printr-un program de certificare credibil si eficient din punct de vedere al costurilor - Ipoteca Verde. Acest produs unic incurajeaza constructia de cladiri de calitate superioara, costurile de energie si reparatii sunt mai mici, iar locatarii se bucura de mai multa sanatate si bunastare.
Introducerea unui asemenea produs financiar este oportuna in contextul actualelor directive europene iminente, care impun progrese in directia cladirilor cu un consum de energie egal cu zero (NZEBs).

Despre Alukönigstahl Romania
Infiintata in 1864, Alukönigstahl GmbH este o companie de familie dezvoltata de-a lungul a cinci generatii, iar in prezent acopera 17 tari Sud-Est europene, cu o cifra de afaceri de peste 300 milioane de euro (in 2014).
Din 1995, s-a infiintat filiala din Romania, cu sediul si depozitul central in Bucuresti si un birou tehnico-comercial in Cluj. Alukönigstahl asigura partenerilor sai locali o gama larga de produse si servicii: sisteme de profile Schüco din PVC si aluminiu pentru ferestre si usi, pereti cortina si luminatoare; sisteme de profile din otel Jansen pentru ferestre si usi, pereti cortina si luminatoare; documentatie tehnica completa pentru producerea tamplariei; consultanta pentru alegerea solutiei optime din punct de vedere tehnic si financiar pentru un proiect.
Avand peste 3.000 de parteneri din domeniul investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 23 de ani au fost realizate peste 5.000 de proiecte, si constructii reprezentative.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Alukönigstahl, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ALUKÖNIGSTAHL Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-030834 sector 3, Bucuresti, Bd. Unirii, nr. 64, bl. K4
Telefon: +40 21 327 7780
Fax: +40 21 326 4860
E-mail:
Web: www.alukoenigstahl.ro
Adriana Serban
director marketing +40 72 322 3223
   
   
   
Compania a fost fondata in 1864 in Retz, Austria de Sud de catre Jakob König, si se ocupa de comertul cu produse din otel. De-a lungul timpului s-a axat tot mai mult pe comertul cu sisteme de profile din aluminiu si otel. In anii 20 sediul firmei s-a mutat la Viena. Astazi ALUKÖNIGSTAHL este activa in 16 tari din Europa Centrala, de Est si de Sud-est.
Denumiri marca: Schüco Jansen
Cuvinte cheie:  alukonigstahl  alukoenigstahl  schuco  sistem  sisteme  fereastra  ferestre  feronerie  geam  geamuri  green  verde  eco  usa  usi  glisante  glisanta  ass  70  hi  aws  65  fw50  bs  sg  fws  50  60  35  cortina  aluminiu  90  one  herastrau  park  floreasca  lake  bucuresti