proidea.ro catalog online de informatii produse

UPS-ul Ellipse ECO din noua generatie aduce economii substantiale de energie


2012. aprilie 18.

Eaton Ellipse ECO UPS 500-1600 VA

Producatorul industrial Eaton Corporation anunta cea mai recenta versiune a produsului sau best-seller, Eaton Ellipse ECO. Cu functia sa EcoControl, noul si imbunatatitul UPS Ellipse ofera economii de energie de pana la 25 de procente, comparativ cu produsele din generatia anterioara. Acest lucru se realizeaza prin capacitatea EcoControl de a dezactiva automat perifericele atunci cand dispozitivul master este oprit.
Ellipse ECO ofera protectie compacta in alimentarea cu electricitate pentru diverse echipamente electronice, cum ar fi PC-urile, statiile de lucru, echipamentele de telefonie si terminalele POS.
Ca si predecesorul sau, Ellipse ECO dispune de topologie off-line si protejeaza aplicatiile de birou impotriva celor mai uzuale intreruperi de alimentare, cum ar fi penele de curent, caderile de tensiune de scurta durata si supratensiunile.
"Fiind pe piata de mai mult de zece ani, cu milioane de unitati vandute in EMEA, Ellipse a devenit unul dintre produsele cele mai importante si cele mai bine vandute din industria UPS", spune Christophe Jammes, manager de produs al Diviziei de Calitate a Energiei Electrice de la Eaton, EMEA. "Cu noul model imbunatatit si cu functia sa EcoControl, putem oferi acum economii substantiale de energie, de pana la 25 de procente. Acest lucru aduce o valoare adaugata clara si economii pentru clientii nostri."

Disponibila pentru UPS-uri cu conectivitate USB, functia EcoControl este activata si configurata utilizand software-ul inclus de control al alimentarii. UPS-ul este echipat cu o iesire master pentru un desktop-PC si una sau doua iesiri EcoControl pentru periferice noncritice.
Clientii vor beneficia, de asemenea, de protectia avansata la supratensiune a lui Ellipse ECO, o trasatura unica a produselor Eaton.
"Clientii asteapta doua lucruri de la un UPS: autonomie prin baterii si protectia alimentarii. In plus fata de autonomie, Ellipse ECO ofera protectie de inalta performanta impotriva supratensiunilor daunatoare, indiferent de natura lor: atmosferice sau industriale", spune Jammes. "Ellipse ECO este, de asemenea, un UPS de inalta fiabilitate, fapt confirmat si de conformitatea sa cu IEC 61643-1, standardul international de siguranta si performanta a dispozitivelor de protectie la supratensiuni."
Designul plat permite utilizari multiple

Ellipse ECO are un design extra-plat si o gama larga de optiuni de montare, inclusiv formatul de cutie verticala pentru instalare sub un birou, orizontal pentru utilizarea sub monitor, precum si posibilitatea montarii in rack sau pe perete cu ajutorul kiturilor optionale de instalare.
Ca si in cazul modelelor anterioare, dimensiunea compacta a Ellipse ECO inseamna ca poate fi usor instalat in medii cu spatiu limitat.
Sunt disponibile cinci game de puteri: 500, 650, 800, 1200 si 1600 VA. Modelele 500, 650 si 800 au patru iesiri – trei cu protectie la supratensiune si autonomie prin baterii si una cu protectie la supratensiune; modelele 1200 si 1600 ofera patru iesiri atat cu protectie la supratensiune, cat si cu autonomie prin baterii, si patru cu protectie la supratensiune.
UPS-ul este disponibil cu prize standard francez (FR), Schuko (DIN) sau IEC.
Ellipse ECO este compatibil cu toate sistemele de operare uzuale pentru calculatoarele personale, inclusiv Windows, Linux si Mac OS X. Cele mai recente actualizari pentru software-ul de management al alimentarii pot fi descarcate de pe site-ul Eaton. UPS-ul ofera, de asemenea, si o garantie nelimitata pentru echipamentul conectat in cazul avariilor produse de fluctuatiile de tensiune.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre UPS-ul Ellipse ECO, cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Eaton Electric Srl folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-013696 , Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44, B.B.T.P., Cladirea B2, et. 3, Sector 1
Telefon: +40 21 361 0909
Fax: +40 21 361 0900
E-mail:
Web: www.eaton-electric.ro
Web: http://powerquality.eaton.com/Romania/
Carmen Iordanescu
Director Vanzari +40 21 361 0909/115
   
   
   
   
Eaton Electric SRL este reprezentanta in Romania a Eaton’s Electrical Sector. Eaton este unul dintre liderii mondiali in solutii pentru managementul energiei. In domeniul electric, Eaton ofera produse si solutii de medie si joasa tensiune pentru distributia energiei, solutii moderne de automatizare si solutii pentru calitatea energiei. Intre brandurile apartinand Eaton se afla nume cunoscute precum Moeller, Holec, Westinghouse, Cutler Hammer, etc.
Eaton Electric Romania ofera clientilor sai nu numai produse de exceptionala calitate ci si o serie de servicii complementare, cum ar fi consultanta tehnica sau asistenta tehnica in toate fazele unui proiect. In Romania, Eaton dispune de un stoc important care permite livrarea rapida a produselor catre clienti.
Denumiri marca: Eaton, Moeller, Holec
Alte stiri in categoria de produse Sursa neintrerupta de alimentare (UPS)
Alte stiri in categoria de produse Sursa de alimentare, generator electric
Alte stiri in categoria de produse Instalatii electrice
Cuvinte cheie:  eaton  ups  ellipse  eco  economie  energie  generatie  substantiale