Noile cadite de dus Galaxy Pro FLAT de la Ravak

Cadite turnate pentru bai moderne

Cadite de dus cu adancime mica turnate dintr-un amestec de dolomita cu rasina, foarte rezistente cu design extra-plat. Recomandate pentru toate cabinele de dus moderne. Realizarea unei cabine de dus fara bariere. Datorita inaltimii de numai 30 mm se pot instala fara probleme la nivelul pardoselii.
Instalare direct pe pardoseala.
Instalare la nivel cu pardoseala.
Gigant Pro FLAT
100 x 80; 120 x 90

Compatibile cu: nisa cu usa de dus sau perete fix cu usa de dus: SRV2-S, ASRV3, ASDP3, SDZ3, SDOP, BLDP2, NRDP2, NRDP4, PDOP1, PDOP2, SMSD2, GSD2, ESD2 pereti ficsi: PPS, APSS, BLPS, RPS, SMPS
Perseus Pro FLAT 90
Compatibile cu: SVR2-S + SRV2-S 90; ASRV3 + ASRV3 90; BLRV2 90; NRKRV2 90; SMSRV4 90; GSRV4 90; GSDPS 90; ESKR2 90; ESKPS 90 nisa cu usile de dus ASDP3 90; SDZ3 90; SDOP 90; PDOP1 90; SMSD2 90; GSD2 90; ESD1 90
Elipso Pro FLAT 90
Compatibile cu: SKCP4 90; SKCP4 Free 90; SKKP6 90; BLCP4 90; NRKCP4 90; PSKK3 90; SMSKK4 90; GSKK3 90; GSKK4 90; ESKK2 90


Caditele Galaxy Pro FLAT sunt furnizate fara picioare si panou frontal. Suportul Base Galaxy Pro FLAT contine 5 picioruse si este acelasi pentru toate tipurile de cadite Galaxy Pro.

Instalarea caditei
Caditele Galaxy Pro Flat pot fi montate intr-un pat de mortar (pentru incastrarea in pardoseala). In acest caz nu aveti nevoie de suportul Galaxy Pro Base. Daca doriti sa montati cadita pe pardoseala gata construita (acoperita cu gresie sau cimentata), atunci trebuie sa folositi suportul Galaxy Pro Base. Puteti de asemenea utiliza panoul frontal corespunzator.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre caditele de dus Galaxy Pro FLAT, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Ravak Rom Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Cadite de dus acrilice sau turnate RAVAK
 
Cadite de dus acrilice sau turnate RAVAK

Cadite de dus foarte rezistente, turnate din marmura artificiala cu design extra-plat. Sunt recomandate pentru toate cabinele de dus moderne. Datorita inaltimii de numai 30 mm se pot instala fara probleme la nivelul pardoselii. Gama variata de cadite din acril, sau cadite din marmura turnata. Cele din acril sunt disponibile din gamele Kaskada, Galaxy si caditele adanci Sabina. Cele din marmura turnata sunt cele din gamele Galaxy Pro, Galaxy Pro Flat si Galaxy Pro Chrome. Fiecare gama ofera cadite de dus de diferite dimensiuni, forme, modele si metode de instalare. Caditele RAVAK pot fi montate direct pe podea, pe picioare, incorporate in podea sau zidite. Se adapteaza perfect si la cabinele de dus foarte mari, cea mai mare cadita pe care o faceme este de 90 x 120 cm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Sistem de dus, cadita de dus, cabina de dus
Sistem de dus, cadita de dus, cabina de dus
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...