Ceresit Ceretherm Express - sistem de termoizolatie rapida

Ceresit Ceretherm Express - sistem de termoizolatie rapida

Sistem imbatabil de termoizolatie de la Ceresit

Termoizolarea cladirilor necesita timp si efort pretios. Constructorii buni aleg cele mai noi solutii tehnologice - rapide, necostisitoare si convenabile. Adica un sistem puternic.

Datorita experientei indelungate in sectorul chimic si de constructii, Ceresit a dezvoltat sisteme inovative de termoizolare.

Ceresit Ceretherm Express - sistem de termoizolatie rapida
Ceresit Ceretherm Express - sistem de termoizolatie rapida
Ceretherm Express este un sistem inovativ de termoizolare, care include:

  • adeziv Ceresit CT 84 Express, un adeziv poliuretanic pentru fixarea placilor termoizolante
  • placi EPS termoizolante
  • strat ranforsat: mortar flexibil alb CT 87 si plasa de ranforsare Ceresit CT 325
  • tencuiala decorativa.

Nu este necesara grunduirea stratului ranforsat

Sistemul include, de asemenea, unul dintre diversele sortimente de tencuieli oferite de Ceresit (recomandam tencuiala de silicon Ceresit CT 74). Sistemul poate fi extins cu mai multe tipuri de tencuiala si vopsea Ceresit Ceretherm VISAGE.

Adezivii traditionali trebuie sa fie amestecati cu apa, in proportia corecta. In cazul CT 84, este suficient sa agiti recipientul inainte de utilizare. Produsul injumatateste timpul de lipire a panourilor EPS pe perete. Capacitatea sa este cu 100% mai mare decat tipurile obisnuite de adezivi din sistemul ETICS. Dupa 2 ore, echipa poate incepe sa fixeze mecanic materialul termoizolant (vs 24 - 48 de ore cat dureaza metodele traditionale).

Fii 100% sigur

Aplicarea adezivului este simpla si similara folosirii spumei poliuretanice obisnuite. Adezivul este dispersat cu un pistol atasat recipientului si permite termoizolarea suprafetelor din lemn, metal si beton. Coeficientul sau de conductivitate termica este apropiat de cel al EPS, asadar si CT 84 poate fi folosit pentru a umple spatiile dintre placi. Adezivul poate fi aplicat chiar si la temperaturi de 0°C sau in conditii de umiditate ridicata.

Recipientele de adeziv sunt usoare, asa ca nu trebuie sa cari genti grele pe schela. Cateva baxuri sunt suficiente, fata de paleti de alte produse. Acesta este sistemul iubit de profesionisti.

Produse mentionate in articol

CT 60 - Tencuiala decorativa acrilica CT 63 - Tencuiala decorativa acrilica CT 64 - Tencuiala decorativa acrilica CT 72 - Tencuiala decorativa silicatica
 
Tencuieli decorative Ceresit
13 produse

Tencuieli decorative acrilice, silicatice si siliconice cu aspect de "praf de piatra" sau cu aspect de "scoarta de copac", si tencuiala decorativa mozaicata.

13 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
CT 84 Express - Adeziv poliuretanic pentru placi de polistiren
 
CT 84 Express - Adeziv poliuretanic pentru placi de polistiren

Adeziv poliuretanic monocomponent pentru fixarea placilor de polistiren expandat si extrudat in cadrul sistemelor de termoizolatie Ceresit Ceretherm si pentru fixarea placilor de polistiren in general. Poate fi utilizat pentru aplicarea placilor de polistiren atat pe fatadele cladirilor noi, cat si pe cladirile ce urmeaza a fi reabilitate termic prin termoizolare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
CT 87 - Mortar adeziv  2 in 1
 
CT 87 - Mortar adeziv 2 in 1

Pentru fixarea placilor de polistiren sau vata minerala. Pentru realizarea stratului de protectie cu insertie de plasa din fibra de sticla. Pentru imbunatatirea izolatiei termice a peretilor exteriori. Pentru renovari de fatade. Ceresit CT 87, prin folosirea unei retete noi ce contine o combinatie special conceputa de fibre, mareste rezistenta sistemului la socuri mecanice, impact si la formarea de fisuri si de microfisuri. Continutul de filler cu greutate redusa confera o consistenta foarte flexibila, usoara si omogena. Este foarte usor de mixat, aplicat si intins, ceea ce conduce la o eficienta sporita.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Adeziv pentru termoizolatii
Adeziv pentru termoizolatii
Tencuiala de finisaj
Tencuiala de finisaj
Sistem de termoizolatie
Sistem de termoizolatie
Adeziv, chit de rosturi
Adeziv, chit de rosturi
Beton, mortar, tencuiala, sapa de nivelare
Beton, mortar, tencuiala, sapa de nivelare

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...