Noile solutii de IAQ de la Cairox Romania

Noua gama de filtre, medii filtrante, dispozitive de purificare si sterilizare

Mai mult ca niciodata, notiunea de calitate a aerului interior (IAQ) a devenit o preocupare atat pentru job, cat si pentru acasa.

CAIROX se afla in permanenta cautare de solutii care sa raspunda acestei preocupari si propune o noua familie de produse care isi gaseste utilitatea in urmatoarele sectoare: spitale, cladiri de birouri, spatii de lucru, cabinete medicale, sali de fitness, spatii de depozitare, HoReCa si, mai nou, rezidential.

Dispozitive de purificare si sterilizare

Purificatoarele active Dust Free: filtrare UV insotita de fotocataliza pentru a neutraliza virusurile (inclusiv SARS-COV-2), bacteriile si mucegaiurile din sistemul de distributie (tubulatura si difuzie), dar actioneaza si ca un sterilizator pentru suprafetele din incaperea deservita de sistemul de distributie al aerului.

Modul igienizare activa AIR KNIGHT
Modul igienizare activa AIR KNIGHT

Montaj: in tubulatura, in agregatele de tratarea aerului, in ventiloconvectoare. Reclama filtrare grosiera in amonte.
Sector: birouri, spitale, spatii comerciale, spatii de productie, HoReCa, activitati sportive si de relaxare.
Certificari: declaratii CE, certificat TUV, teste de laborator.

Filtre, medii filtrante

De la material filtrant, casete filtrante si pana la sisteme complexe personalizate de filtrare Hepa, VOC, carbune activ, Cairox Romania furnizeaza gama completa de solutii de filtrare.

Cutie filtranta FLK-BN cu filtru plat G4
Cutie filtranta FLK-BN cu filtru plat G4

Montaj: in tubulatura, in agregatele de tratarea aerului.
Sector: birouri, spitale, spatii de productie, HoReCa, activitati sportive si de relaxare.
Certificari: declaratii CE.

Purificatorul AirSanitizer

In calitate de partener exclusiv Euroclima pentru Romania, Cairox va propune purificatorul AirSanitizer, in doua dimensiuni (in functie de debitul de aer filtrat). Principiul de functionare se bazeaza pe recircularea aerului din incaperea deservita si filtrarea lui in doua medii de filtrare: F9, respectiv Hepa H13.

Purificator AirSanitizer
Purificator AirSanitizer

Montaj: necesita doar alimentare electrica, 230 V, 50 Hz.
Echipamentul este de tip stand alone, plug & play, fara racordare la tubulatura sau agenti termici.
Sector: birouri, spitale, spatii comerciale, spatii de productie, HoReCa, activitati sportive si de relaxare. Pentru 8 schimburi de aer/ora, incaperea deservita trebuie sa aiba o suprafata maxima de 150 m².

Purificatorul activ Airbee

Airbee incorporeaza intr-o constructie premium (carcasa metalica vopsita epoxidic si lemn aprobat FSC) aceleasi procese ca si sterilizatoarele Dust Free, fiind produs de aceeasi companie: tratarea UV intr-o lampa cu intensitate ridicata si procesul de fotocataliza. In plus, include si stadii de filtrare utilizand un filtru spalabil din dioxid din titan si un filtru Hepa13. Functionarea dispozitivului asigura filtrarea particulelor din camera, eliminarea virusurilor, mucegaiului, bacteriilor, VOC si sterilizeaza suprafetele interioare.

Placa electronica responsabila de conducerea proceselor include senzori pentru masurarea calitatii aerului, temperaturii, umiditatii, CO2, PM2.5, PM10, VOC si NOX din aerul interior.

Purificator activ Airbee
Purificator activ Airbee

Aplicatia smartphone permite accesarea tuturor informatiilor legate de functionarea dispozitivului dar si utilizarea mai multor aparate.

Montaj: stand alone, plug & play.
Sector: rezidential, cabinete medicale, birouri individuale.
Certificari: declaratie CE, aprobat de EMA.

Monitor pentru masurare calitatii aerului

Motivatia pentru a imbunatati modul in care traim se bazeaza pe aflarea conditiilor actuale. Monitorul AirVisual va permite analiza conditiilor actuale, estimari pentru perioada urmatoare dar si sugerarea actiunilor pe care sa le luati impotriva pericolelor invizibile din aerul pe care il respirati. Sunt disponibile urmatoarele date: PM2.5, CO2, temperatura, umiditate, calitatea aerului interior vs. aerului exterior (de la cea mai apropiata citire), prognoza, alerte si sugestii.

Monitor pentru masurare calitatii aerului
Monitor pentru masurare calitatii aerului
Monitorul poate fi conectat cu reteaua de senzori externi de masurare a calitatii aerului exterior (instalati in peste 9.000 orase din peste 70 de tari) si poate furniza prognoza de poluare si de vreme pentru urmatoarele 72 de ore.
Montaj: stand alone, plug & play.
Sector: universal.

Familia de produse prezentata mai sus se alatura catalogului deja consacrat, structurat in cele 9 capitole: difuzie, reglaj de debit, piese de tubulatura si accesorii de montaj, protectie la foc si desfumare, ventilatoare, chillere, CTA-uri, sisteme VRF si multe altele.

Produse mentionate in articol
Cutii filtrante FLK-BN cu filtru plat G4
 
Cutii filtrante FLK-BN cu filtru plat G4

Cutiile filtrante FLK-BN cu filtru plat G4 sunt utilizate pentru filtrarea aerului in sistemele de ventilatie si aer conditionat. Carcasa este realizata din otel zincat, cu racorduri circulare cu garnitura din cauciuc. Cutia filtranta este realizata din otel zincat, cu acces usor la filtru, pe la partea superioara. Capacul de acces usor detasabil pentru intretinere, atasat la carcasa cu o singura balama.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Purificator de aer AirSanitizer
 
Purificator de aer AirSanitizer

Purificatorul AirSanitizer, este disponibil in doua dimensiuni (in functie de debitul de aer filtrat). Principiul de functionare se bazeaza pe recircularea aerului din incaperea deservita si filtrarea lui in doua medii de filtrare: F9, respectiv Hepa H13. Montaj: necesita doar alimentare electrica, 230 V, 50 Hz. Echipamentul este de tip stand alone, plug & play, fara racordare la tubulatura sau agenti termici. Sector: birouri, spitale, spatii comerciale, spatii de productie, Horeca, activitati sportive si de relaxare. Pentru 8 schimburi de aer/ora, incaperea deservita trebuie sa aiba o suprafata maxima de 150 m².

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Module igienizare activa AIR KNIGHT
 
Module igienizare activa AIR KNIGHT

Modulele AIR KNIGHT sunt module de igienizare activa care implementeaza tehnologia PCO (oxidare fotocatalitica), dezvoltata si utilizata de NASA pentru igienizarea mediilor destinate misiunilor spatiale, unde una dintre principalele nevoi este calitatea si sanatatea aerului. Peroxidul de hidrogen (H2O2), generat de reactia fotocatalitica in cantitati mici, este extrem de eficient in distrugerea sarcinii microbiene, atat in aer, cat si pe suprafete. Pentru functionare optima, umiditatea relativa a aerului trebuie sa fie de minim 20%. Eficient impotriva bacteriilor, virusilor, mucegaiurilor, alergenilor, mirosurilor, compusilor organici si volatili.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Instalatie de purificare, dezumidificare a aerului pentru incaperi mici
Instalatie de purificare, dezumidificare a aerului pentru incaperi mici
Centrala compacta de tratare a aerului
Centrala compacta de tratare a aerului
Dispozitiv de masurare si control ventilatie
Dispozitiv de masurare si control ventilatie
Filtru de ventilatie, carcasa filtru
Filtru de ventilatie, carcasa filtru
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...