proidea.ro catalog online de informatii produse

Nuol UPS Eaton 5PX - Eficienta crescuta si incredere sporita


2011. mai 05.

Putere de control exceptionala si capabilitati de masurare a energiei in beneficiul managerilor IT

Noul UPS Eaton 5PX Noul UPS 5PX, line-interactive, masoara consumul de energie al fiecarui dispozitiv protejat de UPS, iar ecranul LCD intuitiv de dimensiuni mari ofera managerilor IT posibilitati excelente de administrare - lucru ce face ca acest produs sa iasa in evidenta fata de concurenta. UPS-ul 5PX are de asemenea un factor de putere de 0,9, care ii permite sa protejeze mai multe dispozitive decat produsele concurente.

Ca succesor al lui Eaton Evolution® S, acest UPS de ultima generatie, cu o gama de putere de la 1,5 pana la 3kVA, continua sa ofere protectie de inalta densitate pentru echipamentele IT, cum ar fi servere, switch-uri, routere si dispozitive de stocare.

5PX dispune de un ecran LCD intuitiv, disponibil in sapte limbi. Ecranul de dimensiuni mari permite managerilor IT sa obtina toate datele de care au nevoie dintr-o singura privire. Statusul UPS-ului si cele mai importante valori sunt disponibile fara a fi necesar sa derulezi pagini, ceea ce duce la economisirea timpului administratorilor. Este, de asemenea, usor de configurat.

Durata de viata a bateriei contribuie la performanta UPS-ului. Comparativ cu Evolution S, fiabilitatea lui 5PX a fost imbunatatita prin introducerea tehnoligiei ABM® de la Eaton. ABM este o metoda de incarcare a bateriei, ce permite bateriei sa stea in repaus intre ciclurile de incarcare. Aceasta extinde considerabil durata de viata a bateriei, scazand costurile de intretinere datorita service-ului si a ciclului de inlocuire scazut.

5PX prezinta o eficienta excelenta, de pana la 99%, iar toate produsele 5PX folosesc un format RT, ceea ce inseamna ca poate fi instalat atat in pozitia rack, cat si in pozitia tower. 5PX va fi disponibil in Romania din 15 mai 2011.
 
 

UPS-ul Eaton 5PX 1,5-3kVA, Rack & Tower

Cand sunteti bine informati, camera dumneavoastra de servere este mai eficienta si mai bine protejata


- Monitorizarea consumului de energie pana la nivel de grup de prize
- Ecran LCD intuitiv pentru a vedea toate informatiile dintr-o singura privire
- Lider in eficienta, 99%
- Software Intelligent Power(R) pentru monitorizarea starii UPS-ului din retea
- Factor de putere 0.9 pentru protejarea mai multor servere dintr-un singur UPS
 
   
Eaton Corporation este un concern diversificat specializat in managementul energiei care a realizat in 2010 o cifra de afaceri de 13,7 miliarde de dolari SUA. Sarbatorind 100 de ani de la infiintare, compania Eaton este unul dintre liderii renumiti pe piata mondiala in urmatoarele domenii tehnologice: componente si sisteme electrice pentru alimentarea, distributia si controlul energiei in conditii de siguranta; componente hidraulice, sisteme si servicii pentru echipamente industriale si mobile; sisteme hidraulice, de aer comprimat si de aprovizionare cu carburanti pentru avioane de pasageri si aeronave militare, precum si sisteme de transmisie pentru un randament sporit, mai multa siguranta si consum redus de carburant la automobile si autocamioane. Eaton are circa 70.000 de angajati si distribuie produse in peste 150 de tari.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre noul UPS Eaton 5PX, faceti clic pe poza produsului prezentat mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Eaton Electric Srl folosind butonul corespunzator.
 
 

Produs
Firma
Sediu: RO-013696 , Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44, B.B.T.P., Cladirea B2, et. 3, Sector 1
Telefon: +40 21 361 0909
Fax: +40 21 361 0900
E-mail:
Web: www.eaton-electric.ro
Web: http://powerquality.eaton.com/Romania/
Carmen Iordanescu
Director Vanzari +40 21 361 0909/115
   
   
   
   
Eaton Electric SRL este reprezentanta in Romania a Eaton’s Electrical Sector. Eaton este unul dintre liderii mondiali in solutii pentru managementul energiei. In domeniul electric, Eaton ofera produse si solutii de medie si joasa tensiune pentru distributia energiei, solutii moderne de automatizare si solutii pentru calitatea energiei. Intre brandurile apartinand Eaton se afla nume cunoscute precum Moeller, Holec, Westinghouse, Cutler Hammer, etc.
Eaton Electric Romania ofera clientilor sai nu numai produse de exceptionala calitate ci si o serie de servicii complementare, cum ar fi consultanta tehnica sau asistenta tehnica in toate fazele unui proiect. In Romania, Eaton dispune de un stoc important care permite livrarea rapida a produselor catre clienti.
Denumiri marca: Eaton, Moeller, Holec
Alte stiri in categoria de produse Sursa neintrerupta de alimentare (UPS)
Alte stiri in categoria de produse Sursa de alimentare, generator electric
Alte stiri in categoria de produse Instalatii electrice
Cuvinte cheie:  Eaton  Electric  5PX  UPS  si  incredere  crescuta  sporita  Eficienta  Ofera  capabilitati  masurare  exceptionala