Produsele savana pentru ingrijirea lemnului in ambalaje noi

savana lac pentru lemn, cu Teflon®, acum si la 5 litri, pentru lucrari de mari dimensiuni


Au aparut pe piata noile ambalaje ale produselor savana pentru protectia si decorarea lemnului: savana lac pentru lemn, cu Teflon®; savana grund cu tripla protectie impotriva mucegaiului, antifungi si anticarii; savana lac pentru lemn, pe baza de apa; savana lazura colorata pentru lemn, pe baza de apa, cu efect antic; savana lac pentru parchet, pe baza de apa, anti-alunecare, cu Teflon®.
Noile ambalaje au fost implementate dupa o cercetare amanuntita si o intelegere in detaliu a categoriei de produse destinate protectiei si decorarii lemnului si, mai ales, a preferintelor utilizatorilor acestei categorii.

savana lac pentru lemn, cu Teflon®, acum si la 5 litri, pentru lucrari de mari dimensiuni
Noul ambalaj vine in intampinarea nevoilor celor care realizeaza lucrari de mari dimensiuni pentru decorarea si ingrijirea lemnului, pentru cabane din lemn, terase, foisoare de gradina, garduri etc., o cutie de 5L acoperind pana la 35 mp, in conditiile unei aplicari in 2 straturi.

In plus, Fabryo Corporation a extins si gama de culori pentru acest produs, cu doua nuante noi: trandafir - esenta nobila, delicata, cu tenta rosiatica si alun - lemn local, cald, de esenta tare, avand o tenta cafenie.

Celelalte nuante in care sunt disponibile lacurile savana cu Teflon® sunt: cires, mahon, stejar, teak, incolor, wenge, pin, nuc si palisandru.

Fabryo Corporation urmareste preferintele consumatorilor, atat in ceea ce priveste nuantele pe care le aduce pe piata, cat si modul de utilizare a produselor.

Periodic, insa, pardoselile de lemn au nevoie de intretinere sau improspatare. De asemenea, preferintele pentru mobila vintage pe care amatorii de bricolaj o restaureaza si o intretin cu forte proprii, cat si cele pentru mobilierul semifinisat sau rustic determina cresteri constante pe segmentul de lacuri pentru lemn.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre lacurile pentru lemn savana, faceti clic pe pozele produselor prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Fabryo Corporation Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Savana lac pentru lemn, cu Teflon®
 
Savana lac pentru lemn, cu Teflon®

Asigura rezistenta la patare si murdarire, protectie impotriva radiatiilor solare, cresterea rezistentei in timp a suprafetelor. Pot fi folosite atat pentru suprafete de lemn de interior, cat si pentru cele aflate in aer liber si asigura lemnului stralucire si culoare zi de zi. Finisarea decorativa si de protectie, la exterior sau interior, a suprafetelor din lemn. Asigura finisare lucioasa, incolora sau colorata. Beneficiile principale sunt rezistenta la patare si murdarire, rezistenta la uzura si protejeaza impotriva intemperiilor si a radiatiilor solare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Savana lac pentru parchet, pe baza de apa, cu Teflon®, cu efect anti-alunecare
 
Savana lac pentru parchet, pe baza de apa, cu Teflon®, cu efect anti-alunecare

Savana lac pentru parchet, pe baza de apa, cu Teflon®, cu efect anti-alunecare. Noul lac pentru parchet Savana cu Teflon este un produs inovator, oferind urmatoarele beneficii: efect anti-alunecare - formeaza pelicula aderenta, la incaltamintea umeda sau uscata, din cauciuc sau piele, prevenind alunecarea in timpul mersului; aditiv Teflon® - rezistenta superioara la patare si murdarire; pe baza de apa - uscare rapida, miros redus, prietenos cu mediul, durabilitate ridicata, recomandat pentru folosirea in locuinte (inclusiv camere de copii), birouri; rezistenta mecanica (zgariere) si chimica remarcabile.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Savana grund cu tripla protectie pentru lemn impotriva putregaiului, anticari si antifungi
 
Savana grund cu tripla protectie pentru lemn impotriva putregaiului, anticari si antifungi

Asigura conservarea suprafetelor lemnoase aflate atat la exterior, cat si la interior, in scopul protectiei impotriva daunatorilor lemnului (carii, putregai si fungi), cele 3 beneficii principale ale acestora fiind: protectie antiputregai, anticari si antifungi. Savana grund cu tripla protectie, pentru lemn, este disponibil atat in varianta pe baza de solvent, recomandat ca prim strat inaintea lacurilor si emailurilor alchidice, pentru lemn, cat si pe baza de apa, recomandat ca prim strat inaintea lacurilor si emailurilor acrilice, pe baza de apa, pentru lemn.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Savana lac acrilic pentru lemn, pe baza de apa
 
Savana lac acrilic pentru lemn, pe baza de apa

Lacul acrilic Savana, pe baza de apa este un produs prietenos cu mediul, ce asigura performante superioare. In plus, nu are mirosul specific de “diluant”, fiind recomandat pentru folosirea in spatii de locuit (inclusiv camere de copii), spatii publice, hoteluri, scoli, spitale, birouri. Finisarea decorativa si de protectie a elementelor si constructiilor din lemn: usi, tocuri de usi si ferestre, pergole, obloane, garduri, mobilier de gradina, casute din lemn, cabane. Rezistenta impotriva ciupercii albastre si a mucegaiului, formand o pelicula flexibila si aderenta pe timp indelungat. Nuantele disponibile sunt incolor, mahon, cires, teak, stejar.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Savana lazura colorata pentru lemn, pe baza de apa, cu efect antic
 
Savana lazura colorata pentru lemn, pe baza de apa, cu efect antic

Pe langa decorarea speciala cu efect antic a lemnului, Savana antico este un produs pe baza de apa, fara miros specific de “diluant”, fiind recomandat pentru folosirea in spatii de locuit (inclusiv camere de copii), spatii publice, hoteluri, birouri. Finisarea decorativa si de protectie a lemnului expus la exterior si/sau interior: usi , tocuri de usi si ferestre, pergole, obloane, garduri, mobilier de gradina, casute de lemn, cabane. Prezinta rezistenta impotriva ciupercii albastre si a mucegaiului, formand o pelicula flexibila si aderenta pe timp indelungat. Disponibil in 6 nuante gata preparate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Vopsea de lazurit, lac
Vopsea de lazurit, lac
Grund, grund anticoroziune
Grund, grund anticoroziune
Vopsea, strat de protectie
Vopsea, strat de protectie
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...