proidea.ro catalog online de informatii produse

O noua solutie pentru case inteligente - VELUX Active cu Netatmo – compatibila cu Apple® HomeKit™


2018. iulie 03.

Controleaza automat ferestrele de mansarda prin comanda vocala sau prin simpla atingere a unui buton

Pentru prima data in istorie, proprietarii de case vor putea comanda vocal deschiderea si inchiderea ferestrelor de mansarda, pentru a beneficia de un climat interior optim si sanatos. Liderul global in productia ferestrelor de mansarda, VELUX impreuna cu Netatmo - companie franceza specializata in produse pentru case inteligente - lanseaza kitul de control climatic VELUX Active - prima solutie inteligenta de tip "plug-and-play", pentru actionarea bazata pe senzori a ferestrelor de mansarda, rulourilor si roletelor VELUX din locuinte.

VELUX Active cu Netatmo este primul sistem inteligent pentru ferestre de mansarda care se conecteaza cu Apple HomeKit, permitand utilizatorilor sa gestioneze climatul interior fie de acasa, fie de la distanta - cu ajutorul tuturor dispozitivelor Apple (iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV sau HomePod). Sistemul poate fi controlat si cu ajutorul lui Siri®, asistenta vocala inteligenta Apple, sau prin atingerea unui buton din aplicatia Apple Home.

Conform cercetarilor, petrecem 90% din timpul nostru in interior si uitam adesea sa ventilam casele. Dar, de acum inainte, daca este prea cald sau prea rece in locuinta, sau daca umiditatea este prea mare, noul sistem inteligent de la VELUX va ventila automat incaperea.
"Suntem extrem de entuziasmati sa vedem cum vor raspunde consumatorii la inovatia noastra pentru case inteligente, mai confortabile si mai sanatoase", spune Kent Holm, SVP, global product management din cadrul Grupului VELUX.

Functionare automata bazata pe senzori
Dezvoltat in colaborare cu Netatmo - compania tehnologica franceza de solutii revolutionare pentru case inteligente, sistemul VELUX Active integreaza cea mai noua tehnologie inteligenta bazata pe senzori, ce gandeste si actioneaza in numele utilizatorului. Senzorii inteligenti monitorizeaza temperatura, umiditatea si concentratia de CO₂ din interiorul locuintelor, si activeaza sistemul pentru a controla automat ferestrele de mansarda.
"Putini sunt constienti de impactul aerului interior asupra sanatatii si bunastarii lor, dar aerul pe care il respiram este la fel de important ca alimentele pe care le consumam sau apa pe care o bem. Un adult respira in medie aproximativ 15.000 de litri de aer in fiecare zi si petrece pana la 90% din timpul sau in interior. Un climat interior sanatos merge mult dincolo de simplitatea confortului, insa noua noastra solutie inteligenta pentru locuinte il asigura cu succes", a continuat Holm.

Kitul de control climatic VELUX Active este programat astfel incat ferestrele de mansarda sa se deschida automat, pentru a permite aerului proaspat sa patrunda in casa, atunci cand este necesar. De asemenea, sistemul previne supraincalzirea locuintelor prin inchiderea proactiva a rulourilor si a roletelor.

Control fara efort pentru o stare de bine
Kitul de control climatic VELUX Active functioneaza impreuna cu o aplicatie pentru sistemele de operare iOS si Android. Prin urmare, gestionarea si monitorizarea ferestrelor se pot realiza prin cateva atingeri ale smartphone-ului, utilizand aplicatia Home a Apple pe iPhone sau iPad, si aplicatia proprie VELUX Active.
"VELUX Active cu Netatmo este rezultatul a doua tehnologii uimitoare: ferestrele VELUX de inalta calitate si know-how-ul Netatmo pentru crearea de produse simple si utile. Prin automatizarea deschiderii si inchiderii ferestrelor de mansarda, putem face o diferenta notabila si putem imbunatati climatul interior, astfel incat utilizatorii sa nu fie nevoiti sa isi faca griji. Am creat o soluite revolutionara nu doar fiabila si usor de folosit, dar si benefica pentru bunastarea utilizatorului", adauga Fred Potter, fondatorul si CEO al Netatmo.

Sanatate si bunastare adaugate caselor inteligente
Pe plan mondial, piata solutiilor smart home este in prezent evaluata la aproximativ 31,4 miliarde de dolari si se estimeaza ca va creste pana la aproximativ 53,45 miliarde de dolari pana in 2022 (Statista 2018). Tehnologiile Smart Home permit controlul aparatelor de uz casnic, cum ar fi frigidere, congelatoare, masini de spalat, uscatoare de haine, aparate de cafea si fierbatoare, prin aplicatii si programare automata.
"Casele inteligente continua sa fie o tendinta importanta a consumatorilor si se preconizeaza ca acestea vor deveni obisnuite in urmatorii patru ani. Prin digitalizarea operarii ferestrelor de mansarda, se imbunatateste automat climatul interior si astfel, adaugam o dimensiune a sanatatii si a bunastarii in universul caselor inteligente si impingem inovatia in acest domeniu la nivelul urmator", a continuat Holm.

Prin integrarea cu Apple HomeKit, ferestrele de mansarda VELUX, rulourile si roletele devin parte a familiei de produse inteligente care imbunatatesc confortul si starea de bine in locuinte.

Despre Netatmo
Din 2011, compania Netatmo dezvolta solutii revolutionare pentru case inteligente ce cuprind produse precum: o statie meteo personala, camere pentru securitate sau alarma de fum inteligenta. Produsele Netatmo vin in intampinarea utilizatorilor care isi doresc interioare mai sigure, mai sanatoase si mai confortabile.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre ferestrele de mansarda VELUX Active, faceti clic pe butonul Cerere de informatii sau cereti oferta de pret ori catalog de la persoana de contact a firmei VELUX Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-500152 Brasov, Brasov, str.Turnului nr.5 Coresi Business Park, cladirea T42, modul A3
Telefon: +40 26 840 2740
Fax: +40 26 842 5757
E-mail:
Web: www.velux.ro
Web: www.veluxshop.ro
Departamentul de Relatii Clienti
  +40 26 840 2740
   
   
   
   
Grupul VELUX a revolutionat conceptul de fereastra de mansarda. Astazi sunt cunoscuti pentru abilitatea de a dezvolta produse de inalta calitate care stabilesc standardele industriei. 75 de ani de dezvoltare de produs au consacrat Grupul VELUX ca fiind cel mai inovator brand de pe piata, care genereaza in permanenta noi si mai bune modalitati de indeplinire a viziunii actuale cu privire la locuirea sustenabila. Grupul VELUX comercializeaza in Romania cea mai vasta gama de ferestre de mansarda, rulouri decorative si parasolare si dispozitive de comanda si control.
Denumiri marca: VELUX
Stire
VELUX Romania Srl si-a actualizat continutul pe proidea.ro
2018.09.11    
Mansarda racoroasa cu ajutorul parasolarului si al roletelor exterioare VELUX
2018.08.21    
Ferestre de mansarda controlate automat pentru case inteligente VELUX Active
2017.03.20    
Cuvinte cheie:  velux  activ  active  fereastra  ferestre  mansarda  inteligent  inteligente  controlat  controlate  automat  velux  apple  homekit  home  kit  netatmo