Ventilatoare industriale centrifugale in linie Vents seria VKMz

Ventilator centrifugal inline in carcasa din otel galvanizat cu debit de aer de pana la 1540 m³/h

Aplicatii
Sisteme de ventilatie de alimentare sau de evacuare aer pentru diferite incinte care permit montajul acestuia pe suprafata exterioara. Pentru incintele unde este necesar un nivel de zgomot redus sunt ventilatoarele VKMz…Q.

Design
Carcasa ventilatorului este fabricata din otel galvanizat. Pentru o conectare usoara ventilatorul poate fi echipat cu cablu de alimentare cu stecher (VKMz…R).

Motor
Rotorul centrifugal, cu palete inclinate inapoieste alimentat prin intermediul unui motor monofazat cu rotor extern si protectie impotriva supraincalzirii, cu repornire automata. Motorul este echipat cu rulmenti cu bile pentru o durata lunga de functionare (aproximativ 40000 de ore). Pentru o functionare eficienta, operarea in conditii de siguranta si de zgomot redus, fiecare rotor este echilibrat dinamic in timpul asamblarii. Clasa de protectie a motorului este IP 44.

Controlul vitezei
Control fin sau in treapte de viteza, cu un tiristor sau un transformator automat pentru reglarea vitezei. Mai multe tipuri de ventilatoare pot fi conectate la un controler de viteza, cu conditia ca puterea totala si intensitatea curentului de functionare a acestora sa nu depaseasca parametrii nominali ai controlerului de viteza.
Montaj
Montarea la orice unghi de perete sau tavan se realizeaza cu suporturile de fixare livrate impreuna cu ventilatorul.
Ventilatorul este alimentat prin intermediul cutiei de borne externe. Alimentarea electrica si montarea se efectueaza in conformitate cu diagrama si cablajul de pe cutia de borne.
exemplu de sistem de ventilatie cu un ventilator VKMz
Cutie de borne externa pentru
alimentarea cu energie
Suport de fixare furnizat
impreuna cu ventilatorul
Modelul VKMz…R este echipat
cu un cablu de alimentareIn cazul in care doriti sa aflati mai multe despre ventilatoarele industriale centrifugale in linie Vents seria VKMz, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei JULIEN STILE Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Ventilatoare industriale Vents axiale si axiale in linie
 
Ventilatoare industriale Vents axiale si axiale in linie

Ventilatoare axiale cu presiune scazuta realizate din otel inoxidabil cu o capacitate de ventilatie de pana la 11900 m³/h, in functie de model. Se pot monta pe perete sau in tubulatura.
Ventilatoare axiale Vents de perete OV, OVK, OV1, OVK1, de tubulatura VKF, VKOM, ventilatoare industriale axiale in linie Vents seria TT si TT Pro, ventilatoare industriale centrifugale in linie Vents seria KSB, VC, VK, VKMz, VKM 100-125 E, VKM 100-315 si VKM 355-450.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Ventilator axial
Ventilator axial
Tehnologie de ventilatie
Tehnologie de ventilatie
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...