proidea.ro catalog online de informatii produse

Fabryo Corporation lanseaza patru noi produse pe piata din Romania


2011. octombrie 03.

Savana grund pentru lemn pe baza de apa sau solvent, Savana lac pentru parchet si Innenweiss vopsea lavabila cu efect antibacterian

Primul lac pentru parchet, cu efect anti-alunecare, din Romania
Unul din cei mai mari producatori de lacuri si vopsele din Romania, Fabryo Corporation are placerea de a anunta lansarea unui nou produs: Savana - lac pentru parchet, pe baza de apa, cu Teflon®, cu efect anti-alunecare.
Noul lac pentru parchet Savana cu Teflon® este un produs inovator, oferind urmatoarele beneficii:
  • efect anti-alunecare - formeaza pelicula aderenta, la incaltamintea umeda sau uscata, din cauciuc sau piele, prevenind alunecarea in timpul mersului.
  • aditiv Teflon® - rezistenta superioara la patare si murdarire.
  • pe baza de apa - uscare rapida, miros redus, prietenos cu mediul, durabilitate ridicata, recomandat pentru folosirea in locuinte (inclusiv camere de copii), birouri.
  • rezistenta mecanica (zgariere) si chimica remarcabile.
Produs 2 in 1: alcatuieste intreg sistemul de acoperire (grunduire + finisare): stratul unul are rol de grund si se aplica diluat 10% cu apa, iar straturile al doilea si al treilea se aplica nediluate.

Protectia lemnului cu grundurile Savana
A doua gama de produse lansata de Fabryo Corporation sunt grundurile cu tripla protectie, produse unice pe piata locala, asigura conservarea suprafetelor lemnoase aflate atat la exterior, cat si la interior, in scopul protectiei impotriva daunatorilor lemnului (carii, putregai si fungi), cele 3 beneficii principale ale acestora fiind: protectie antiputregai, anticari si antifungi.

Savana grund cu tripla protectie, pentru lemn, este disponibil atat in varianta pe baza de solvent, recomandat ca prim strat inaintea lacurilor si emailurilor alchidice, pentru lemn, cat si pe baza de apa, recomandat ca prim strat inaintea lacurilor si emailurilor acrilice, pe baza de apa, pentru lemn.
Savana grundurile cu tripla protectie Savana grundurile pe baza de apa cu tripla protectie
Innenweiss lanseaza un nou produs, special dedicat pietei B2B
Innenweiss una din cele mai bine distribuite marci de vopsele lavabile de pe piata autohtona ofera acum un nou beneficiu: efectul antibacterian;
Innenweiss vopsea lavabila cu efect antibacterian este solutia ideala pentru o igienizare rapida si de lunga durata a spatiilor publice. Produsul este avizat de Comisia Nationala pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sanatatii, fiind recomandat pentru utilizare in spatiile publice unde standardele de igiena sunt ridicate: scoli, clinici si cabinete medicale, restaurante sau hoteluri.
Innenweiss cu efect antibacterian distruge bacteriile de pe suprafetele vopsite (pereti, tavane), pastrand igiena din incaperi. In cadrul acestui proces, datorita formulei cu substante antibacteriene, vopseaua distruge bacteriile cu care vine in contact, igienizand aerul din mediul ambiental. Eficienta a fost evaluata prin metode germane si japoneze si avizata de Comisia Nationala a Produselor Biocide din cadrul Ministerului Sanatatii.
Datorita permeabilitatii peliculei de vopsea la vaporii de apa, Inneweiss cu efect antibacterian permite respiratia peretelui. Performante: efect antibacterian permanent (inhiba dezvoltarea bacteriilor gram pozitive si gram negative: escherichia coli si stafilococus aureus); pelicula rezistenta la imbatranire si ingalbenire; putere mare de acoperire (12-15 mp/litru); raport excelent calitate/pret; lavabilitate buna.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre Savana grund pentru lemn pe baza de apa sau solvent, Savana lac pentru parchet cu efect anti-alunecare si Innenweiss vopsea lavabila cu efect antibacterian, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Fabryo Corporation Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-41325 Ilfov, Popesti Leordeni, sos. Oltenitei, nr. 202B
Telefon: +40 21 405 5025
Fax: +40 21 405 5026
E-mail:
Web: www.fabryo.ro
Web: www.savanaculoare.ro
Bogdan Moga
manager divizie vanzari B2B +40 72 773 9270
   
   
   
   
Infiintata in 1994 ca societate comerciala Guzu Chim Prod Com, lanseaza cu succes, in anul 2003, marca Savana. In 2006, fondul de investitii suedez Oresa Ventures cumpara 49% din actiunile Guzu Chim si incepe procesul de rebranding al companiei sub noul nume de Fabryo Corporation. In luna februarie 2009, Oresa Ventures devine unic actionar al companiei. Categoria de produse prin care Fabryo se diferentiaza de alti producatori este gama Savana cu Teflon® Surface Protector, aditiv introdus initial in componenta vopselelor superlavabile si, datorita succesului inregistrat, ulterior a lacurilor si emailurilor.
Denumiri marca: Fabryo, ROST, Innenweiss, Savana
Cuvinte cheie:  Savana  fabryo  lac  parchet  apa  Teflon  interior  exterior  locuinta  casa  efect  anti-alunecare  Protectia  si  baza  lanseaza  piata  Romania  Innenweiss  vopsea  lavabila  efect  scoli  igiena  restaurant  antibacterian