proidea.ro catalog online de informatii produse

VELUX Romania Srl si-a actualizat continutul pe proidea.ro


2018. septembrie 11.

Brosuri noi, tabele cu proprietati, informatii noi despre modelele de ferestre de mansarda si rulouri VELUX

VELUX Romania Srl si-a actualizat continutul pe proidea.ro

Eficienta energetica. Acum mult mai accesibila!
Grupul VELUX a revolutionat conceptul "fereastra de mansarda". Cei peste 75 de ani de experienta au consacrat grupul VELUX ca fiind cel mai inovator brand de pe piata. Astazi, sunt recunoscuti pentru produsele de inalta calitate pe care le comercializeaza si pentru profesionalismul cu care isi trateaza clientii si partenerii de afaceri. Prin toate activitatile desfasurate promoveaza ideea de confort, iar produsele VELUX inovatoare vin sa confirme acest lucru.

Ferestrele din lemn lacuit VELUX, de cea mai buna calitate, sunt acum echipate cu materiale de ultima generatie: ca de exemplu sistemul izolator VELUX TermoTechnology™ (sistem unic de izolare ce transforma fereastra intr-un scut extrem de puternic impotriva vantului si a temperaturilor scazute), pachete standard de geam termoizolant cu trei foi de sticla si extra garnituri (pentru protectie impotriva curentului, o mai buna izolare si confort). Acestea protejeaza fereastra, astfel incat beneficiul este o izolatie cat mai buna, pastrand caldura la interior.

Sistem izolator VELUX
TermoTechnology™

Noua structura VELUX in cadrul proidea.ro:
 • Ferestre de mansarda VELUX
  • Ferestre de mansarda VELUX din lemn
  • Ferestre de mansarda VELUX din poliuretan
  • Lucarna VELUX
  • Ferestre VELUX cu functii speciale

 • Tuneluri solare VELUX
 • Rulouri decorative si parasolare VELUX
 • Ferestre pentru acoperis terasa VELUX.
VELUX Romania Srl si-a actualizat continutul pe proidea.ro


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele VELUX, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei VELUX Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-500152 Brasov, Brasov, str.Turnului nr.5 Coresi Business Park, cladirea T42, modul A3
Telefon: +40 26 840 2740
Fax: +40 26 842 5757
E-mail:
Web: www.velux.ro
Web: www.veluxshop.ro
Departamentul de Relatii Clienti
  +40 26 840 2740
   
   
   
   
Grupul VELUX a revolutionat conceptul de fereastra de mansarda. Astazi sunt cunoscuti pentru abilitatea de a dezvolta produse de inalta calitate care stabilesc standardele industriei. 75 de ani de dezvoltare de produs au consacrat Grupul VELUX ca fiind cel mai inovator brand de pe piata, care genereaza in permanenta noi si mai bune modalitati de indeplinire a viziunii actuale cu privire la locuirea sustenabila. Grupul VELUX comercializeaza in Romania cea mai vasta gama de ferestre de mansarda, rulouri decorative si parasolare si dispozitive de comanda si control.
Denumiri marca: VELUX
Stire
Mansarda racoroasa cu ajutorul parasolarului si al roletelor exterioare VELUX
2018.08.21    
Lucarna VELUX - Mai mult spatiu. Mai luminos. Mai bine.
2018.08.13    
O noua solutie pentru case inteligente - VELUX Active cu Netatmo – compatibila cu Apple® HomeKit™
2018.07.03    
Cuvinte cheie:  velux  romania  imbunatatit  actualizat  continut  continutul  proidea  fereastra  ferestre  mansarda  brosura  brosuri  noi  nou  catalog  cataloage  tabel  proprietate  proprietati  velux  velucs