Gama sistemelor de sine MÜPRO este completata

Noile sine cu margini rasfrante, sisteme de accesorii si montare rapida

MÜPRO si-a dezvoltat in mod constant gama de sine, oferind acum un program complet si cuprinzator de sine de sistem, care pot fi utilizate intr-o gama larga de domenii, de la articolele de uz sanitaro-igienic, de incalzire si climatizare, pana la cladiri industriale si publice, precum si la fixarea echipamentelor industriale.

Sina MPR profil 41/21
Gama sistemelor de sine MÜPRO este completata - Sina MPR profil 41/21

Sinele MÜPRO din sistemele MPC, MPT si MPR ofera o gama larga de avantaje pentru montator: dimensiuni de profil economice pentru fixarea corespunzatoare sarcinii la care sunt supuse tevile sau conductele de ventilatie, o gama larga de accesorii, diverse materiale si modele de suprafata, deschideri de montare cu scara gradata pentru o pozitionare precisa si o fixare flexibila.

MÜPRO ofera solutii optime pentru constructia structurilor de sustinere complexe, cum ar fi punctele de fixare, montarea schelelor, rafturilor sau structurilor suport supuse unor sarcini mari. Familia de sine de sistem cuprinde in prezent trei domenii de utilizare, cu centre de greutate diferite:

Sina MPC profil 38/24
Gama sistemelor de sine MÜPRO este completata - Sina MPC profil 38/24

  • Sistemul modular MPC este in general folosit la echipamentele sanitaro-igienice, de incalzire si de tehnologie a aerului, atat in spatii interioare cat si in aer liber, si permite absorbtia sunetului cu ajutorul deja cunoscutei insertii amortizoare Dämmgulast®. De asemenea, sistemul MPC este disponibil si pentru instalatii in aer liber supuse coroziunii - cu o protectie impotriva ruginirii garantata pentru 20 de ani.
  • Domeniul principal de utilizare a sistemelor MPR este fixarea echipamentelor industriale: Profilurile dintate sunt foarte avantajoase in cursul montarii verticale dinamice si permit un grad ridicat de transmitere a fortei de-a lungul sinelor din cauza blocarii prin forma.
  • Elementele sistemelor MPT pot fi utilizate la instalatiile pentru constructii, stabilimentele industriale, precum si ca structuri de fixare pentru masini, echipamente industriale (in spatii interioare si in aer liber) supuse la sarcini mari. Sistemul nu necesita sudare si - comparativ cu structurile conventionale din otel - sinele pot fi montate mult mai usor, la fata locului.
  • O plus-valoare inalta ofera si noul sistem de montare rapida MPR de tip S, cu care structurile cadru pot fi realizate extrem de repede. Datorita montarii rapide si simple sistemele modulare de sine ale MÜPRO sunt economice, iar prin gama larga de elemente se adapteaza in mod flexibil la caracteristicile locului de montare.

Produse mentionate in articol

Sistem de sine MÜPRO MPC - Profil 27/18 Sistem de sine MÜPRO MPR - Profil 41/21/2,0 Accesorii pentru sisteme de sine MÜPRO
 
Sisteme de sine de montare MÜPRO
3 produse

Sisteme de sine de montare pentru montarea conductelor, ca structura portanta pentru canalele de tehnica.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de sustinere MÜPRO MPT
 
Sisteme de sustinere MÜPRO MPT

Sistem complet de montare MPT. Structuri MPT de sustinere cu sectiune patrata, pentru fixarea rapida si practica de sol, perete si planseu. Pot fi folosite la structurile grele de sprijin pentru tehnica instalatiilor, industriale si stabilimentelor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Sistem de fixare si suspendare pentru instalatii mecanice si electrice
Sistem de fixare si suspendare pentru instalatii mecanice si electrice
Tehnologie de ancorare si fixare
Tehnologie de ancorare si fixare
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...