proidea.ro catalog online de informatii produse

Campania promotionala Ceresit "4 × vacanta ta de vis!"


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. mai 14.

Campanie desfasurata in perioada 1 mai - 31 iulie 2018

Cauta chitul CE 40 cu ambalajul promotional, trimite SMS la 3723 cu codul de sub capac si numele culorii alese, si poti castiga una din cele 4 vacante si multe alte premii. Extrageri saptamanale.

Prin tragere la sorti se vor castiga urmatoarele premii:
  • Marele premiu: una din cele 4 vacante de vis, in Tarile Nordice, Madrid, Cipru, Sicilia
  • saptamanal, prin tragere la sorti, poti castiga multe alte premii, precum trolere, seturi de gratar + accesorii, lenjerie de pat, vouchere combustibil
  • pentru validare, pastreaza capacul ce contine codul si bonul fiscal.
Regulamantul campaniei "4 × vacanta ta de vis!"


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre chitul CE 40, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Henkel Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
CE 40 - Chit de rosturi flexibil, efect de perla

Chit de rosturi flexibil pe baza de ciment rezistent la apa si murdarie pentru grosimi ale rostului de pana la 8 mm. Flexibil, pentru pardoseli incalzite, rezistent la apa, finisare buna, rezistent la murdarie, pentru interior si exterior, lucrabilitate mare.
Pentru chituirea placilor ceramice, a placilor de marmura si a placilor din piatra naturala pe suprafete verticale sau orizontale. Datorita efectului foarte mare de hidrofobizare (aquastatic) picaturile de apa raman intregi pe suprafata chitului fara a patrunde in structura acestuia. Acest fapt permite folosirea chitului de rosturi Ceresit CE 40 in zone permanent umede cum ar fi: bai, dusuri, bucatarii etc. Ceresit CE 40 poate fi aplicat atat la interior, cat si la exterior. Se recomanda folosirea lui Ceresit CE 40 pe substraturi deformabile cum ar fi: pardoseli incalzite, OSB, gips-carton. CE 40 respecta prevederile normei EN 13888-2009, clasa "CG2 Ar W" (chituri pentru rostuirea la parametri inalti, cu rezistenta ridicata la abraziune sau cu un grad de impermeabilitate ridicat). Rosturile de dilatatie, colturile, precum si rosturile aflate la imbinarea peretilor si cele din jurul instalatiilor sanitare se vor etansa in mod obligatoriu cu silicon sanitar Ceresit CS 25. Galeti din plastic de 2 si 5 kg.


Firma
Sediu: RO-014134 sector 1, Bucuresti, str.Daniel Danielopolu nr.4-6
Scoala Herastrau Business Center
Telefon: +40 21 203 2600
Fax: +40 21 203 2655
E-mail:
Web: www.ceresit.ro
Alina Seitan
manager tehnic  
Departamentul de relatii clienti
  +40 21 203 2692
   
Henkel Romania a fost infiintata in 1994 ca filiala a companiei Henkel Central Eastern Europe si are in prezent peste 500 de angajati, iar portofoliul sau cuprinde peste 30 de marci, mii de produse, de la produse cosmetice, detergenti, adezivi comerciali si profesionali pana la tehnologii. In ceea ce priveste divizia de Adezivi, Henkel detine in acest moment in Romania trei unitati de productie pentru adezivi de constructii (Ceresit), langa Bucuresti, in Pantelimon, la Campia Turzii (jud. Cluj) si in orasul Roznov (jud. Neamt). Din perspectiva investitiilor locale, anul aniversar 2014 a debutat cu o noua investitie in fabrica din Campia Turzii, in valoare de 1 milion de EUR, pentru o noua linie de tencuieli decorative si amorse. Valoarea totala a investitiilor Henkel in capacitati de productie locale depaseste suma de 46 milioane de EUR. O parte dintre aceste investitii au fost realizate si cu finantare europeana in cadrul programelor de dezvoltare regionala, avand ca scop relansarea economica si sociala a regiunilor unde s-au realizat, pe baza principiilor de dezvoltare durabila, precum generarea de noi locuri de munca, eficienta energetica a investitiilor, dezvoltarea durabila etc.
Denumiri marca: Ceresit, Thomsit, Moment, Super Attak, Loctite, Teroson
Alte stiri in categoria de produse Chit de rosturi
Alte stiri in categoria de produse Adeziv, chit de rosturi
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  ceresit  ce  40  ce40  chit  chituri  rost  rosturi  flexibil  flexibile  efect  efecte  perla  perlat  aquastatic  impermeabil  ciment  campanie  promotionala  promotie  4  patru  vacanta  vacante  de  vis  mai  iunie  iulie  2018