Noutati PVC Schüco 2020

Noutati PVC Schüco 2020

Chiar daca expozitiile de anul acesta au fost anulate, Schüco a pregatit mai multe noutati in domeniul sistemelor pentru ferestre si usi din PVC. Destinate in principal sectorului rezidential, noile solutii au aplicatie si in domeniul cladirilor comerciale. Produsele prezentate sub motto-ul ″Caminul tau conteaza″ transforma in realitate viziunea  beneficiarilor de case de azi si de maine prezentand tehnologii smart pentru produse din PVC, intr-un stand virtual.

Sistem pentru usi liftant-glisante Schüco LivIngSlide (varianta Panorama)
Sistem pentru usi liftant-glisante Schüco LivIngSlide (varianta Panorama)
Schüco LivIngSlide ″Panorama″

Usile glisante de dimensiuni mari, cu design ″Panorama″ dar cu profile zvelte sunt in trend. Acum avem aceasta solutie constructiva, cu latimi vizibile ale profilelor de doar 74 mm - o dimensiune extraordinara pentru sisteme de usi glisant-liftante din PVC in sistemul Schüco LivIngSlide. In plus, aceste usi glisante au pragul de 0mm si actionare electrica ascunsa.

Sistem pentru usi liftant-glisante Schüco EasySlide
Sistem pentru usi liftant-glisante Schüco EasySlide
Schüco EasySlide

Pentru alte aplicatii, sunt disponibile si sistemele glisante Schüco SoftSlide si respectiv liftant-glisant Schüco EasySlide, care completeaza paleta de produse din PVC, astfel incat sa putem oferi fiecarui beneficiar solutia potrivita.

In domeniul ferestrelor, dezvoltarea unei noi feronerii Schüco pentru ferestre pivotante deschide o noua  gama de aplicatii. Monitorizarea radio a starii de inchiderii a ferestrelor poate fi acum folosita si pentru ferestre din PVC. O solutie constructiva absolut noua, sistemul Schüco Symbiotic reuneste calitatile aluminiului si plasticului intr-un profil cu latimi vizibile mici si un design purist. Acest sistem poate fi folosit si pentru constructii comerciale, aspectul exterior fiind de profil din aluminiu.

Sistem pentru ferestre design Schüco Symbiotic
Sistem pentru ferestre design Schüco Symbiotic
Schüco Symbiotic

Interesul permanent pentru confortul beneficiarilor este ilustrat de solutiile de prag de inaltime 0 mm pentru  usi de balcon din seria LivIng cu unul sau doua canate, de solutia de ventilatie integrata in ferestre Schüco VentoTherm Twist precum si de protectia solara interioara Schüco Integralmaster.

Deja suntem obisnuiti cu usile de intare din aluminiu echipate cu sisteme de control acces si de comunicare prin videointerfon. Acum, aceste sisteme, Schüco DSC Smart Touch si Schüco BlueCon se pot utiliza si pentru usi Schüco LivIng. Deschiderea usii este controlata prin intermediul aplicatiei Schüco BlueCon. Datorita tehnologiei Bluetooth, modulul de control al accesului Schüco BlueCon permite functionarea fara cheie a usii de intrare folosind un smartphone.

Vizitati noul site https://pvc.alukoenigstahl.ro, unde puteti studia componentele fiecarui element prezentat in aceasta expozitie online.

Produse mentionate in articol

Sistem biometric de acces Fingerprint Schüco Sistem de management al usilor Schüco Door Control System Sistem de automatizare pentru usa de intrare Schüco BlueCon
 
Sisteme Schüco de control acces
3 produse

Sisteme Schüco Door Control System, sisteme biometrice de acces Fingerprint si sistem de automatizare pentru usa de intrare BlueCon.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de profile PVC Schüco LivIng cu izolare termica la nivel de casa pasiva Ferestre Schüco TopAlu Sistem de ferestre Schüco Alu Inside Sisteme Schüco CT 70
 
Sisteme de profile Schüco din PVC
6 produse

Printr-o usa atractiva se poate in mod deosebit scoate in evidenta stilul individual al caselor. Astfel, va stau la dispozitie culorile si foliile cunoscute, ca si o larga varietate de umpleri.
La alegerea ferestrelor din PVC beneficiati de calitate, design si inovatie. Sistemele de ferestre din PVC de la Schüco combina aceste caracteristici, care formeaza un sortiment multifunctional, facand posibile libertatea cat mai mare de creatie si siguranta superioara de proiectare.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de ventilatie incastrat in fereastra Schüco VentoTherm Sistem ventilatie ascunsa cu recuperare de caldura  Schüco VentoTec
 
Sisteme Schüco de ventilatie descentralizata
2 produse

Sistemul de ventilatie incastrat in fereastra Schüco VentoTherm si sistemul de ventilatie ascunsa cu recuperare de caldura Schüco VentoTec

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Sistem de actionare usi, ferestre, luminatoare
Sistem de actionare usi, ferestre, luminatoare
Cupola luminatoare, fereastra pentru ventilatie si evacuare fum
Cupola luminatoare, fereastra pentru ventilatie si evacuare fum
Fereastra si usa glisanta, plianta
Fereastra si usa glisanta, plianta
Fereastra si usa metalica, profil metalic
Fereastra si usa metalica, profil metalic
Fereastra si usa din PVC, profil din PVC
Fereastra si usa din PVC, profil din PVC

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...