Linus Trend - Seria de panouri de dus cu o gama larga de caracteristici

Linus Trend - Seria de panouri de dus cu o gama larga de caracteristici

Schell combina designul atemporal, functionalitatea, protectia impotriva vandalismului, spatialitatea, asamblarea usoara si functionarea economica in noua sa serie de panouri de dus din otel inoxidabil. Producatorul german de armaturi ofera prima sa serie de modele de panouri de dus cu dus de mana - special concepute pentru instalatii sanitare publice si semi-publice superioare.

Nu mai este suficient ca o camera de dus sa aiba un design functional. Vizitatorii piscinelor, saunelor, centrelor sportive, statiunilor hoteliere si locurilor de campare se asteapta la o atmosfera armonioasa si igienica, care le permite sa se simta confortabil si in camerele de dus. Dar mai ales aici consideratiile economice sunt mai importante ca niciodata, deoarece dusul foloseste multa apa si energie si solicita riguros si armaturile. Prin urmare, armaturile de dus moderne trebuie sa fie extrem de functionale, robuste si usor de intretinut. Noua serie de panouri de dus "Linus Trend" de la Schell indeplineste aceste cerinte. Este ideal pentru reamenajari eficiente din punct de vedere al costurilor si este practic predestinat si pentru constructii noi.

Calitate convingatoare

"Linus Trend" atrage atentia cu liniile sale clare si stilul minimalist. Carcasa robusta din otel inoxidabil de inalta calitate ofera o protectie eficienta impotriva vandalismului si este rezistenta la detergenti si coroziune. Tehnologia de productie de inalta calitate puncteaza si la interior. Materialele sunt aprobate pentru sistemele de apa potabila si sunt combinate cu un cartus cu temporizare Schell deja consacrat. Avand dimensiuni compacte si o adancime mica de montare de doar 70 mm, panoul de dus "Linus Trend" asigura suficient spatiu la dus. Avand aceste caracteristici pot fi usor combinate si cu cadite de dus.

Cartusul cu temporizare asigura economii maxime de apa si energie, timpul de functionare poate fi reglat intre 5 si 30 de secunde. O apasare usoara a butonului de actionare garanteaza curgerea apei exact pentru timpul setat. Sunt disponibile 5 modele pentru cerinte si standarde de confort diferite. Noul panou de dus Schell "Linus Trend" este disponibil pentru apa amestecata si apa pre-amestecata. Un jet de apa placut cu un debit de 9 l/min curge prin para de dus Schell "Comfort". Este confectionata din alama cromata de inalta calitate. Modelul "Linus Trend DP-SC-T" cu baterie termostatata cu temporizare ofera utilizatorilor o protectie eficienta impotriva oparirii limitand temperatura la 38° C si blocand automat armaturile in cazul in care alimentarea cu apa rece este oprita. Mai mult, designul termostatului permite dezinfectarea termica manuala pe perioade scurte cu apa de 70° C.

"Linus Trend DP-SC-T-D-H" este primul panou de dus de la Schell cu ajustarea suplimentara a dusului de mana cu trei setari pentru diferite forme de jet. Acest model a fost conceput in principal pentru instalatiile sanitare semi-publice superioare. Suportul de dus de mana permite pozitii flexibile pe perete. In mod alternativ, "Linus Trend DP-SC-T-H" este disponibil fara para de dus si in acest caz, vine doar cu dusul de mana si cu bara montata pe panou. Schell ofera o optiune de suport potrivita pentru noua sa linie de dus "Trend Linus" pentru a se asigura ca utilizatorii vor avea tot ceea ce au nevoie pentru o spalare completa la indemana. Suportul poate fi montat pe stanga, dreapta sau pe ambele parti ale panoului de dus.

Instalare si intretinere usoara incluse

"Linus Trend" este conceput cu atentie in toate sensurile: noul panou de dus de la Schell permite montajul cu o singura persoana pentru a reduce timpul si costurile si atrage atentie si prin modalitatile de montaj flexibile: instalarea pe tavan sau pe perete sunt posibile fara nici un efort suplimentar. Datorita acestui concept panoul este pur si simplu suspendat pe sina de fixare furnizata dupa care conexiunile la apa devin usor accesibile.

Produse mentionate in articol

Panouri pentru dus Schell Linus Trend
 
Panouri pentru dus Schell Linus Trend

Cartusul cu temporizare asigura economii maxime de apa si energie, timpul de functionare poate fi reglat intre 5 si 30 de secunde. O apasare usoara a butonului de actionare garanteaza curgerea apei exact pentru timpul setat. Sunt disponibile 5 modele pentru cerinte si standarde de confort diferite. Panoul de dus Schell "Linus Trend" este disponibil pentru apa amestecata si apa pre-amestecata. Un jet de apa placut cu un debit de 9 l/min curge prin para de dus Schell "Comfort". Este confectionata din alama cromata de inalta calitate. Modelul "Linus Trend DP-SC-T" cu baterie termostatata cu temporizare ofera utilizatorilor o protectie eficienta impotriva oparirii limitand temperatura la 38°C si blocand automat armaturile in cazul in care alimentarea cu apa rece este oprita. Mai mult, designul termostatului permite dezinfectarea termica manuala pe perioade scurte cu apa de 70°C. "Linus Trend DP-SC-T-D-H" este primul panou de dus de la Schell cu ajustarea suplimentara a dusului de mana cu trei setari pentru diferite forme de jet. Acest model a fost conceput in principal pentru instalatiile sanitare semi-publice superioare. Suportul de dus de mana permite pozitii flexibile pe perete. In mod alternativ, "Linus Trend DP-SC-T-H" este disponibil fara para de dus si in acest caz, vine doar cu dusul de mana si cu bara montata pe panou. Schell ofera o optiune de suport potrivita pentru linia sa de dus "Trend Linus" pentru a se asigura ca utilizatorii vor avea tot ceea ce au nevoie pentru o spalare completa la indemana. Suportul poate fi montat pe stanga, dreapta sau pe ambele parti ale panoului de dus.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Stiri conexe

SCHELL prezinta solutii igienice, durabile si eficiente privind consumul de apa
SCHELL prezinta solutii igienice, durabile si eficiente privind consumul de apa
Tehnologia destinata grupurilor sanitare publice ofera o economisire a apei de pana la 60%
SCHELL prezinta solutii igienice, durabile si eficiente privind consumul de apa
Panoul de dus Schell Linus
Panoul de dus Schell Linus
Instalare usoara, utilizare confortabila si consum de apa redus
Panoul de dus Schell Linus

Categorii

Sistem de dus, cadita de dus, cabina de dus
Sistem de dus, cadita de dus, cabina de dus
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...