Bosch si Buderus iti rasplatesc fidelitatea!

Stire arhivata
Continutul acestei stiri nu mai este de actualitate.

Vei primi inapoi intre 200 si 500 lei, in functie de modelul centralei ales

La inlocuirea centralei tale vechi, indiferent de marca pe care o detii, cu una de ultima generatie, Bosch sau Buderus, vei primi inapoi intre 200 si 500 lei, in functie de modelul centralei ales. Foloseste cuponul unic si bucura-te de reducere si de beneficiile incontestabile ale noii tehnologii de incalzire cu condensare.

Inregistrare Cupon
In functie de magazinul de unde vei face achizitia, poti beneficia de cuponul primit, fie direct in magazin, la achizitionarea centralei, fie inregistrandu-l personal aici, ca utilizator final, dupa achizitionarea centralei. Daca ai primit contravaloarea cuponului in magazin, un reprezentant al acestuia va introduce datele achizitiei in sectiunea "Sunt magazin".

Cum procedezi?
Pentru a beneficia de reducerea la centrala termica cu condensare achizitionata, cuponul tau trebuie inscris, completand formularul corespunzator statutului tau (magazin sau utilizator final). Dupa validarea cuponului, vei fi instiintat cu privire la momentul virarii sumei in contul bancar indicat de tine.

Bosch si Buderus iti rasplatesc fidelitatea!
Bosch si Buderus iti rasplatesc fidelitatea!Campania de fidelizare este valabila pana la data de 31.12.2019.


Sunt magazin - Inscrie cupon
Sectiune destinata reprezentantilor magazinelor, pentru inregistrarea cupoanelor utilizate direct in magazin.

Sunt utilizator final - Inscrie cupon
Sectiune destinata cumparatorilor ce doresc inregistrarea personala a cupoanelor, dupa achizitionarea noii centrale.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre centralele Bosch si Buderus, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Robert Bosch Srl - Departament Termotehnica - Produse Buderus, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Automatizare pentru sistem solar Bosch CS200 Boiler Bosch Storacell ST 120/160-2E Boiler electric Bosch Tronic 1000 T vertical Boiler solar pentru apa calda Storacell WSTB 200S
 
Departament Termotehnica - Produse Bosch
66 produse

Bosch Thermotechnik GmbH reprezinta divizia Termotehnica a Grupului Bosch. Impreuna cu filialele sale internationale, Bosch Thermotechnik este un lider european in domeniul dezvoltarii, fabricarii si comercializarii de sisteme si solutii ecologice, de inalta eficienta energetica, pentru incalzirea locuintelor si a cladirilor - si pentru prepararea apei calde de consum casnic. Portofoliul de produse cuprinde centrale termice eficiente energetic, panouri si instalatii solare termice, cazane pe combustibil solid, pompe de caldura, automatizari avansate. Sistemele de incalzire Bosch combina in mod inteligent si eficient utilizarea combustibililor clasici, fosili, cu sursele de energie regenerabile (energia solara si geotermala).

66 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Centrala termica cu condensare Bosch Condens 2000 W Centrala termica cu condensare pe gaz Condens 2300 W Centrala termica cu condensare Bosch Condens 2500 W Centrala termica cu condensare Bosch Condens 3000 W
 
Centrale termice Bosch pe gaz
9 produse

Bosch ofera o gama variata de centrale termice cu condensare, eficiente din punct de vedere energetic. Centralele termice Bosch pot fi utilizate pentru apartamente de bloc, pentru case uni- sau multifamiliale, precum si pentru proiecte rezidentiale. Prin multitudinea optiunilor puse la dispozitia beneficiarilor, a gamei variate de puteri si a solutiilor de sistem oferite, Bosch raspunde tuturor necesitatilor in materie de incalzire si preparare apa calda menajera.

9 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Aparat de reglare Logamatic 4121/4122 Boiler Logalux S 120 Boiler solar Logalux SM Centrala termica Logamax plus GB012
 
Departament Termotehnica - Produse Buderus
28 produse

Buderus este una dintre marcile de prestigiu ale diviziei termotehnice ale concernului german Bosch. Bosch Thermotechnik GmbH a devenit unul din cei mai mari producatori de produse de incalzire si pregatire apa calda. Bosch Thermotechnik reuneste marci de prestigiu internationale si regionale specializate in termotehnologie printre care: Buderus, Junkers, Bosch. Bosch Thermotechnik are un vast portofoliu de solutii energetico-eficiente si de protejare a mediului inconjurator, incepand de la centrale termice de sol si de perete, sisteme solare si de incalzire a apei, la pompe de caldura si blocuri de cogenerare.

28 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Centrala termica Logamax plus GB012 Centrala termica Logamax plus GB062 Centrala termica Logamax plus GB072 Centrala termica Logamax Plus GB 162
 
Centrale termice in condensare Logamax Plus
7 produse

Centrale termice in condensare ce functioneaza pe gaz, cu puteri intre 24 si 100 kW. Centralele in condensare pe gaz de la Buderus, cu montare pe perete destinate constructiilor de locuinte si utilizare profesionala, sunt puternice si nu ocupa mult spatiu. Acestea sunt prevazute cu o tehnologie deosebit de eficienta, putand fi combinate cu usurinta cu sisteme de energii regenerabile.

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...