proidea.ro catalog online de informatii produse

Aplicatia Uponor HSE mobile: calcul rapid pe smartphone


2019. august 12.

Destinata sistemelor de incalzire in pardoseala

Aplicatia Uponor HSE mobile: calcul rapid pe smartphone

HSE Mobile este o extensie a programului destinat proiectantilor, HSE desktop, pentru calculul necesarului de caldura, calcul hidraulic si desen.
Cu aplicatia Uponor HSE mobile, destinata sistemelor de incalzire in pardoseala, poti face calcule rapide sau liste de materiale pentru sistemul dorit, direct de pe tableta sau de pe telefonul mobil.

Atunci cand ai nevoie de o lista de materiale, plecand doar de la schita incaperii, te poti ajuta de Uponor HSE Mobile, cu rezultate complete in doar cateva minute.

Cum functioneaza?
Dupa ce completezi datele generale ale proiectului, incarci o poza, o schita sau un releveu a spatiului de lucru pe care il vei echipa cu sistemul de incalzire in pardoseala, setezi datele preferentiale a sistemului si vei primi in cateva minute, pe mail, rezultatele calculului.

Pentru mai multe detalii despre cum functioneaza HSE mobile, vezi video:Aplicatia Uponor HSE5 mobile este disponibila ca versiune Android sau iOS pentru descarcare gratuita.

Descarca HSE Mobile din Google play
Descarca HSE Mobile in App store
 

produse
Firma
Sediu central: RO-040037 sector 4, Bucuresti, Splaiul Unirii, nr. 76, parter
Telefon: +40 31 805 3391
E-mail:
Web: www.uponor.ro
Ana Trifan
manager de vanzari +40 31 805 3391, +40 74 324 6926
   
   
Uponor este unul din lideri in furnizarea sistemelor de incalzire, racire si alimentare cu apa pe piata constructiilor din intreaga lume. Prin furnizarea produselor ce imbunatatesc calitatea vietii si a muncii, solutiile lor joaca un rol important in viata oamenilor de pretutindeni. In tarile Europei de Nord, Uponor este un furnizor proeminent a sistemelor pentru infrastructura. Solutiile lor fiind vandute in peste 100 de tari.
Denumiri marca: Uponor
Cuvinte cheie:  uponor  app  aplicatie  aplicatia  hse  mobile  calcul  rapid  sisteme  incalzire  sistem  pardoseala  pardosea