Tarkett SEE Reprezentanta Romania

Pardoseala din PVC omogen ESD (cu protectie impotriva descarcarilor electrostatice)

Pardoseli disipative si antielectrostatice Tarkett ofera o solutie flexibila, de inalta performanta, pentru a pastra mediile delicate, cum ar fi salile de operatii, salile de calculatoare si alte spatii cu echipamente electronice in conditii de siguranta. Disponibile sub forma de vinil omogen si linoleum cu suport antistatic conductiv sau disipativ, acestea sunt asortate in privinta culorilor cu gamele Tarkett compacte si acustice. Adaptate la spatii cu trafic intens, sunt foarte rezistente si usor de intretinut.

Produse din aceasta familie

Pardoseala din PVC omogen ESD iQ Toro SC - Conductiv
 
Pardoseala din PVC omogen ESD iQ Toro SC - Conductiv

iQ Toro SC este o pardoseala antielectrostatica, realizata pentru utilizarea in salile de operatie, camere de radiologie, camere sterile si laboratoare. Proprietatile conductive avansate sunt obtinute prin inserarea de particule de carbon in vinil, impreuna cu un suport din carbon pur. Aceasta colectie din gama iQ ofera durabilitate extrema, precum si o uzura superioara, rezistenta la pete si abraziune pentru zonele cu trafic intens. Culori armonizate cu celelalte produse si accesorii ale gamei Tarkett iQ.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pardoseala din PVC omogen ESD iQ Granit SD - Disipativ
 
Pardoseala din PVC omogen ESD iQ Granit SD - Disipativ

iQ Granit SD este o pardoseala din vinil antielectrostatica pentru utilizare in laboratoare cu trafic intens, camere sterile si zone sensibile ESD din spitale. Ofera o combinatie perfecta de conductivitate stabila si fiabila, alaturi de durabilitatea dovedita a gamei de suprafete iQ. Este special conceputa pentru a se armoniza cromatic cu celelalte produse si accesorii ale colectiei versatile iQ Granit.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...