Corpuri de iluminat interior FIDA-19 LED si FIDI-19 LED

Destinate utilizarii in birouri, hoteluri, centre de comercializare, centre medicale

Destinate utilizarii in birouri, hoteluri, centre de comercializare, centre medicale, noua gama de produse FIDA-19/FIDI-19 LED asigura atat un confort vizual optic, prin calitatea luminii emise, cat si reducerea semnificativa a cheltuielilor din punct de vedere energetic si de intretinere. Produsul cu un design simplu permite o foarte buna integrare arhitecturala.

Domeniu de utilizare
Iluminatul general de interior in cladiri publice: birouri, hoteluri - coridoare, receptii, holuri, saloane, restaurante, centre comerciale - coridoare, receptii, cabine de proba, sali de expozitie, centre medicale - coridoare, receptii, sali de asteptare. La cerere - Iluminatul de siguranta-evacuare.

Sursa de lumina utilizata
  • LED-uri de putere, temperatura de culoare alb-neutru 4000K, durata de viata L80B10 de peste 60.000 ore la Ta=25°C, CRI: ≥80
  • produsul poate fi echipat cu LED-uri de putere cu temperatura de culoare alb-rece (cool-white) lumina zilei 6500K, CRI: ≥70 sau alb-cald (warm-white) 3000K, CRI: ≥90 (la cerere)
  • sistemul cu LED-uri inclus in produs inlocuieste/este echivalent cu lampile fluorescente T8 18W Ø26mm, T5 14W Ø16mm.
Avantaje
Lumina de calitate pentru o ambianta confortabila. Consum redus de energie. Ideal pentru inlocuirea corpurilor de iluminat cu lampi fluorescente. Costuri reduse de intretinere. Nu sunt necesare interventii pentru inlocuirea in exploatare a surselor de lumina.

 Tip produs
L [mm]
l [mm]
m [mm]
n [mm]
H [mm]
 FIDA-19-2Rx4Mx32 LED OPAL-LED
620
620
510
510
55
 FIDI-19-2Rx4Mx32 LED OPAL-LED
595
595
600
600
55
 Cutie aparataj
355
175
-
-
45


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre corpurile de iluminat interior FIDA-19 LED si FIDI-19 LED, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Elba com SA, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Corp de iluminat interior FIDA-19 LED
 
Corp de iluminat interior FIDA-19 LED

Gama de produse FIDA-19 asigura atat un confort vizual optic, prin calitatea luminii emise, cat si reducerea semnificativa a cheltuielilor din punct de vedere energetic si de intretinere. Produsul cu un design simplu permite o foarte buna integrare arhitecturala. Iluminatul general de interior in cladiri publice: birouri, hoteluri - coridoare, receptii, holuri, saloane, restaurante, centre comerciale - coridoare, receptii, cabine de proba, sali de expozitie, centre medicale - coridoare, receptii, sali de asteptare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Corp de iluminat interior FIDI-19 LED
 
Corp de iluminat interior FIDI-19 LED

Destinate utilizarii in birouri, hoteluri, centre de comercializare, centre medicale, gama de produse FIDI-19 LED asigura atat un confort vizual optic, prin calitatea luminii emise, cat si reducerea semnificativa a cheltuielilor din punct de vedere energetic si de intretinere. Produsul cu un design simplu permite o foarte buna integrare arhitecturala.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Corp de iluminat modular pentru interior
Corp de iluminat modular pentru interior
Corp de iluminat incastrat pentru interior
Corp de iluminat incastrat pentru interior
Tehnologie de iluminare
Tehnologie de iluminare
Instalatii electrice
Instalatii electrice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...