Semmelrock Stein+Design Srl

Gard Castello

Aspectul antichizat al gardurilor Castello aminteste de vremurile cavalerilor intr-un stil elegant. Simplitatea si versatilitatea fac din gardurile Castello o solutie de amenajare potrivita atat locuintelor private cat si reabilitarii obiectivelor arheologice.
Caracteristici: suprafata antichizata cu canturi neregulate, solutie de design ce infrunta timpul, rezistenta sporita la inghet.

  • suprafata antichizata cu canturi neregulate
  • rezistenta sporita la inghet

Documente

Specificatii

Alte produse ale companiei
Jardiniere si cismea Semmelrock
 
Jardiniere si cismea Semmelrock

Jeardiniera Mountain Block, jardiniera Madoc 1, jardiniera Madoc 2, cismea Travero, jardiniera Milldadale 1, jardiniera Milldadale 2, jardiniera de gradina si jardiniera Trifor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pavaje ASTI® Colori Eco
 
Pavaje ASTI® Colori Eco

Moderne, cu un design puternic conturat ce permit realizarea de modele expresive. Compozitie eleganta de culori, cu aspect deosebit al suprafetei, completat de forma liniara cu margini drepte si spatieri generoase. Cu alte cuvinte, ASTI Colori ECO: ideale pentru a crea un mediu ambiental cu totul special. Caracteristici: suprafata Colorflow - accente individuale de culoare, format cu linii si margini drepte, fara cant, solutii creative de design cu ajutorul combinatiilor de elemente, rezistenta la inghet si sare de degivrare, rezistenta la alunecare si uzura.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pavaje Terra Toscana®
 
Pavaje Terra Toscana®

Originalitatea acestei game este data de tipul de suprafata: periata. Terra Toscana este alegerea iubitorilor naturii, aspectul si textura pavajului fiind similara cu scoarta de copac.
Caracteristici: nu se produc deplasari, deformari, infundari ale pavajelor sau deteriorari ale canturilor prin sistemul Einstein®, durabilitate si rezistenta sporita la uzura, rezistenta la inghet si la sare de degivrare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Gard Rivago
 
Gard Rivago

Sistem de gard cu muchii netede convinge prin simplitate si eleganta. Aspectul neutru se preteaza la orice tip arhitectural si nu face nici o idee imposibila. O structura unitara, cu unghiuri drepte, poate fi combinat cu orice tip de gradina.
Caracteristici: suprafata neteda si gata finisata, sistem simplu si usor de montat, poate fi combinat cu orice tip de pavaj si solutie de amenajare, rezistenta la inghet.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Gard Bellamonte
 
Gard Bellamonte

Exista multiple aspecte care dau un aer aparte sistemului de zidarie Bellamonte: diferitele inaltimi ale pietrelor, eleganta aspectului alungit si structura vivace a suprafetei ducandu-ne cu gandul la caracterul reprezentativ al zidurilor din piatra naturala. Varietatea formatelor ofera o multitudine de optiuni de punere in opera si Bellamonte propune un efect deosebit de atractiv delimitarii terenului sau a gradinii.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Gard
Gard
Grund, grund anticoroziune
Grund, grund anticoroziune
Vopsea email, strat anticoroziv
Vopsea email, strat anticoroziv
Broasca
Broasca
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...