Ansamblu rezidential Lumina Park, Pitesti

Detalii care fac diferenta pe piata apartamentelor noi din Pitesti

Ansamblu rezidential Lumina Park, Pitesti
Ansamblu rezidential Lumina Park, Pitesti

Dezvoltatorii de locuinte se vor concentra pe nevoile specifice ale clientilor si vor pune un accent tot mai mare pe calitatea constructiilor si pe asigurarea unor costuri minime de mentenanta a apartamentelor, potrivit companiei Energomontaj Grup, dezvoltatorul Lumina Park, un ansamblu rezidential de calitate superioara ce se ridica in orasul Pitesti. Avand o experienta de peste 25 de ani in domeniul constructiilor, Energomontaj Grup, una dintre cele mai mari companii de constructii din judetul Arges, a gandit Lumina Park ca pe un ansamblu de locuinte care sa poata fi lasate mostenire generatiilor. Dezvoltatorul a acordat o atentie sporita identificarii celor mai bune solutii constructive pentru durabilitatea cladirilor, izolarea termica si fonica a peretilor, respectiv a pardoselii si pentru a oferi rezidentilor protectie, intimitate si confort. Iata o lista cu cateva elemente la care sa fii atent atunci cand esti in cautarea unui apartament nou:

Calitatea constructiei
Materialele de constructii utilizate pentru realizarea unei cladiri sunt menite sa asigure protectie si durabilitate. Investitia intr-un apartament nou dintr-un bloc realizat cu materiale de calitate este cea mai sigura. De asemenea, luati in calcul si nivelul de termoizolare pentru facturile viitoare, dar si pentru rezistenta in timp a fatadei - aspectul exterior influenteaza pretul, fie ca vorbim de vanzare sau de inchiriere. Energomontaj este singurul dezvoltator din Pitesti care a optat pentru una dintre cele mai bune solutii de izolare termica folosind zidaria YTONG si termosistemul Multipor. Pentru cele aproximativ 160 de apartamente din cele trei blocuri, va fi utilizata zidaria YTONG pentru peretii exteriori si interiori, ce va fi completata cu sistemul termoizolator mineral Multipor, asigurandu-se astfel un grad ridicat de eficienta energetica al cladirii.

Ansamblu rezidential Lumina Park, Pitesti
Ansamblu rezidential Lumina Park, Pitesti

Aer interior de calitate si un plus de sanatate pentru locatari
Calitatea aerului interior influenteaza nivelul de confort al locatarilor, productivitatea, somnul sau buna dispozitie. Solutiile de zidarie YTONG permit construirea de pereti permeabili la vapori si reglarea naturala a nivelului de umiditate, impiedicand aparitia igrasiei si a mucegaiului. Termoizolarea fatadelor blocurilor cu placile minerale Multipor ajuta ca nivelul de transfer termic cu exteriorul sa fie redus la valori minime, asigurand un confort optim in interiorul locuintei pe tot parcursul anului. In prezent, pietele vestice si tarile din Europa Centrala si de Est utilizeaza intens aceasta solutie de termoizolare si protectie la foc.

Protectie ridicata
Atunci cand esti in cautarea unei locuinte iti vin in minte zeci de intrebari legate de protectie - la seism, la foc, la variatiile de temperatura, la zgomot, cate si mai cate. Calitatea vietii la bloc depinde de calitatea cladirii. Dezvoltatorul Energomontaj a apelat la materiale de zidarie YTONG si la placile de termoizolare Multipor pentru a obtine cele mai inalte certificari in materie de siguranta la incendii. Blocurile de zidarie YTONG se imbina foarte bine si sunt mai usoare decat alte produse de zidarie, aspecte care confera un plus de stabilitate cladirii. Acesta este motivul pentru care aceste produse au fost preferate in Lumina Park, proiect cu o structura inedita.

Ansamblu rezidential Lumina Park, Pitesti
Ansamblu rezidential Lumina Park, Pitesti
Directivele europene prevad ca peste doi ani toate locuintele noi sa aiba un consum de energie aproape de zero. In acest context, dezvoltatorii care aleg astazi solutiile de calitate si certificate nu fac decat sa ofere clientilor bunuri care vor ramane valoroase pe termen lung.

Produse mentionate in articol
Zidarie exterioara termoizolanta YTONG A+ (D 0,4) Zidarie exterioara pentru pereti portanti si zidarie portanta pentru pereti despartitori YTONG Forte (D 0,6) Zidarie exterioara pentru pereti in sistem multistrat si zidarie clasica pentru pereti de compartimentare YTONG Clasic (D 0,5) Zidarie pentru pereti de compartimentare YTONG Interio XL (D 0,5)
 
Blocuri de zidarie YTONG
5 produse

YTONG este una dintre primele marci inregistrate de beton celular autoclavizat din lume, care astazi continua sa ofere produse de zidarie de calitate premium in peste 30 de tari. Oferind o varietate larga de produse atat pentru aplicatii la exterior cat si pentru interior, blocurile de zidarie YTONG nu necesita eforturi de intretinere, nu se deterioreaza in timp si asigura confort din toate punctele de vedere. Punerea in opera rapida, consumul redus si greutatea proprie redusa a blocurilor YTONG sunt avantaje pe termen scurt care determina costul minim pe metrul patrat de zid construit. Sistemul constructiv YTONG este format din blocuri de zidarie, mortar si unelte profesionale. Oferind o varietate larga de produse atat pentru aplicatii la exterior cat si pentru interior, blocurile de zidarie YTONG nu necesita eforturi de intretinere, nu se deterioreaza in timp si asigura confort din toate punctele de vedere.

5 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Elemente de cofraj profilate YTONG BU
 
Elemente de cofraj profilate YTONG BU

Elementele din gama YTONG BU imbunatatesc radical una dintre operatiile indispensabile in constructii: cofrarea betonului armat. YTONG BU au rol de cofraj pierdut in realizarea buiandrugilor, centurilor si stalpisorilor la pereti de inchidere sau compartimentare, fiind disponibile in latimi incepand cu 20 cm. Utilizarea elementelor BU permite evitarea cofrajului traditional costisitor. Acestea au dimensiuni modulate in conformitate cu cele de fabricatie ale blocurilor de zidarie YTONG, ofera protectie excelenta la foc si constituie o suprafata de finisare unitara cu restul zidariei. Rezultatul final va fi reducerea timpilor si a costurilor de executie.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem termoizolator din placi minerale Multipor
 
Sistem termoizolator din placi minerale Multipor

Multipor este un material natural, ecologic, complet mineral si neinflamabil, destinat atat termoizolarii la interior, cat si la exterior. Produsul poate fi utilizat pentru termoreabilitarea individuala a apartamentelor si a spatiilor interioare din cladirile publice, dar si pentru termoizolarea caselor unifamiliale. Componentele sistemului: placile termoizolante Multipor, incombustibile; adezivul mineral usor, incombustibil; dibluri (daca este cazul), 1 diblu per placa; plasa de armare. Sistemul include cateva componente simplificate comparativ cu alte solutii de termoizolare, inclusiv din punct de vedere al aplicarii si al manoperei. Astfel, adezivul mineral Multipor se foloseste atat ca liant, cat si ca material de finisare. Placile minerale Multipor au o inertie termica ridicata, respecta mediul inconjurator si mai ales sanatatea beneficiarilor si a echipelor de montaj si isi mentin capacitatea de izolare termica chiar si in conditii de umiditate ridicata, asigurand astfel un nivel de umiditate optim pentru locuire si pentru sanatatea cladirii.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Mortar Ytong in pat subtire
 
Mortar Ytong in pat subtire

Mortarul Ytong este caracterizat de inalta rezistenta, adezivitate si minimizeaza puntile termice. Acest mortar se foloseste in tehnologia cu rosturi subtiri, tehnologie specifica zidariilor din beton celular auoclavizat. Avantaje ale utilizarii mortarului in pat subtire Ytong: scade consumul de mortar si timpul de punere in opera. Pozitia blocurilor de zidarie poate fi corectata timp de 10 minute dupa fixarea in mortarul adeziv Ytong. Folosirea mortarului in pat subtire de numai 1-2 mm, specifica zidariei Ytong, face ca pierderile de caldura sa fie reduse cu pana la 90 %.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Sistem de incalzire-racire prin perete si tavan
Sistem de incalzire-racire prin perete si tavan
Schela de sustinere, pop
Schela de sustinere, pop
Adeziv pentru termoizolatii
Adeziv pentru termoizolatii
Profil pentru placaj si pardoseala, accesoriu
Profil pentru placaj si pardoseala, accesoriu
Placa ceramica colorata
Placa ceramica colorata
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...