Noul sistem de cosuri de fum concentric multistrat din otel inoxidabil Almeva Quadra TW25

Noul sistem de cosuri de fum concentric multistrat din otel inoxidabil ALMEVA Quadra TW25

Potrivit pentru toate tipurile de cladiri

Avantajul sistemului este greutatea si usurinta de instalare, care permit realizarea cosului de fum aproape oriunde. Cosul de fum poate fi instalat atat in interior, cat si in exterior. Acesta poate fi amplasat pe peretele cladirii, pe sol sau instalat direct deasupra aparatului. Cosul de fum asigura alimentarea cu aer de ardere pentru buna functionare a aparatului.

Printre noutatile din portofoliul ALMEVA EAST EUROPE a.s. se numara si sistemul de evacuare a gazelor de ardere Almeva Quadra TW25. Este un sistem de evacuare a gazelor de ardere cu alimentare independenta cu aer. Sistemul este conceput pentru aparatele cu combustibil solid, cum ar fi sobe, seminee sau cazane care functioneaza in regim de depresiune.

In cele mai multe cazuri, aceste aparate trebuie conectate la o sursa externa de aer de ardere pentru a asigura functionarea corecta. Sistemul Almeva Quadra TW25 permite evacuarea gazelor de ardere si alimentarea cu aer de ardere intr-o singura unitate, fara interferente semnificative cu structura cladirii. Acest avantaj major va fi apreciat nu numai de constructorii de cladiri noi, ci si de clientii care renoveaza cladiri existente, unde nu este de dorit sa se intervina structural in structurile de zidarie si de planseu.

Sistemul Almeva Quadra TW25 este fabricat din otel inoxidabil de inalta calitate. Pentru tubulatura interioara, se utilizeaza otel inoxidabil de calitate 1.4404, iar pentru carcasa centrala si exterioara, se utilizeaza otel inoxidabil de calitate 1.4301, care poate fi din otel inoxidabil lucios sau vopsit negru pentru carcasa exterioara. Izolatia utilizata este o izolatie suflata cu o grosime de 25 mm, cu o greutate in vrac de 180 kg/m³, care umple perfect fiecare parte a tevii de fum si impiedica patrunderea caldurii in carcasa exterioara.

Sistemul este disponibil cu diametre interne DN150, DN180, DN200 si DN250. Acest lucru permite conectarea unei game largi de aparate.

Noul sistem de cosuri de fum concentric multistrat din otel inoxidabil ALMEVA Quadra TW25
Noul sistem de cosuri de fum concentric multistrat din otel inoxidabil ALMEVA Quadra TW25

Avantajele sistemului:

  • Intrarea aerului de ardere si iesirea gazelor de ardere intr-un singur cos de fum
  • Instalare in interior sau exterior
  • Montaj pe perete, la sol si deasupra aparatului
  • Disponibil in diametre DN150, DN180, DN200 si DN250
  • Conceput pentru combustibili solizi
  • Potrivit pentru toate tipurile de cladiri
  • Asamblare rapida si usoara
  • Dimensiuni compacte
  • Temperaturi de suprafata scazute
  • Rezistenta la umiditate.
Produse mentionate in articol
Sistem de cosuri de fum din otel inoxidabil ALMEVA Quadra TW25
 
Sistem de cosuri de fum din otel inoxidabil Almeva Quadra TW25

ALMEVA Quadra TW25 este un sistem de evacuare a gazelor de ardere cu alimentare independenta cu aer. Sistemul este conceput pentru aparatele cu combustibil solid, cum ar fi sobe, seminee sau cazane care functioneaza in regim de depresiune. In cele mai multe cazuri, aceste aparate trebuie conectate la o sursa externa de aer de ardere pentru a asigura functionarea corecta. Sistemul ALMEVA Quadra TW25 permite evacuarea gazelor de ardere si alimentarea cu aer de ardere intr-o singura unitate, fara interferente semnificative cu structura cladirii. Este fabricat din otel inoxidabil de inalta calitate. Pentru tubulatura interioara, se utilizeaza otel inoxidabil de calitate 1.4404, iar pentru carcasa centrala si exterioara, se utilizeaza otel inoxidabil de calitate 1.4301, care poate fi din otel inoxidabil lucios sau vopsit negru pentru carcasa exterioara. Izolatia utilizata este o izolatie suflata cu o grosime de 25 mm, cu o greutate in vrac de 180 kg/m³, care umple perfect fiecare parte a tevii de fum si impiedica patrunderea caldurii in carcasa exterioara. Sistemul este disponibil cu diametre interne DN150, DN180, DN200 si DN250. Acest lucru permite conectarea unei game largi de aparate.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Sistemul Almeva Quadra TW25 intr-o combinatie consistenta cu soba Hearth
Sistemul Almeva Quadra TW25 intr-o combinatie consistenta cu soba Hearth
Semineul este echipat cu o serie de caracteristici practice
Sistemul Almeva Quadra TW25 intr-o combinatie consistenta cu soba Hearth
Categorii
Accesoriu pentru cos de fum
Accesoriu pentru cos de fum
Cos de fum
Cos de fum
Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...