WAGO Kontakttechnik Romania Srl

WAGO Kontakttechnik Romania Srl

Conectori WAGO seria 221
 
Conectori WAGO seria 221

Conectorii compacti de legatura WAGO seria 221 pentru toate tipurile de conductori sunt usor de utilizat: se ridica parghia, se introduce un conductor, iar apoi se apasa inapoi parghia. Disponibil in varianta de pana la 4 mm si de pana la 6 mm. Valabilitate sub forma de conectori cu 2, 3 sau 5 fire. Pot fi utilizati in medii cu temperaturi ridicate. Temperatura pentru exploatare continua: max. 105 °C. Temperatura ambientala pentru functionare: max. 85 °C (T85).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Conectori in linie WAGO seria 221 cu parghie
 
Conectori in linie WAGO seria 221 cu parghie

O solutie cu adevarat standard pentru toate tipurile de conductori de la 0,2 la 4 mm², conectorul de imbinare in linie din seria 221 cu parghii combina toate avantajele de incredere ale conectorilor de imbinare din seria 221 intr-un design subtire. Oferind simplitate, viteza si fiabilitate de neegalat, seria 221 ofera conexiuni universale ale conductorilor - cu tehnologie de parghie care elimina uneltele - oferind in acelasi timp un contact vizibil sigur al conductorului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Controller compact WAGO 100
 
Controller compact WAGO 100

Controller-ul compact WAGO 100 (751-9301) este o solutie atractiva pentru diverse aplicatii care poate fi adaptata rapid nevoilor utilizatorilor. Controller-ul intareste portofoliul de automatizari WAGO consacrat deja de seria PFC200. Ca de obicei in familia de controlere WAGO, controller-ul compact 100 ruleaza un sistem de operare Linux in timp real si accepta protocoale standard fieldbus, un angajament clar fata de deschidere si interoperabilitate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...