Pfleiderer Deutschland GmbH

Pfleiderer Deutschland GmbH

Blaturi de bucatarie Duropal Quadra P2
 
Blaturi de bucatarie Duropal Quadra P2

Blaturile de bucatarie Duropal pot fi utilizate ori de cate ori este solicitata foarte mult rezistenta si durabilitatea suprafetei. Datorita avantajelor igienice, domeniile clasice de aplicare sunt: bucatariile si baile moderne, cantinele si restaurantele, precum si in cabinetele medicilor, in laboratoare si amenajarea magazinelor, dar si pentru locurile de munca industriale si comerciale. Blaturile de bucatarie Duropal sunt produse dintr-o placa aglomerata de tip P2 conform EN 312, partea decorativa are aplicat Duropal HPL robust conform EN 438, iar partea inferioara suport hidrofug. Marginea frontala postformata a blatului Quadra are o raza de 3 mm, marginea din spate este etansata cu un cant de protectie, blatul fiind disponibil si in varianta dublu profilat. Produs Made in Germany.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Blaturi de bucatarie Duropal HPL Compact
 
Blaturi de bucatarie Duropal HPL Compact

Blaturile de bucatarie Duropal Compact sunt fabricate din laminat compact de 12 mm grosime, oferind o rezistenta mare la impact si umezeala. Structura lor le face adecvate pentru aplicatii in zone intens folosite, fiind rezistente si usor de curatat. Blaturile de bucatarie Duropal Compact sunt prelucrate longitudinal pe o singura sau pe doua fete. Materialul este disponibil cu 3 variante de miez: negru, alb si gri. Produs Made in Germany.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placa compacta Duropal XTerior Compact
 
Placa compacta Duropal XTerior Compact

Atragator din punct de vedere vizual si extrem de rezistent, Duropal XTerior Compact combina rezistenta la UV si la intemperii. Vine intr-o gama larga de culori si este finisat cu o textura de suprafata mata cu granulatie fina. Calitatile unice ale placii XTerior Compact fac posibila transferarea armonioasa a culorilor interioare si a conceptelor de design pe terase, mobilier de gradina si fatade. Placa compacta Xterior are miez negru si este disponibila si in calitate ignifuga. Gama de placi lacuite Pfleiderer acopera asadar o varietate extrem de mare de utilizari: sisteme de fatada; mobila de gradina; pereti/paravane de intimitate; acoperisuri; balcoane; echipamente de joaca; etc.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...