MetaloBox Rom-Sud Srl

Banci pentru vestiar metaloBox

Banci pentru vestiare metaloBox clasice, simple si duble cu spatar, cu sezut din scandura de brad natur sau plastic, banci sport pentru dulapuri si suport pentru pantofi.

Produse din aceasta familie

Banca clasica pentru vestiar metaloBox OP 2000
 
Banca clasica pentru vestiar metaloBox

Banca clasica pentru vestiar metaloBox este disponibila cu latimi intre 1000 si 2000 mm si inaltime de 450 mm. Culoarea calda a stinghiilor de brad confera bancilor metaloBox un aspect mai prietenos, calitatea tratamentului de suprafata si formele rotunjite le fac mai confortabile, iar scheletul masiv asigura o durabilitate mai buna.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Banca simpla pentru vestiar cu spatar metaloBox OP E/H 2000
 
Banca simpla pentru vestiar cu spatar metaloBox

Banca simpla cu spatar pentru vestiar metaloBox este disponibila cu latimi intre 1000 si 2000 mm si inaltime de 1600 mm. Culoarea calda a stinghiilor de brad confera bancilor metaloBox un aspect mai prietenos, calitatea tratamentului de suprafata si formele rotunjite le fac mai confortabile, iar scheletul masiv asigura o durabilitate mai buna. Dispune de 8 carlige pentru haine.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Banca dubla pentru vestiar cu spatar metaloBox OP K/H 2000
 
Banca dubla pentru vestiar cu spatar metaloBox

Banca dubla cu spatar pentru vestiar metaloBox este disponibila cu latime de 2000 mm si inaltime de 1600 mm. Culoarea calda a stinghiilor de brad confera bancilor metaloBox un aspect mai prietenos, calitatea tratamentului de suprafata si formele rotunjite le fac mai confortabile, iar scheletul masiv asigura o durabilitate mai buna. Dispune de 2x8 carlige pentru haine.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Banca pentru vestiar cu sezut din plastic metaloBox OP 2000 Plastic
 
Banca pentru vestiar cu sezut din plastic metaloBox

Banca pentru vestiar cu sezut din plastic metaloBox este disponibila cu latime de 2000 mm si inaltime de 450 mm. Intretinerea acestei banci este mult mai usoara, decat intretinerea bancilor clasice.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Banca sport OSP pentru dulapuri metaloBox OSP
 
Banca sport OSP pentru dulapuri metaloBox

Banca sport OSP pentru dulapuri metaloBox este o solutie excelenta din punct de vedere a igienei si a curateniei. Este si foarte comod pentru salariati, care vor avea intotdeauna loc sa stea jos si sa se imbrace comod. Curatenia sub dulapuri poate fi facuta extrem de usor. Banca sport poate fi solicitata si in varianta cu suport pentru pantofi, ceea ce asigura pastrarea in ordine a pantofilor.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Suport pentru pantofi OP Shoe-Shelf metaloBox
 
Suport pentru pantofi OP Shoe-Shelf metaloBox

Suportul pentru pantofi OP Shoe-Shelf metaloBox este compatibil cu bancile OP1000 si OP E/H 1000, OP 1500 si OP E/H 1500, respectiv OP 2000 si OP E/H2000. Este disponibil cu lungimi intre 1000 si 2000 mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...