Ceresit Visage - Tencuieli si vopsele cu aspect natural

Designul contemporan pune in valoare materialele naturale

Ca urmare a tendintelor moderne, arhitectii aleg tot mai des materiale naturale precum piatra, lemnul sau metalul, pentru a le utiliza ca finisaje dominante sau complementare la fatadele cladirilor. Din pacate, materialele naturale se dovedesc a fi nu doar foarte costisitoare, ci si dificil de transportat si de manevrat.

Numerosii ani de experienta in domeniul materialelor de constructii, precum si cunoasterea celor mai noi tendinte din domeniul arhitecturii, au incurajat Henkel sa lanseze o noua gama de tencuieli si vopsele: Visage, inspirata de natura.

Pornind de la principalul obiectiv, acela de a oferi beneficiarilor materialele pentru realizarea celor mai elegante si distinse proiecte, Visage inseamna imagine si aspect.

Reprezinta solutia perfecta la provocarile designului contemporan, in care materialele pun accent pe minimalism si simplitate, imbratisand totodata ideile inovatoare sau experimentale.

Pentru a usura procesul de selectie a produselor din gama Visage, Henkel a creat trei mari categorii reprezentand trei grupe principale de resurse naturale: piatra, lemn si metal. Fiecare categorie cuprinde o gama bogata de culori si texturi, care face posibila punerea in practica a celor mai multe concepte individuale.

Piatra este un material foarte popular, apreciat de secole pentru varietatea si frumusetea sa care dureaza in timp. Ofera fatadei un aspect distins si elegant si se utilizeaza pentru a conferi cladirilor o forma clasica si in acelasi timp, minimalista. Piatra poate fi folosita in combinatie cu alte materiale traditionale de constructii. Astfel de fatade prezinta o inalta calitate, designul modern, dar discret, subliniind rafinamentul beneficiarului. In cadrul categoriei de vopsele si tencuieli decorative cu aspect de piatra, Henkel ofera o gama larga de culori cu aspect de granit si roca naturala.

Lemnul joaca un rol cheie in designul contemporan. In functie de proiect, fatadele din lemn pot fi folosite cu succes pe suprafete mari de cladiri rezidentiale si centre comerciale, precum si pe fatade mai mici de locuinte unifamiliale.

Gama Visage de tencuieli cu aspect de lemn este solutia ideala pentru persoanele care cauta materiale performante, ce pot recrea frumusetea si eleganta lemnului natural. Aceste materiale pot realiza detalii atragatoare, punand in valoare finisajul final al cladirii.

In arhitectura moderna, materialele traditionale nu sunt singura sursa de inspiratie. Din ce in ce mai des proiectele contemporane utilizeaza componente metalice stralucitoare, acestea reprezentand cele mai noi si dinamice tendinte din arhitectura.

In cadrul paletarului Visage se regasesc produse cu aspect metalizat, luminiscent si de opal, ce transforma orice idee intr-o fatada unica, originala. In plus, tehnologia avansata asigura un efect rezistent in timp.

Produse mentionate in articol
CT 710 Visage - Tencuiala cu aspect de piatra naturala
 
CT 710 Visage - Tencuiala cu aspect de piatra naturala

Tencuiala decorativa de design cu textura de roca sau granit, pentru utilizare la interior si exterior. Caracteristici: aspect de granit sau roca naturala, rezistenta la factorii atmosferici agresivi, intretinere usoara, se poate aplica mecanizat, disponibila in 16 nuante de culoare pentru granit si 12 nuante pentru roca. Tencuiala Ceresit CT 710 contine combinatii de granit natural sau modificat sau agregate de cuart. Produsul este recomandat pentru realizarea tencuielilor decorative pe tencuieli traditionale, suprafete de beton si gips, PAL, placi de gips carton etc. Ceresit CT 710 se aplica prin pulverizare. Aplicarea pe suprafetele mici se realizeaza prin utilizarea unei gletiere metalice lungi. Dupa aplicare, se obtine un model de piatra naturala.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
CT 720 Visage - Tencuiala cu aspect de lemn
 
CT 720 Visage - Tencuiala cu aspect de lemn

Tencuiala Ceresit CT 720 se utilizeaza pentru realizarea unui strat subtire de tencuiala decorativa pe tencuieli traditionale, suprafete din gips si placi aglomerate, placi de gips carton etc. Tencuiala CT 720 este disponibila in culoarea alba, fiind gata de vopsire cu Nuantatorul de culoare CT 721, disponibil in 6 culori. Caracteristici: gata preparata pentru modelarea structurilor de lemn prin aplicarea unui sablon, permeabilitate ridicata la vapori, durabilitate ridicata si rezistenta la factorii atmosferici agresivi, rezistenta naturala la mucegai, ciuperci si alge.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Henkel Romania a lansat un nou site
Henkel Romania a lansat un nou site
Noul site Ceresit - Visage
Henkel Romania a lansat un nou site
Categorii
Vopsea de lazurit, lac
Vopsea de lazurit, lac
Tencuiala de finisaj
Tencuiala de finisaj
Vopsea, strat de protectie
Vopsea, strat de protectie
Beton, mortar, tencuiala, sapa de nivelare
Beton, mortar, tencuiala, sapa de nivelare
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...