Connect Me! - Solutii de conectivitate Viessmann

Telegestiune prin ViCare App

Cu aplicatia ViCare puteti ridica instalatia Viessmann la un nou nivel si sa beneficiati incepand de astazi de inovatiile viitorului. Astfel veti beneficia permanent de cea mai noua varianta si veti putea savura intregul confort.Conectati-va echipamentele
Experimentati ultimele inovatii Viessmann. Beneficiati incepand de astazi de inovatiile viitorului. Conectati-va aplicatia ViCare cu instalatia Viessmann cu conexiune la internet.
 1. Verificati compatibilitatea centralei dumneavostra
 2. Descarcati aplicatia
 3. Conectati modulul Vitoconnect.
Incercati aplicatia ViCare
ViCare App este disponibila atat pentru iOS cat si pentru dispozitive mobile Android.


   ConfortBucurati-va de beneficiile aplicatiei ViCare si economisiti energie in acelasi timp:
 • Utilizare simpla prin smartphone
 • Setarea temperaturilor individuale
 • Programarea temperaturii dupa orele din zi
 • Economisirea energiei si reducerea costurilor de incalzire.
De exemplu, setati-va temperatura dorita in functie de programul zilei. Nu mai uitati de programarea reviziilor deoarece aplicatia va va aminti din timp cand trebuie efectuate acestea.

   ActualizariObtineti constant cele mai importante actualizari:
 • Noi functii in mod regulat
 • Importante actualizari de siguranta.
Utilizati intotdeauna ultima versiune a aplicatiei ViCare.

   SigurantaProfitati de legatura directa cu firma de service:
 • O imagine permanenta asupra starii instalatiei termice
 • Informare rapida despre orice avarie
 • Verificarea temperaturii de oriunde va aflati
 • Legatura directa cu tehnicianul de service.
In cazul unui avarii primiti rapid o informare. Astfel, aveti posibilitatea sa va anuntati imediat tehnicianul de service pentru ca acesta sa intervina sau ia masurile necesare.Connect me!
Stiati ca puteti sa va comandati instalatia termica direct de pe smartphone?
Majoritatea centralelor termice Viessmann fabricate dupa anul 2004 pot fi comandate prin smartphone prin intermediul aplicatiei ViCare. Conectandu-va telefonul mobil cu instalatia termica va transformati locuinta intr-un loc de confort si recreere.Telegestiune prin ViCare App
Avantajele vorbesc de la sine:
 • Siguranta
 • Confort
 • Reducerea costurilor de incalzire.


Prin aplicatia ViCare instalatia termica devine "smart". Astfel stabiliti dumneavoastra cand si la ce temperatura sa fie incalzita propria locuinta.Asta este posibil de oriunde v-ati afla. Din vacanta sau de la serviciu: reduceti temperatura cand lipsiti de acasa si astfel veti reduce costurile de incalzire.In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre aplicatia Viessmann ViCare, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre produsele Viessmann, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei Viessmann Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Vitodens 050-W - Cazan mural in condensatie, cu putere nominala de la 6,5 pana la 33 kW Cazane in condensatie pe gaz Vitodens 100-W si Vitodens 111-W Cazan mural in condensatie Vitodens 200-W cu ecran tactil de 7" Vitodens 222-W - Cazan compact in condensatie cu boiler incorporat din otel inoxidabil
 
Cazane murale Viessmann in condensatie
4 produse

Cazanele in condensatie Viessmann contribuie activ la protejarea mediului inconjurator, datorita eficientei si a randamentului ridicat, de 98%, in transformarea combustibilului gazos in agent termic caldura. Multumita functiei Lambda Pro Control, cazanele Viessmann in condensatie se adapteaza automat la toate tipurile de combustibil gazos, inclusiv biogaz.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Cazan Viessmann Vitoflex 300-RF - cu functionare pe peleti, lemn tocat si deseuri lemnoase
 
Cazan Viessmann Vitoflex 300-RF - cu functionare pe peleti, lemn tocat si deseuri lemnoase

Noua dimensiune a tehnicii de combustie - procesul de gazeificare se realizeaza in conditiile unui aport redus de aer. Gazele rezultate prin ardere se ridica si sunt angrenate intr-o miscare de rotatie prin impulsul primit din partea aerului secundar cu care intra in contact, obtinandu-se astfel amestecul perfect cu acestea. Prin aceasta tehnologie se atinge o noua dimensiune a combustiei lemnului in echivalenta calitativa cu arderea pe gaze naturale. Sistem de incalzire cu biomasa.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vitoligno 100-S - Cazan cu functionare pe combustibil solid Vitoligno 150-S - Cazan pe lemn cu gazeificare Vitolig 300 - Cazan cu functionare pe peleti Cazan Viessmann Vitoflex 300-RF - cu functionare pe peleti, lemn tocat si deseuri lemnoase
 
Cazane Viessmann pe combustibil solid
4 produse

Cazanele Viessmann pe combustibil solid reprezinta solutia optima pentru incalzirea eficienta si economica. Ca sistem de incalzire unic sau ca sistem complementar, cu functionare cu lemne sau cu peleti, Viessmann ofera un program complet pentru incalzirea cu combustibil solid.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vitoconnect 100 - modul interfata WLAN
 
Vitoconnect 100 - modul interfata WLAN

Interfata WLAN pentru comunicare cu centrala termica si telegestiune prin aplicatia Vitoguide. In Vitoconnect 100 a fost integrat un concept de siguranta care a fost testat si omologat de VDE pentru Smart Home. Comunicatie prin interfata Optolink cu automatizarea centralei termice si prin WiFi cu router-ul DSL. Automatizari pentru centrale murale si compacte: Vitotronic 200, tip HO1, HO1A, HO1B, HO1D, HO2B si Vitotronic 200 RF, Typ HO1C, HO1E. Automatizari pentru cazane de pardoseala: Vitotronic 200, tip KO1B, KO2B, KW6, KW6A KW6B, KW1, KW2, KW4, KW5 si Vitotronic 300, tip KW3. Automatizari pentru pompe de caldura, cazane pe combustibil solid si aparate hibirid: in pregatire.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vitoplex 100 PV1 - Cazan de joasa temperatura pe combustibil lichid sau gazos Vitocrossal 300 Tip CU3A - Cazan in condensatie pe combustibil gazos Vitomax 200-LW - Cazan de apa calda Vitoplex 200 - Cazan de temperatura joasa pe combustibil lichid/gazos, cu trei cai de gaze
 
Cazane de pardoseala Viessmann
11 produse

Cazan in condensatie pe combustibil gazos Vitocrossal 300 Tip CU3. Cazane medii Viessmann pe combustibil lichid/gazos Vitoplex 100 PV1, Vitoplex 200 SX2, Vitorond 200, Vitocrossal 200 Tip CM2, Vitocrossal 300 Tip CM3, Vitocrossal 300 Tip CT3, Vitocrossal 300 Tip CR3, Vitoplex 100 LS, Vitogas 100-F. Cazane mari Viessmann: Vitomax 200-LW, Vitomax 200-HS.

11 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vitocal 200-S - Pompa de caldura aer/apa tip split Vitocal 300-G - Pompa de caldura in doua trepte (Master/Slave) pana la 117,8 kW Vitocal 350-G - Pompa de caldura sol/apa putere nominala: 7,3 pana la 18,3 kW, apa/apa putere nominala: 10,3 pana la 25,4 kW
 
Pompe de caldura Viessmann
3 produse

Cu pompele de caldura Viessmann se poate realiza independenta fata de combustibilul gazos sau lichid, utilizand potentialul de incalzire al naturii gratuit, indiferent ca acesta provine din sol, din apa din panza freatica sau din aer. Gama larga de produse Viessmann ofera solutia optima, adaptata tuturor solicitarilor, in functie de necesarul de caldura, de tipul constructiei precum si in functie de caracteristicile geologice ale zonei, atat pentu constructiile noi, cat si pentru modernizari.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Modulul Vitoconnect 100 de la Viessmann
Modulul Vitoconnect 100 de la Viessmann
Telegestiunea instalatiei termice cu ajutorul dispozitivelor mobile
Modulul Vitoconnect 100 de la Viessmann
Categorii
Pompa de caldura
Pompa de caldura
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan pe combustibil solid
Cazan pe combustibil solid
Regulator incalzire
Regulator incalzire
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...