Cu sistemul Schüco BlueCon usa de intrare devine smart

Usa se deschide automat sau manual prin aplicatia Schüco BlueCon

Cu modulul Schüco BlueCon, un element Bluetooth pentru usa de intrare, viata zilnica devine mai usoara. Printr-o aplicatie instalata pe telefonul inteligent, broasca usii este actionata printr-o simpla apasare pe buton. Datorita functiei de auto-deszavorare usa se deschide singura, chiar daca telefonul se afla in buzunar. Legatura dintre broasca si telefonul inteligent se face practic intantaneu, prin bluetooth.

Aspectul usii nu este absolut deloc influentat, pentru ca modulul BlueCon se monteaza ascuns si aproape invizibil in faltul usii, spre partea interioara. Astfel, acesta este si protejat fata de ploi si furtuni.

De asemenea, este posibila conectarea Schüco BlueCon la portalul de inchirieri Airbnb. Acest lucru permite clientului, prin intermediul aplicatiei Schüco, sa atribuie si sa trimita autorizatii de acces pe o perioada de timp limitata, catre chiriasi. Prin urmare, nu mai este necesara intalnirea persoanelor pentru predarea cheilor. In plus, modulul Schüco BlueCon poate fi complet controlat prin Apple Watch 2 si 3, fara sa fie necesar telefonul inteligent.
Siguranta maxima in orice moment
Schüco BlueCon este, in primul rand, adecvata pentru controlul accesului la case de locuit sau cladiri de apartamente sau birouri. Chiar si pentru locatiile in care locatarii care se schimba frecvent, cum ar fi apartamentele de vacanta, Schüco BlueCon este o optiune eligibila. Securitatea este esentiala: modulul este sustinut cu dubla criptare AES pe 128 biti. Aceasta inseamna ca hackerii nu au nicio posibilitate de a sparge datele modulului Schüco BlueCon.
Schüco BlueCon App
Prin intermediul modulului Schüco BlueCon, poate fi controlat accesul in casa. Cu doar cateva clicuri, proprietarul poate acorda membrilor familiei, oaspetilor, ajutoarelor casnice, mestesugarilor sau personalului medical posibilitatea intrarii in casa, chiar daca el nu se afla acolo. El are posibilitatea de a acorda acces permanent, recurent si limitat in timp. Mai mult, proprietarul este informat cand cineva actioneaza broasca. Pentru o prezentare completa, aplicatia afiseaza un jurnal clar cu fiecare utilizator care a deschis sau inchis usa de intrare prin intermediul telefonului smart. De asemenea, toate drepturile de acces pot fi retrase doar cu cateva clicuri.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemul de automatizare pentru usa de intrare Schüco BlueCon, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ALUKÖNIGSTAHL Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Sistem de automatizare pentru usa de intrare Schüco BlueCon
 
Sistem de automatizare pentru usa de intrare Schüco BlueCon

Schüco BlueCon este un modul cu tehnologie bluetooth care permite un control convenabil al accesului, prin telefonul inteligent, pentru actionarea broastelor electrice. Modulul este montat ascuns in faltul usii si verifica autorizatia de acces atunci cand se apropie o persoana cu un smartphone. Usa se deschide automat sau manual prin aplicatia Schüco BlueCon. Autorizatiile de acces pot fi setate individual si flexibil, personalizate si, de asemenea, inregistrate. Sistemul indeplineste cele mai inalte cerinte de securitate prin tehnologia dubla de criptare AES 128 biti. Criptarea digitala este reinnoita la fiecare 24 de ore. Modulul este integrat direct in faltul usii pentru constructiile Schüco ADS SimplySmart si Schüco ADS si este vizibil numai cand usa este deschisa. In acelasi timp, ofera cea mai recenta tehnologie si nu afecteaza designul usii.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Automatizare cladiri
Automatizare cladiri
Broasca
Broasca
Sistem de actionare usi, ferestre, luminatoare
Sistem de actionare usi, ferestre, luminatoare
Usa automata
Usa automata
Fereastra si usa metalica, profil metalic
Fereastra si usa metalica, profil metalic

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...