Ejot a dezvoltat un nou diblu pentru fixarea materialelor termoizolante - Ejot DH

Noul diblu pentru fixarea materialelor termoizolante este compus din doua elemente separate, cui si rozeta

Fixarea eficienta a izolatiei termice la fatadele ventilate
Ejot dezvolta un nou diblu pentru fixarea materialelelor termoizolante la fatadele ventilate cu grosimi cuprinse intre 60 si 300 mm si reduce volumul ambalajului cu pana la 80%.
Noul diblu pentru izolatie termica, Ejot DH, consta in doua componente individuale, cui si o rozeta separata. Diblul Ejot DH ofera numeroase avantaje fata de conventionalele fixari din plastic pentru izolatii termice.

Depozitare eficienta prin componente individuale
Prin ambalarea separata a cuiului si a rozetei, volumul ambalajului se reduce comparativ cu suporturile monocomponente pentru izolatii termice cu pana la 80%. In special, comerciantii profita de posibilitatea unei capacitati de stocare mai mari a cuielor in paralel cu capacitatea de stocare mai redusa a rozetelor, deoarece acestea se pot utiliza pentru toate lungimile cuielor.

Montare sigura
Diblul pentru izolatii termice dispune de un limitator al adancimii de instalare. Astfel, este posibila o pozitionare precisa la o adancime de instalare de 30 mm atat pentru zidarie, cat si pentru beton. Prin calitatile sale deosebite, materialul plastic garanteaza montarea sigura si in cazul unor grosimi mari ale izolatiilor termice si impiedica indoirea cuiului la patrunderea in stratul suport.

Impiedica montajul defectuos
Pozitionarea ulterioara a rozetei rezolva o problema suplimentara: diblurile conventionale de izolatii termice se introduc prea adanc in stratul suport, deoarece nu dispun de limitator al adancimii de instalare. Astfel, rozeta fixata pe cui apasa in acest loc pe izolatia moale. Se obtine un efect nedorit de deformare a izolatiei, care influenteaza in mod negativ comportamentul izolatiei, putand chiar cauza perforarea rostului la imbinare.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre suportul de material termoizolant Ejot DH bicomponent, faceti clic pe butonul Cerere de informatii sau cereti oferta de pret ori catalog de la persoana de contact a firmei Ejot Romania Srl, folosind butonul corespunzator.

Categorii

Element de fixare pentru izolatii
Element de fixare pentru izolatii
Tehnologie de ancorare si fixare
Tehnologie de ancorare si fixare
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...