Noile produse si solutii Siemens bazate pe IoT

Consolideaza portofoliul Siemens in domeniul sigurantei la incendiu

  • panouri de control al incendiilor actualizate, un nou detector si o noua aplicatie mobila adaugate la portofoliul Cerberus de securitate la incendiu
  • digitalizarea sistemelor de protectie impotriva incendiilor si a activitatilor de intretinere aferente simplifica rutina zilnica
  • planificarea mai usoara a instalarii si a intretinerii ca beneficiu suplimentar pentru integratorii de sisteme, furnizorii de servicii si clienti.
Noile produse si solutii Siemens bazate pe IoT
Noile produse si solutii Siemens bazate pe IoT

Siemens isi extinde oferta de securitate la incendiu Cerberus PRO cu panourile de control al incendiilor FC720 actualizate, un detector OOH740 compatibil IoT echipat pentru teste fara perturbari si aplicatia mobila Cerberus Connect, care completeaza aplicatiile cloud existente. Ca urmare, integratorii de sisteme, furnizorii de servicii si clientii vor beneficia de optimizarea resurselor, de planificarea si intretinerea simplificata, precum si de un confort mai mare in timpul operatiunilor.

Panou de control cu conectivitate incorporata

Noile panouri de control al incendiilor FC720 utilizeaza noul gateway X200 pentru conectivitate incorporata, ceea ce faciliteaza procesele de instalare si punere in functiune. Acest lucru duce la o eficienta mai mare si la optimizarea costului total de management proprietate. Aceasta generatie de panouri de control al incendiilor vine cu o placa periferica actualizata, care creste semnificativ puterea pe bucla. Acest lucru ofera clientilor mai multa flexibilitate pentru a-si planifica sistemele in cel mai eficient mod. In plus, panourile ofera functii software rafinate pentru a optimiza operatiunile.

Detector echipat pentru teste fara perturbari

In plus fata de tehnologia dovedita ASA (Advanced Signal Analysis), detectorul OOH740 Cerberus PRO este acum echipat si cu tehnologia DFT (Disturbance-free Testing). Cu ajutorul tehnologiei DFT, functionalitatea detectoarelor poate fi testata automat, fie la momente prestabilite, fie la cerere, atat la fata locului, cat si la distanta. Acest lucru poate imbunatati siguranta dincolo de reglementari, prin teste mai frecvente, fara a provoca perturbari ale proceselor din cladire sau ale utilizatorilor.

Aplicatiile Cerberus Cloud Apps completate de Cerberus Connect

Cerberus Connect App este o noua aplicatie din portofoliul Cerberus Cloud Apps, disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android. Personalul de securitate la incendiu poate primi notificari push in cazul unui eveniment si poate verifica starea si istoricul evenimentelor de pe site-ul de securitate la incendiu de oriunde si in orice moment. In plus, planificarea si raportarea vizitelor de intretinere si a vizitelor periodice de service au fost imbunatatite prin digitalizarea procesului prin intermediul Cerberus Cloud Apps. Furnizorul de servicii poate planifica ce sa testeze la urmatoarea vizita prin intermediul portalului Cerberus, poate efectua teste la fata locului prin intermediul aplicatiei Connect si apoi poate genera rapoarte conforme prin intermediul portalului. Acestea pot fi trimise clientului, care are vizibilitate totala asupra sistemului de incendiu si poate dovedi conformitatea, daca este necesar.

Produse mentionate in articol
Controler Siemens Connect X200
 
Controler Siemens Connect X200

Siemens Connect X200 este un dispozitiv de conectivitatea, de ultima ora, pentru colectarea datelor din cadrul cladirii si transmiterea in siguranta, a acestora, la furnizorul de servicii digitale Siemens. Sunt acceptate urmatoarele servicii digitale: operatorul cladirii, Cerberus Cloud Apps si Sinteso Cloud Apps. Designul industrial si robust al lui Connect X200 asigura sistemul sa ramana conectat in mod constant prin: indicarea cu LED a activitatilor si a starii, comutator Ethernet cu 2 porturi pentru LAN (inclusiv Daisy Chaining), Ethernet cu 1 port pentru WAN, 2 interfete EIA-485, interfata USB pentru dongle 4G, tensiune de lucru 24 V AC sau 24 V DC, blocuri de conexiuni cu surub infisabil, montare pe sine standard sau pe perete.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Detector de fum multisenzor Siemens OOH740
 
Detector de fum multisenzor Siemens OOH740

Detectorul de fum multisenzor Siemens OOH740 se utilizeaza pentru detectarea incendiilor cauzate de arderea materiilor lichide si solide, precum si pentru incendiile mocnite. Pentru detectia fiabila a incendiilor in medii inselatoare. Functioneaza conform principiului luminii imprastiate cu doi senzori, imprastiere optica inainte si inapoi. Camera de esantionare optoelectronica blocheaza lumina straina perturbatoare, dar detecteaza optim atat particulele de fum intunecate, cat si cele usoare. Doi senzori suplimentari de caldura cresc imunitatea detectorului de incendiu la fenomenele inselatoare. In modul colectiv exista posibilitatea de a alege intre trei seturi de parametri: Standard Plus (PS1), Suppression (PS5) si High Sensitive Fast (PS9). Baza trebuie comandata separat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Centrala sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Centrala sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Sistem de alarma pentru incendiu, fum si gaz
Sistem de alarma pentru incendiu, fum si gaz
Instalatii electrice
Instalatii electrice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...