Cabine de dus rectangulare RAVAK 10°

Asimetrie practica cu noi beneficii, design armonios, solutie dovedita tehnic

Cabine de dus rectangulare RAVAK 10° - Cabina de dus 10° 10DP2+10PS
Cabine de dus rectangulare RAVAK 10° - Cabina de dus 10° 10DP2+10PS


Cabine de dus care se potrivesc cu stilul conceptului cu acelasi nume. Conceptul de 10° acopera necesarul produselor pentru intreaga baie. Gama larga de variante de la planul asimetric, de la patrat pana la dreptunghi, la usi de dus; toate isi vor gasi utilitatea in orice interior modern.

Asimetrie practica cu noi beneficii
O solutie moderna care beneficiaza de avantajele unei rotiri de 10°. Forma asimetrica face mai usoara miscarea in cabina, oferind in acelasi timp un spatiu mare de dus. Pe cadita de dus s-au creat noi spatii practice pentru depozitarea produselor cosmetice in plus fata de ce aveam pana acum.

Design armonios
Cabina de dus 10° se potriveste estetic cu linia conceptului 10°, de la cada cu paravanul de cada pana la chiuvete, dulapuri, baterii si accesorii de baie. Toate cu tema simpla, dar ingenioasa de rotatie sau inclinare cu 10°, care aduce un nou confort si o usurinta in utilizare.

Solutie dovedita tehnic
Cabinele de dus 10° utilizeaza tehnologii incercate, testate, care le garanteaza o functionare silentioasa si fiabila pentru multi ani. Sistemul de alunecare a usilor economiseste spatiu in baie, piesele usii nu se incruciseaza sau blocheaza, iar sistemul lor de basculare ne asigura ca fiecare loc este accesibil curateniei.

Cabine de dus rectangulare RAVAK 10° - Cabina de dus 10° 10AP4 si Usi de dus 10° 10DP4
Cabine de dus rectangulare RAVAK 10° - Cabina de dus 10° 10AP4 si Usi de dus 10° 10DP4In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre cabine de dus rectangulare RAVAK 10°, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei RAVAK Rom Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Cabina de dus 10° 10AP4
 
Cabine si usi de dus rectangulare RAVAK 10°

Cabinele de dus 10° au balamale si manere din metal solid si un sistem de inchidere glisant, care asigura o functionare fara probleme, fara intreruperi si blocare a usilor. O forma patrata clasica sau dreptunghiulara este in prezent cea mai populara solutie. Pentru aceasta, conceptul de 10° ofera si ceva in plus - o noua cabina de dus asimetrica 10AP4, care are la baza forma dreptunghiulara. Autorul Kryštof Nosál a transformat aceasta forma cu 10°, iar coltul ofera utilizatorilor o economisire a spatiului in baie, in zone de depozitare neasteptat de utile in interior. Modelul asimetric 10AP4 are un colt extern, care nu pune in pericol utilizatorul in timp ce se plimba in jur, dar ofera spatiu la fel de mare ca si coltul dreptunghiular.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Sistem de dus, cadita de dus, cabina de dus
Sistem de dus, cadita de dus, cabina de dus
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...