Toyota Material Handling Romania Srl

Platforma mobila Bravi Leonardo HD

Platforma mobila Leonardo Heavy-Duty vine cu un sasiu din otel, protejat/acoperit si dispune de 'buzunare' pentru a putea fi manipulat usor cu furcile unui stivuitor. Este proiectat pentru operarea in cele mai dure medii si dispune de o protectie activa pentru deplasarea pe suprafete denivelate, avand o garda la sol marita. Cu platforma Leonardo HD, operatorul se poate deplasa in orice locatie, trece cu usurinta de orice tip de usa, poate urca rampe inclinate la 35% si poate patrunde in spatii foarte restranse datorita dimensiunilor compacte ale platformei.
Deoarece cantareste doar 508 Kg si este compact, Leonardo HD este suficient de usor pentru a intra in majoritatea lifturilor pentru a urca la etajele superioare ale cladirilor inalte. Pe parcursul deplasarilor operatorul nu este obligat sa paraseasca platforma. Platforma se poate deplasa cu catargul extins la inaltimea sa maxima de 4.9 m, cu sarcina maxima admisa si cu platforma complet extinsa, la o viteza automata mica. Capacitatea nominala de 180 Kg reduce necesitatea descarcarii frecvente a bunurilor. Leonardo HD are caracteristici standard de siguranta: senzor de inclinare incorporat, girofar, alarma sonora si protectie pot-hole activa.

Documente

Alte produse ale companiei
Transpalete electrice BT Levio seria W - 1.4-2.5 tone
 
Transpalete electrice BT Levio seria W

Gama de transpalete electrice BT Levio seriile W include sase modele de transpalete, inclusiv modelul compact LWE130 dedicat aplicatiilor mai putin intense. Seriile W includ de asemenea alte cinci modele de transpalete electrice cu capacitati nominale de pana la 2.5 tone, fiind modele potrivite pentru toate modurile de manipulare sarcini, inclusiv transportul la orizontala si picking comenzi. Aceste echipamente sunt disponibile cu baterii Li-Ion care ofera solutii eficiente energetic, flexibile si rentabile pentru mai multe tipuri de aplicatii.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stackere electrice SRE135, SRE135L, SRE160, SRE160L - 1.35-1.6 tone
 
Transpalete electrice pentru stacking BT Staxio seria R

Potrivite pentru manipularea sarcinilor in aplicatii intense, gama BT Staxio R de stacker-e electrice cu operator asezat ofera inaltimi de ridicare de pana la 6.3 metri si sarcini nominale cuprinse intre 1.35 si 1.6 tone.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Transpalete electrice BT Levio seria P
 
Transpalete electrice BT Levio seria P

Gama BT Levio seriile P include trei modele de transpalete electrice cu platforma pentru operator. Aceste modele compacte sunt potrivite aplicatiilor de manipulare sarcini care necesita performante inalte la deplasarea pe orizontala a sarcinilor. Beneficiind de platforma pentru operator rabatabila si functia Click-2-Creep, aceste transpalete electrice sunt echipamentele ideale pentru operarea in spatii inguste precum si pentru incarcarea si descarcarea camioanelor. Aceste modele sunt acum disponibile cu baterii Li-ion dedicate operatiilor in mai multe schimburi de lucru.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de avertizare Toyota SpotMe pentru depozite Echipament de tractare, cu operator pedestru, Tracto 1.2t Electrostivuitor cu 3 roti Toyota Traigo 24 Electrostivuitor cu catarg retractabil BT Reflex seria R
 
Toyota Material Handling - echipamente pentru miscarea de marfa
38 produse

Gama completa de echipamente si sisteme de depozitare de la transpalete manuale pana la manipulatoare de containere, rafturi pentru paleti, sisteme drive-in, platforme mezanin.

38 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Transpalete manuale BT Pro Lifter seria L - LHT100
 
Transpalete manuale BT Pro Lifter seria L

Transpaleta BT Pro Lifter este unica si ofera o ridicare rapida a sarcinilor, ceea ce va permite sa miscati marfa in doar doi timpi. De asemenea, necesita o forta de pornire cu pana la 67% mai mica decat o transpaleta standard. BT Pro Lifter motorizat combina versatilitatea si dimensiunile compacte ale unei transpalete manuale cu puterea uneia electrice si are un incarcator incorporat pentru transport fara efort pentru operator. BT Pro Lifter are o legatura intre bara de remorcare si maneta care transfera forta de la cursa pompei la roata pentru a pune transpaleta in miscare. Aceasta asistenta de pornire reduce cantitatea de efort necesara pentru a pune in miscare utilajul. Forta de pornire este redusa cu 2/3 in comparatie cu un lifter standard. Pentru o productivitate mai mare, pompa quick lift permite ridicarea sarcinii prin doar 2 lovituri. Datorita acestui lucru, marfurile sunt manevrate cu un minimum de efort, asigurand eficienta maxima si confort pentru operator.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Utilaj de ridicare, esafodaj mobil
Utilaj de ridicare, esafodaj mobil
Structura de otel, sistem hala
Structura de otel, sistem hala
Constructie civila prefabricata
Constructie civila prefabricata
Cofraj de perete
Cofraj de perete
Cofraj pentru planseu
Cofraj pentru planseu
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...