Noul catalog de produse metaloBox

Noul catalog anual metaloBox 2022

Numeroase produse noi, disponibile in catalogul metaloBox 2022

La metaloBox, credem ca este important sa punem la dispozitia partenerilor catalogul 2022, disponibil online. Uitati-va peste catalog si contactati colegii metaloBox pentru a primi o oferta personalizata.

In catalogul din acest an, metaloBox a extins foarte mult gama de produse, deci, cu siguranta veti gasi ceva potrivit nevoilor companie dumneavoastra. Puteti alege din gama de vestiare, mobilierul pentru atelier, dar si pentru birou.

Spatiul destinat vestiarelor
Din gama larga de vestiare metaloBox, cu siguranta veti putea alege solutia ideala pentru dumneavoastra. Cu usi colorate, banci pentru vestiar, acoperisuri pentru vestiare si dulapuri pentru pantofi, putesi oferi colegilor dumneavoastra maximum de confort. Cu ajutorul accesoriilor practice, puteti organiza foarte bine sptatiul destinat vestiarelor.

Atelier
Datorita varietatii de mobilier de atelier pe care o oferim, puteti crea o imagine diversa si colorata, stiind ca calitatea si designul produselor metaloBox sunt perfecte pentru toate nevoile de lucru de zi cu zi. Pentru a lucra eficient si calitativ, aveti nevoie de mediul potrivit. Asta inseamna ca este foarte important ce fel de dulapuri industriale si banci de lucru aveti in atelier sau hala de productie. Daca sunteti in cautarea unui echipament robust, versatil si functional la preturi accesibile, ati ajuns in locul potrivit. In fiecare zi lucratoare, sute de fabrici se pot baza pe mobilierul de atelier furnizat de metaloBox.

Birou
Combinand produsele oferite de metaloBox, puteti crea un mediu de birou variat. Ei furnizeaza birouri, scaune de birou si dulapuri cu diferite functii. Alegeti ceea ce aveti nevoie pentru a infiinta un birou cu adevarat profesional. Dulapurile noastre metalice de birou nu sunt doar mai sigure decat ceea ce exista pe piata, ci si mai moderne ca aspect. In gama de produse metaloBox veti gasi cu siguranta o solutie pentru depozitarea fiecarui tip de accesoriu de birou.

Cuprinsul catalogului anual metaloBox 2022
Produse pagina
Dulapuri vestiar 8 - 39
Banci vestiar 40 - 43
Dulapuri pentru pastrare valori 46 - 59
Dulapuri spalatorie 62 - 64
Mobilier sala de mese 65 - 71
Bancuri de lucru 76 - 81
Sisteme de rafturi 82 - 87
Carucioare manuale pentru depozit, fabrica 97 - 104
Dulapuri industriale pentru depozitare 112 - 118
Dulapuri cu cutii pentru depozitare 120 - 125
Cosuri exterioare deseuri 136 - 140
Mobilier pentru birou 148 - 169
Produse mentionate in articol
Dulapuri pentru vestiar cu usa lunga metaloBox Project 4 Dulapuri pentru vestiar cu perete despartitor metaloBox Project 3FF Dulapuri pentru vestiar cu usa Z metaloBox Project Z6 Dulapuri pentru vestiar cu usa scurta metaloBox Project 4/8
 
Dulapuri pentru vestiar metaloBox
7 produse

Dulapuri pentru vestiar metaloBox, disponibile intr-o gama larga de dimensiuni si compartimentari diverse, pentru domenii precum ateliere, scoli, bazine de inot. Dulapurile metalice sunt realizate din tabla de otel, de calitatea intai.

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Banca clasica pentru vestiar metaloBox OP 2000 Banca simpla pentru vestiar cu spatar metaloBox OP E/H 2000 Banca dubla pentru vestiar cu spatar metaloBox OP K/H 2000 Banca pentru vestiar cu sezut din plastic metaloBox OP 2000 Plastic
 
Banci pentru vestiar metaloBox
6 produse

Banci pentru vestiare metaloBox clasice, simple si duble cu spatar, cu sezut din scandura de brad natur sau plastic, banci sport pentru dulapuri si suport pentru pantofi.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Mobila pentru vestiar
Mobila pentru vestiar
Mobila
Mobila
Echipamente
Echipamente
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...