Noua gama de controlere dedicate aplicatiilor HVAC - Siemens Desigo™ PXC4 si PXC5

Siemens Desigo™ PXC - Controllere dedicate aplicatiilor HVAC

Costuri optime chiar si pentru sistemele HVAC de dimensiuni mici

Gama de automatizari Desigo PXC este optimizata pentru controlul si monitorizarea instalatiilor de incalzire, ventilatie, aer conditionat si orice aplicatie tehnica din domeniul cladirilor. Portofoliu extins ce se poate adapta in functie de dimensiunea proiectului cu modelul de automat programabil potrivit, eficienta energetica, deschis in ceea ce priveste modul de comunicare, si usurinta in utilizare, sunt punctele forte.

Controllere programabile - adaptabile in functie de dimensiunea proiectelor

Posibilitatea de adaptare la dimeniunea proiectelor prin gama diversificata si deschisa in ceea ce priveste protocoalele de comunicare fac diferenta in materie de controllere liber programabile pentru echipamente si indeplinesc toate asteptarile asociate cu monitorizarea si controlul serviciilor din cladiri. Gandita si proiectata astfel incat sa prezinte modularitate, gama se pot adapta ideal la cerintele specifice, avand costuri optime chiar si pentru sistemele HVAC de dimensiuni mici. Aceasta strategie inovativa face posibila adaugarea treptata a controllerelor in sistemul de automatizare al cladirilor atunci cand este nevoie si se cere extinderea acestora.

Programare intuitiva si inteligenta

Folosind conceptul Desigo Engineering Framework inseamna beneficiul de a avea la dispozitie produse ce nu necesita licenta de programare, ce prezinta intuitivitate si cu ajutorul caruia se pot programa si controla o varietate de aplicatii complexe beneficiind de librarii dedicate.

Integrare cu usurinta

Conceptul Desigo PXC suporta protocoale de comunicare deschise, facand din acest lucru o usurinta in conectarea unei multitudini de echipamente dedicate serviciilor din cladiri, nefiind necesare alte echipamente hardware si alte softuri. Modul de realizare in flux armonizat conduce la salvarea de costuri si efort suplimentar.

Conexiune sigura si securizata

Siemens Desigo™ PXC - Controllere dedicate aplicatiilor HVAC
Siemens Desigo™ PXC - Controllere dedicate aplicatiilor HVAC
Gama Siemens de controllere Dessigo PXC cu WLAN integrat si posibilitatea de control din cloud se supun celor mai inalte standarde de securitate.

Calitate testata

Laboratoarele de testare BACnet® (BTL) sunt marca inregistrata.
Produsele care sunt testate cu succes de aceste laboratoare poarta marcajul specific BTL.

Produse mentionate in articol
Controlere Desigo™ PXC5
 
Controlere Desigo™ PXC

Controlerele Desigo PXC4 si PXC5 permit transformarea cladirilor in cladiri cu un nivel de performanta ridicat. Desigur, sunt multe provocari in a realiza acest lucru, dar acestea pot fi stapanite. Pornind de la doua cerinte majore: existenta elementelor de camp conectate inteligent si necesitatea de a avea access rapid de oriunde cu programare intuitiva insotite de conditia necesara de a fi indeplinita de ambele in acelasi timp privind deschiderea protocoalelor de comunicare si securitatea datelor, se obtin toate informatiile necesare pentru a controla si monitoriza o cladire. Toate cerintele mentionate anterior conduc catre noua generatie de controllere Desigo PXC4, PXC5 ce vin in completarea gamei acestui sistem. Noua generatie de controllere Desigo are in componenta Desigo PXC4 folosita pentru aplicatii HVAC si Desigo PXC5 pentru integrare complexa si monitorizare. Ambele ofera o paleta larga de beneficii cu ajutorul carora se pot automatiza cladiri mici si medii.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Platforma de management integrat pentru cladiri Desigo CC
 
Platforma de management integrat pentru cladiri Desigo CC

Platforma integrata de management al cladirii, Desigo CC este proiectata sa creeze spatii confortabile, sigure si eficiente din punct de vedere energetic acoperind atat nevoile sistemelor cu o singura disciplina, cat si nevoile celor mai complexe cladiri. Usor de gestionat, tehnologie si functionalitate de ultima generatie, Desigo CC fixeaza standardele in industria managementului cladirilor.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Controlere Desigo™ PXC4 si PXC5
Controlere Desigo™ PXC4 si PXC5
Dedicate aplicatiilor HVAC
Controlere Desigo™ PXC4 si PXC5
Categorii
Dispozitiv de control pentru climatizare si racire
Dispozitiv de control pentru climatizare si racire
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...