Controlere Desigo™ PXC4 si PXC5

Controlere Desigo™ PXC4 si PXC5

Dedicate aplicatiilor HVAC

  • Liber programabile cu interfata intuitiva. Conectarea echipamentelor cu soft-ul de programare se face simplu, rapid si fara a avea nevoie de instrumente suplimentare. Interfata grafica simplificata cu librarii disponibile
  • Flexibilitate in integrare. Solutie proiectata astfel incat efortul de cablare si posibilitatea de conectare prin diverse protocoale sa fie posibila
  • Securitatea un element necesar. Prin metode specifice, se pot emite certificate astfel incat siguranta in exploatare este la cel mai inalt nivel
  • Acces facil de oriunde.
Controlere Desigo™ PXC4 si PXC5
Controlere Desigo™ PXC4 si PXC5

Noile modele de controlere Desigo PXC4 si PXC5 permit transformarea cladirilor in cladiri cu un nivel de performanta ridicat. Desigur, sunt multe provocari in a realiza acest lucru, dar acestea pot fi stapanite. Pornind de la doua cerinte majore: existenta elementelor de camp conectate inteligent si necesitatea de a avea access rapid de oriunde cu programare intuitiva insotite de conditia necesara de a fi indeplinita de ambele in acelasi timp privind deschiderea protocoalelor de comunicare si securitatea datelor, se obtin toate informatiile necesare pentru a controla si monitoriza o cladire. Toate cerintele mentionate anterior conduc catre noua generatie de controlere Desigo PXC4, PXC5 ce vin in completarea gamei acestui sistem.

Noua generatie de controlere Desigo are in componenta Desigo PXC4 folosita pentru aplicatii HVAC si Desigo PXC5 pentru integrare complexa si monitorizare. Ambele ofera o paleta larga de beneficii cu ajutorul carora se pot automatiza cladiri mici si medii.

Liber programabile cu interfata intuitiva

Conectarea cu noile automate programabile se face fara o unealta materiala, prin conceptul wireless si sunt disponibile doua variante: conectare cu telefonul mobil prin aplicatia ABT GO pentru vizualizare si control parametrii; conectare cu programul ABT site de pe laptop sau calculator pentru programare, vizualizare si control parametrii. Ambele variante sunt disponibile gratuit fara licenta aditionala.

Programul ABT site folosit pentru programare este simplu, intuitiv si dispune de librarii in care sunt incarcate mai mult de 250 aplicatii standard. Interfata este de tip blocuri functionale, cu operatori specifici.

Flexibilitate in integrare

Automatele liber programabile au disponibile multiple variante de conectare: prin BACnet IP si MS/TP, prin Modbus RTU si TCP, intrari/iesiri universale. Fara sa fie nevoie de alte solutii hardware si software se pot intergra diverse elemente de camp precum: servomotoare damper comunicare Modbus, vana inteligenta, senzori etc. Aceste porturi multiple usureaza efortul de cablare atunci cand vine vorba de procesul de implementare si montaj.

Privind intrarile si iesirile disponibile, modelul PXC4, folosit pentru automatizari in domeniul HVAC are integrate, pe langa porturile de comunicare prin protocoale, un numar de 16 intrari/iesiri universale + 4 iesiri pe releu. La acestea se pot adauga prin module auxiliare, pana la un numar total de 40 intrari/iesiri.

Controlere Desigo™ PXC4 si PXC5
Controlere Desigo™ PXC4 si PXC5
Securitate si siguranta in exploatare

Concepute astfel incat exista posibiltatea de atribuire certificate de securitate, conexiune cu web server integrat prin interfata criptata https, posibilitate setare parola si dezactivare interfata wireless, au toate atributele necesare ca securitatea si siguranta in exploatare sa fie duse la cel mai inalt nivel.

Acces facil de oriunde

Datorita interfetei web integrate controlul si monitorizarea se poate face atat on-line cat si off-line, simplu si rapid. Atunci cand suntem in santier si avem nevoie de conectare pe controler putem folosi off-line aplicatia ABT Go sau ABT Site, reusind astfel sa vizualizam alarme sa urmarim istoricul de functionare si sa setam diversi parametrii necesari.

Cand se opteaza pentru control de la distanta datorita web server-ului integrat si interfetei web, automatele programabile pot fi accesate de oriunde in pagina web prin access criptat.

Reale beneficii

Cu noua gama de controlere din familia Desigo PXC4/PXC5 realizarea lucrarilor de automatizare din domeniul HVAC se poate face mult mai simplu cu reale beneficii tinand cont de: inexistenta uneltelor de conectare intre laptop, telefon si controlere, soft-uri de programare si monitorizare fara a avea nevoie de licenta, posibilitatea integrarii a diverse echipamente de camp cu diferite protocoale de comunicare, porturi multiple ce ajuta la simplificarea operatiunii de cablare, interfata web integrata si posibilitate de atribuire certificate pentru acces on si off-line si nu in ultimul rand interfata intuitiva de programare cu
librarii disponibile pentru sute de aplicatii standard din domeniu.

Produse mentionate in articol
Controlere Desigo™ PXC5
 
Controlere Desigo™ PXC

Controlerele Desigo PXC4 si PXC5 permit transformarea cladirilor in cladiri cu un nivel de performanta ridicat. Desigur, sunt multe provocari in a realiza acest lucru, dar acestea pot fi stapanite. Pornind de la doua cerinte majore: existenta elementelor de camp conectate inteligent si necesitatea de a avea access rapid de oriunde cu programare intuitiva insotite de conditia necesara de a fi indeplinita de ambele in acelasi timp privind deschiderea protocoalelor de comunicare si securitatea datelor, se obtin toate informatiile necesare pentru a controla si monitoriza o cladire. Toate cerintele mentionate anterior conduc catre noua generatie de controllere Desigo PXC4, PXC5 ce vin in completarea gamei acestui sistem. Noua generatie de controllere Desigo are in componenta Desigo PXC4 folosita pentru aplicatii HVAC si Desigo PXC5 pentru integrare complexa si monitorizare. Ambele ofera o paleta larga de beneficii cu ajutorul carora se pot automatiza cladiri mici si medii.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Siemens Desigo™ PXC - Controllere dedicate aplicatiilor HVAC
Noua gama de controlere dedicate aplicatiilor HVAC - Siemens Desigo™ PXC4 si PXC5
Costuri optime chiar si pentru sistemele HVAC de dimensiuni mici
Noua gama de controlere dedicate aplicatiilor HVAC - Siemens Desigo™ PXC4 si PXC5
Categorii
Dispozitiv de control pentru climatizare si racire
Dispozitiv de control pentru climatizare si racire
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...