proidea.ro catalog online de informatii produse

Connect Me! - Solutii de conectivitate Viessmann


2019. martie 05.

Telegestiune prin ViCare App

Cu aplicatia ViCare puteti ridica instalatia Viessmann la un nou nivel si sa beneficiati incepand de astazi de inovatiile viitorului. Astfel veti beneficia permanent de cea mai noua varianta si veti putea savura intregul confort.Conectati-va echipamentele
Experimentati ultimele inovatii Viessmann. Beneficiati incepand de astazi de inovatiile viitorului. Conectati-va aplicatia ViCare cu instalatia Viessmann cu conexiune la internet.
 1. Verificati compatibilitatea centralei dumneavostra
 2. Descarcati aplicatia
 3. Conectati modulul Vitoconnect.
Incercati aplicatia ViCare
ViCare App este disponibila atat pentru iOS cat si pentru dispozitive mobile Android.


   ConfortBucurati-va de beneficiile aplicatiei ViCare si economisiti energie in acelasi timp:
 • Utilizare simpla prin smartphone
 • Setarea temperaturilor individuale
 • Programarea temperaturii dupa orele din zi
 • Economisirea energiei si reducerea costurilor de incalzire.
De exemplu, setati-va temperatura dorita in functie de programul zilei. Nu mai uitati de programarea reviziilor deoarece aplicatia va va aminti din timp cand trebuie efectuate acestea.

   ActualizariObtineti constant cele mai importante actualizari:
 • Noi functii in mod regulat
 • Importante actualizari de siguranta.
Utilizati intotdeauna ultima versiune a aplicatiei ViCare.

   SigurantaProfitati de legatura directa cu firma de service:
 • O imagine permanenta asupra starii instalatiei termice
 • Informare rapida despre orice avarie
 • Verificarea temperaturii de oriunde va aflati
 • Legatura directa cu tehnicianul de service.
In cazul unui avarii primiti rapid o informare. Astfel, aveti posibilitatea sa va anuntati imediat tehnicianul de service pentru ca acesta sa intervina sau ia masurile necesare.Connect me!
Stiati ca puteti sa va comandati instalatia termica direct de pe smartphone?
Majoritatea centralelor termice Viessmann fabricate dupa anul 2004 pot fi comandate prin smartphone prin intermediul aplicatiei ViCare. Conectandu-va telefonul mobil cu instalatia termica va transformati locuinta intr-un loc de confort si recreere.Telegestiune prin ViCare App
Avantajele vorbesc de la sine:
 • Siguranta
 • Confort
 • Reducerea costurilor de incalzire.


Prin aplicatia ViCare instalatia termica devine "smart". Astfel stabiliti dumneavoastra cand si la ce temperatura sa fie incalzita propria locuinta.Asta este posibil de oriunde v-ati afla. Din vacanta sau de la serviciu: reduceti temperatura cand lipsiti de acasa si astfel veti reduce costurile de incalzire.In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre aplicatia Viessmann ViCare, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre produsele Viessmann, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei Viessmann Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-507075 Brasov, Ghimbav, DN 1 KM 174 + 941 Nr. 2
Telefon: +40 26 840 7800
Telefon: +40 26 840 7840
E-mail:
Web: www.viessmann.ro
Valentin Nan
  +40 26 840 7812
   
   
   
Grupul Viessmann este unul dintre liderii internationali in producerea sistemelor de incalzire. Compania infiintata in Germania in anul 1917, ofera clientilor un program complet de produse cu puteri cuprinse intre 1,5 pana la 20.000 kW: cazane murale si de pardoseala, pe combustibil lichid sau gazos, cu functionare conventionala sau in condensatie, cat si sisteme energetice pe combustibil regenerabil (cazane pe lemne) sau cele care utilizeaza energia naturala (pompe de caldura, colectori solari).

In Romania, Grupul Viessmann a infiintat in anul 1998 o reprezentanta proprie din dorinta de a fi cat mai aproape de clientii din tara. In toti acesti ani care au trecut de cand a fost infiintata, cifra de afaceri si numarul angajatilor au fost intr-o crestere continua, concomitent cu largirea cercului de parteneri pe piata.
Denumiri marca: Viessmann
Stire
Modulul Vitoconnect 100 de la Viessmann
2017.03.31    
Cuvinte cheie:  viessmann  vicare  vi  care  app  aplicatie  mobil  ios  android  control  centrala  centrale  vitoconnect  modul  module  adaptor  adaptoare  wi-fi  wifi  internet