Robert Bosch Srl Automatizari Bosch

In gama de produse de la Bosch se gasesc atat termostate ambientale, cat si regulatoare controlate de conditii atmosferice. Termostatele ambientale sau regulatoarele de temperatura ambientala se instaleaza in locuinte, in spatii de locuit, unde masoara si regleaza temperatura ambientala. In acest fel, regulatorul semnaleaza sistemul de control al boilerului pentru cresterea sau scaderea puterii de incalzire. Regulatoarele controlate de conditii atmosferice pot fi instalate chiar in cazanul de incalzire, dar si in spatiul de locuit. Este important de stiut ca regulatoarele maresc si respectiv scad puterea calorica a cazanului in functie de conditiile atmosferice.

Produse din aceasta familie

Termostat Bosch cu senzor de exterior CW100 Termostat Bosch cu senzor de exterior CW400
 
Automatizare sistem cu senzor de exterior Bosch
2 produse

Regulatorul Bosch controlat de conditii atmosferice controleaza incalzirea in functie de temperatura exterioara. Temperatura de afara este determinata cu ajutorul unui senzor de masurare. Pe baza temperaturii masurate, regulatorul controleaza temperatura fluxului instalatiei dumneavoastra de incalzire. Regulatoarele controlate de conditiile atmosferice asigura pe durata operarii o eficienta ridicata si ajuta la economisirea energiei.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Termostat de camera Bosch Control CT100 Termostat de camera inteligent Bosch EasyControl CT 200 Termostat ambiental Bosch CR10 Termostat de camera Bosch CR50
 
Termostate de camera Bosch
7 produse

Termostatele de camera Bosch permit controlarea confortabila a sistemului de incalzire. Reglarea temperaturii dorite a incaperii, iar termostatul asigura atingerea si ulterior mentinerea temperaturii dorite. Termostatele permit economisirea efortului si asigura o incalzire eficienta si un nivel inalt de confort. Termostatele sunt adecvate in mod special pentru case si locuinte cu multe camere. Motivul: acest tip de termostate permite reglarea temperaturi diferite in fiecare spatiu in parte. Chiar daca temperatura exterioara se schimba subit, cea din incapere ramane constanta. Astfel conditiile constante de temperatura se mentin in fiecare moment al zilei si in fiecare sezon.

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Automatizare pentru sistem solar Bosch CS200 Modul solar Bosch MS100 Modul solar Bosch MS200 Automatizare pentru sistem solar Bosch B sol 100-2
 
Automatizare sisteme solare Bosch
4 produse

Temperatura din panou si acumulator este monitorizata si comparata constant de controlerul solar. Daca diferenta de temperatura dintre panou si rezervor atinge valoarea prestabilita, pompa de recirculatie se activeaza si conduce caldura absorbita in schimbatorul de caldura al rezervorului. Daca diferenta de temperatura atinge valoarea limita inferioara, regulatorul opreste pompa.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...