Lucarna VELUX - Mai mult spatiu. Mai luminos. Mai bine.

Montajul dureaza o singura zi*Obtine mai mult spatiu si mai multa lumina naturala intr-o singura zi
Adauga o lucarna VELUX casei tale, iar mansarda ta se va deschide si va deveni un spatiu incantator. Sistemul de rame pentru lucarna VELUX este complet etans si se livreaza cu toate partile componente pentru montaj. Montajul dureaza o singura zi*, ceea ce reduce foarte mult timpul in care acoperisul casei este deschis. Mai ramane sa finalizezi tot ce tine de finisajul interior si apoi esti gata sa te bucuri de spatiul nou si de amenajarea acestuia.

Beneficiile lucarnei VELUX
Lucarna VELUX furnizeaza de 2,5 ori mai multa lumina, in comparatie cu o lucarna traditionala cu aceeasi suprafata vitrata.Un loc sub soare
Lucarna VELUX transforma intr-un mod spectaculos mansarda datorita spatiului nou creat si a cantitatii de lumina naturala adusa. Aceasta alternativa inovatoare la traditionala lucarna ridica ferestrele de mansarda, marind spatiul utilizabil, creand o atmosfera luminoasa si aerisita. Vei experimenta un sentiment uluitor de deschidere.
In timp ce o lucarna traditionala este formata dintr-o fereastra verticala si o constructie in acoperis, lucarna VELUX utilizeaza ferestrele de mansarda in locul constructiei din acoperis. Acest lucru ofera mult mai multa lumina naturala, fara a mai fi nevoie de autorizatii suplimentare de constructie, (dar vei avea nevoie de o autorizatie pentru modificarea acoperisului). De fapt, lucrana VELUX se monteaza intr-o singura zi*. Contacteaza un Montator Partener VELUX pentru montaj.
  • designul sofisticat creeaza mai mult spatiu interior si aduce foarte multa lumina naturala
  • ferestre de mansarda VELUX INTEGRA® se pot monta pentru ventilatie automata sau pentru control de la distanta
  • lucarna este disponibila in combinatii de cate 4 sau 6 ferestre de mansarda VELUX.


* Timpul de montaj de o singura zi se refera la lucarna in sine si nu include pregatirea golului sau finisajul interior.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre Lucarna VELUX, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei VELUX Romania Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Lucarna VELUX
 
Lucarna VELUX

Sistemul de rame pentru lucarna VELUX este complet etans si se livreaza cu toate partile componente pentru montaj. Montajul dureaza o singura zi, ceea ce reduce foarte mult timpul in care acoperisul casei este deschis. Separat de sistemul de rame al lucarnei se vor achizitiona ferestrele de mansarda, in functie de specificul proiectului. Se pot monta oricare din modelele de ferestre de mansarda VELUX disponibile, din lemn sau din poliuretan, cu operare de sus sau de jos sau modele electrice/solare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Stiri conexe

VELUX Romania Srl si-a actualizat continutul pe proidea.ro
VELUX Romania Srl si-a actualizat continutul pe proidea.ro
Brosuri noi, tabele cu proprietati, informatii noi despre modelele de ferestre de mansarda si rulouri VELUX
VELUX Romania Srl si-a actualizat continutul pe proidea.ro

Categorii

Fereastra de mansarda
Fereastra de mansarda
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...