proidea.ro catalog online de informatii produse

Chiuvete ceramice Ceramic O si R


2019. februarie 07.

RAVAK ofera chiuvetele ceramice Ceramic O si R impreuna cu blaturi

Chiuvete din ceramica de inalta calitate pentru blaturi, cu design modern, dar fara varsta. Formele lor delicate sunt intr-un contrast placut cu robustetea materialului natural durabil.

Designuri diferite, aceeasi calitate
Formele rotunde ale chiuvetei Ceramic O echilibreaza placut austeritatea unghiurilor drepte in baie si liniile lor blande calmeaza ochiul. Chiuveta Ceramic R urmareste tendinta liniilor drepte moderne, totusi modereaza duritatea lor, le calmeaza si le rotunjeste.

Chiuvete ceramice Ceramic O

Design de autor
Designerul Kryštof Nosál a dezvoltat forma chiuvetelor ceramice pentru blaturi, pentru a se potrivi cu majoritatea bailor moderne, insa raman inconfundabile. Ambele sunt proiectate cu ajutorul experientei vaste a designerului pentru a oferi un spatiu confortabil pentru spalare, avand in acelasi timp o adancime suficienta. De asemenea, chiuvetele ceramice combina atat cerintele estetice, cat si cele practice.

Cu blat
Pentru confort maxim atunci cand va mobilati baia, RAVAK ofera chiuvetele ceramice impreuna cu blaturile (furnir de nuc, furnir de stejar sau lac alb) cu latimi 80/100/120 cm. Datorita impregnarii profunde, blaturile sunt complet rezistente la apa, oferind un spatiu mare de depozitare in jurul chiuvetei fara a fi afectate de stropirea apei.

Chiuvete ceramice Ceramic O

Chiuveta Ceramic O echilibreaza placut claritatea unghiurilor ascutite in baie. Ceramica de calitate cu design modern, fara varsta. Formele subtile ale chiuvetelor sunt intr-un contrast placut cu forma compacta, solida al materialului natural.

Caracteristicile chiuvetei Ceramic O:
  • dimensiuni: 60 x 40 x 12 cm
  • material: ceramica
  • preaplin: NU
  • accesorii: blat pentru chiuvete, ventil fix pentru chiuvete, sifon cromat sau tubular, baterie inalta Chrome sau 10°
  • garantie: 2 ani.
Chiuveta Ceramic O este fabricata din ceramica de inalta calitate si este conceputa numai pentru montarea pe blaturi in forma de L sau in forma de I sau mobilierul pentru chiuvete Formy. Chiuveta trebuie sa fie combinata cu un ventil fix, care impiedica deversarea accidentala a apei din chiuveta. Se recomanda instalarea chiuvetei Ceramic O pe suprafata unui blat si utilizarea bateriilor stative Chrome CR 015.00 cu inaltimea de 311 mm sau 10° TD 015.00 cu inaltimea de 334 mm.

Chiuvete ceramice Ceramic O

Chiuveta Ceramic R merge in tendinta liniilor moderne, dar le domoleste ascutimea, le calmeaza si le rotunjeste. Chiuveta este realizata din ceramica de inalta calitate, cu design fara varsta. Formele subtile ale chiuvetelor sunt intr-un contrast placut cu forma compacta, solida al materialului natural.

Caracteristicile chiuvetei Ceramic R:
  • dimensiuni: 60 x 40 x 12 cm
  • material: ceramica
  • preaplin: NU
  • accesorii: blat pentru chiuvete, ventil fix pentru chiuvete, sifon cromat sau tubulat, baterie inalta Chrome sau 10°
  • garantie: 2 ani.
Chiuveta Ceramic R este fabricata din ceramica de inalta calitate si este conceputa numai pentru montarea pe blaturi in forma de L sau in forma de I sau cu mobilierul pentru chiuvete Formy. Chiuveta trebuie sa fie combinata cu un ventil fix pentru chiuvete, care impiedica deversarea accidentala a apei. Se recomanda completarea chiuvetei Ceramic R instaland-o pe blat si montand baterii stative Chrome CR 015.00 cu inaltimea de 311 mm sau 10 TD 015.00 cu inaltimea de 334 mm.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre chiuvetele ceramice Ceramic O si R, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei RAVAK Rom Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-070000 Ilfov, Buftea, str. 23 August, nr. 75
Telefon: +40 31 425 5870
Fax: +40 31 425 5871
E-mail:
Web: www.ravak.ro
Lucaciu Marius
director general  
   
   
   
Ravak A.S. este cel mai mare producator de cazi din acril si cabine de dus din Europa Centrala si de Est. Ravak Rom Srl s-a infiintat in septembrie 2005, ca filiala a firmei Ravak A.S. din Cehia.
Denumiri marca: RAVAK
Alte stiri in categoria de produse Chiuveta, bideu, WC, pisoar
Alte stiri in categoria de produse Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  ravak  chiuveta  chiuvete  ceramic  ceramica  ceramice  ceramic  o  r  ravac  ravack  ravak  baie  blat  chiuvetele