proidea.ro catalog online de informatii produse

Placi de vinil Grabo Plank IT Jazz de la Graboplast


2018. decembrie 06.

Ideale pentru buticuri, hoteluri, restaurante si birouri

Gama placilor de vinil LVT Graboplast s-a extins cu un nou produs aparte pe piata. Finisajele unicolore si netede din PVC au fost disponibile pana acum doar pe piata pardoselilor de vinil, sub forma de role, insa acest design este disponibil acum si sub forma de placi modulare. Pardoselile de vinil unicolore LVT PlankIT Jazz cu dimensiunea placilor de 30,5 x 61 cm si cu marginile tesite, deschid noi perspective in design interior deoarece numarul variatiilor este aproape infinit, ceea ce poate fi limitat doar de imaginatia noastra.

Noua colectie este disponibila in 5 culori - negru, alb, gri, portocaliu, albastru - si este disponibila atat pentru uz comercial, cat si pentru cel rezidential. Suprafetele unicolore sub forma de placi ofera un fundal exclusiv oricaror aplicatii.

Pardoselile din placi vinil unicolore LVT PlankIT Jazz sunt ideale pentru buticuri, hoteluri, restaurante si birouri, deoarece culorile de fundal bine alese evidentiaza produsele si creeaza o atmosfera speciala.

Placi de vinil LVT PlankIT Jazz de la Graboplast


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre pardoselile din placi de vinil unicolore Grabo PlankIT Jazz, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Graboplast Padlógyártó Zrt., folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: H-9023 , Győr, Fehérvári út 16/b
Telefon: +36 96 506 246
Fax: +36 96 506 138
E-mail:
Web: www.graboplast.com
Informatii
   
   
   
   
Graboplast Padlógyártó Zrt. este unul din cei mai mari producatori si distribuitori de pardoseli, parchet, pardoseli de contract, pardoseli sportive, pardoseli industriale, tapet si de imitatie de piele, din Europa-Centrala, acesta fiind situat in Gyor, Ungaria. Graboplast are o experienta de peste 30 de ani in domeniul productiei de pardoseli din vinil sport.
Denumiri marca: Grabo
Alte stiri in categoria de produse Placaj, pardoseala din PVC heterogen
Alte stiri in categoria de produse Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  placa  placi  vinil  vinil  vinilice  vinilic  lvt  plank  it  jazz  graboplast  grabo  uz  rezidential  comercial  rola  role  graboplast  padlogyarto