Birourile Saint-Gobain Romania - Bucuresti, Calea Floreasca nr.165, cladirea One Tower

Birourile Saint-Gobain Romania - Bucuresti, Calea Floreasca nr.165, cladirea One Tower

Solutii implementate Rigips, Rimano, Habito, Glasroc F, Rigiprofil, Ecophon

La Saint-Gobain acordam o atentie deosebita conditiilor de lucru in care ne desfasuram activitatea. Sediul nostru, aflat in cladirea One Tower, certificata WELL Health and Safety, satisface nevoile noastre in materie de sanatate, stare de bine si siguranta, punand in valoare performantele si beneficiile produselor si solutiilor noastre inovatoare.

Confortul oferit

Solutiile constructive cresc nivelul de confort deja superior, oferit de intreg ansamblul de birouri din cladirea One Tower - certificat conform schemei de evaluare a cladirilor verzi LEED v4 Platinum. La Saint-Gobain, ne-am angajat sa ne asiguram ca activitatile noastre, angajatii nostri si partenerii nostri sunt implicati impreuna in construirea unei lumi mai durabile si mai incluzive, unul dintre obiectivele noastre fiind reducerea impactului emisiilor de carbon, un aspect sustinut prin desfasurarea activitatii noastre intr-o cladire verde.

Beneficii:

Rezistenta la lovituri
Peretii de compartimentare din gips-carton din zona birourilor si a casei scarilor au rol de izolare fonica (pana la 65 dB), sunt rezistenti la lovituri si pot sustine greutati - fiind realizati cu dubla placare cu placi revolutionare multifunctionale Habito® - tip DFRI si izolati cu vata minerala de sticla ISOVER AKUSTO.

Rezistenta la foc
Plafoanele din zonele de depozitare sunt realizate cu placi rezistente la foc, Rigips RF, pe structura metalica Rigiprofil.

Estetica prin forma - peretii de compartimentare cu suprafata curba
Acestia au rezistenta la foc si rol estetic, fiind realizati cu placi din ipsos armat cu fibra de sticla Glasroc® F Riflex – a caror raza de curbura permite crearea de forme arhitecturale deosebite.

Mediu acustic propice - cu plafoanele demontabile Ecophon®.
Acestea imbunatatesc acustica in spatiile deschise si in birouri, indemnand la creativitate prin estetica designului - culoare si forme dinamice – rotunde, rectangulare, neregulate, de tip insula sau tavan continuu cu muchii vizibile sau ascunse. Diverse variante au fost utilizate:

  • Ecophon® Solo - Insule suspendate, in forma de dreptunghi, patrat: Rectangle 2400 mm × 600, Square 1200 mm × 1200 mm, avand o reflexie a luminii ridicata (85%)
  • Ecophon® Master™ Eg XL Gros. 40 mm, lungime 2400 mm si latime 600 mm.

Muchii cu design unic, impresie de plutire, reflexia luminii 85%. 
Clasa de absorbtie a sunetelor A - cea mai performanta αw= 0.9-1 (max), ideal pentru spatii de birouri colective tip "open space" sau spatii in care o buna acustica este cerinta esentiala. Calitatea aerului: clasa A+ conform French VOC - cea mai performanta Structura T 24 - Connect Grid, culoare negru mat (black).

Estetica prin luminozitate - Gleturile de nivelare si finisare pe baza de ipsos
Rimano® BIANCO si Rigips® SUPER TOP - au fost utilizate pentru finisarea spatiilor realizate din zidarie (spre zona de hol – cu lifturile). Acestea au rol estetic, dar si de imbunatatire a confortului higrotermic prin echilibrarea gradului de umiditate din interiorul spatiului. Ipsosul poate absorbi excesul de umiditate din incapere cand atmosfera are prea multi vapori de apa sau poate reda umiditate in atmosfera, daca aerul este prea uscat.

Noul spatiu incurajeaza interactiunea echipelor.

  • deschis si interactiv: faciliteaza interactiunea intre colegi, echipe (“networking”) – astfel, regasim in amenajarea noului spatiu de lucru multe zone in care putem sa schimbam idei si sa purtam discutii formale si informale
  • impreuna: prin aceasta dispunere a birourilor pe etaj, echipele sunt mai accesibile
  • adaptabil & flexibil: in functie de tipul de activitate din fiecare zi, vom putea opta sa lucram din zona dedicata echipei, sali de intalniri, cabine telefonice sau zone comune, etc. 

Ne puteti scrie pe info.constructionproducts@saint-gobain.com pentru a cere o vizita la Sediu, daca doriti sa va inspirati din solutiile utilizate si sa experimentati personal nivelul de confort din spatiile de lucru.

Produse mentionate in articol
Plafoane Casoprano® Rigips® RB, placi de gips-carton standard Sistemul Rimano de finisare la interior - pentru cladiri noi, aplicare mecanizata Stucco Construct Gips
 
Saint-Gobain Rigips
45 produse

Rigips, prezenta pe piata romaneasca din 1994, a reusit sa-si construiasca o reputatie solida prin diversitatea si calitatea ridicata a produselor si solutiilor inovatoare destinate amenajarilor interioare, ca si prin locul central pe care il ocupa clientul in sistemul sau de valori. Saint-Gobain Construction Products Romania – Rigips BU este acreditata ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 produce si comercializeaza numai produse certificate EU fiind in prezent unul dintre liderii firmelor de profil din Romania.

45 produse
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
weber G700 - grund de amorsaj pentru tencuieli decorative weber N15 - glet de egalizare weber mesh classic - plasa de armare webertec 828 DA - banda de etansare colt exterior
 
Saint-Gobain Weber
53 produse

Prezenta in 64 de tari, cu o retea extinsa de puncte de vanzare si peste 200 de unitati de productie, marca Weber ofera solutii inovatoare si servicii bazate pe imbinarea de succes a cunostintelor despre piata locala cu experienta internationala. Mereu aproape de clientii sai, Weber ofera produse sigure si solutii adaptate si inovatoare pentru piata de materiale de constructii.

53 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placi rigide hidrofobizate, din vata minerala bazaltica, ISOVER T-P Saltele din vata minerala de sticla ISOVER Super Profi Cochilii necaserate ISOVER din vata minerala bazaltica Sistem de termoizolatie ETICS ISOVER
 
Saint-Gobain ISOVER
61 produse

La inceputul anilor '90 Saint-Gobain devine actionarul principal al fabricii din Austria, detinand 99,7% din actiuni. Concernul Saint-Gobain a reunit sub sigla "ISOVER" toate unitatile de productie de vata minerala de sticla din divizia "Izolatii si materiale de constructii", fiind printre cei mai buni in domeniu. Materialele izolatoare se prezinta sub forma de rulouri, placi sau vrac. Sunt in principiu proiectate atat pentru piata constructiilor civile, cat si pentru aplicatii industriale, transport sau aparatura electrocasnica.

61 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Placa de constructie
Placa de constructie
Vopsea pentru fatada, vopsea pentru acoperis
Vopsea pentru fatada, vopsea pentru acoperis
Chit de rosturi
Chit de rosturi
Grund, liant
Grund, liant
Adeziv pentru termoizolatii
Adeziv pentru termoizolatii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...