MetaloBox Rom-Sud Srl

Dulapuri pentru vestiar metaloBox

Dulapuri pentru vestiar metaloBox, disponibile intr-o gama larga de dimensiuni si compartimentari diverse, pentru domenii precum ateliere, scoli, bazine de inot. Dulapurile metalice sunt realizate din tabla de otel, de calitatea intai.

  • fabricate din tabla din otel de calitatea I
  • au grosimea de 0,6-1 mm
  • se pot muta usor, fara ca ele sa se deterioreze

Produse din aceasta familie

Dulapuri pentru vestiar cu usa lunga metaloBox Project 4
 
Dulapuri pentru vestiar cu usa lunga metaloBox

Dulapuri pentru vestiar metaloBox cu usi lungi, cu 2, 3 sau 4 compartimente (Project 2, Project 3 si Project 4). Este varianta cea mai solicitata. Acest dulap ofera spatiu suficient pentru toate lucrurile, paltoanele, gentile, pantofii pot fi asezate comod. Este un dulap de o executie ireprosabila, il recomandam deci acelor parteneri, care doresc sa rezolve in mod comod si pe termen lung problema vestiarelor.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dulapuri pentru vestiar cu perete despartitor metaloBox Project 3FF
 
Dulapuri pentru vestiar cu perete despartitor metaloBox

Dulapuri pentru vestiar metaloBox cu perete despartitor, cu 2 sau 3 compartimente. Odata cu implementarea obligatorie a sistemului alb-negru, tot mai multe companii cauta rezolvarea cat mai practica a acestuia. Dulapurile cu perete despartitor sunt solutia cea mai potrivita, deoarece se pot separa comod si igienic hainele de strada de cele de lucru, intr-un singur compartiment. Acest tip de dulap corespunde perfect standardelor impuse, iar datorita confectionarii practice, poate fi asezat estetic in orice tip de vestiar.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dulapuri pentru vestiar cu usa Z metaloBox Project Z6
 
Dulapuri pentru vestiar cu usa Z metaloBox

Dulapuri pentru vestiar metaloBox cu usa "Z", cu 4 sau 6 compartimente. Este dulapul cel mai popular in randul clientilor. metaloBox il recomanda partenerilor care dispun de spatiu limitat pentru vestiar, in acelasi timp fiind necesar sa asigure loc pentru multi salariati. Acest dulap este masiv si estetic, oferind loc atat pentru hainele de lucru, cat si pentru cele de strada.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dulapuri pentru vestiar cu usa scurta metaloBox Project 4/8
 
Dulapuri pentru vestiar cu usa scurta metaloBox

Dulapuri pentru vestiar metaloBox cu usi scurte, cu 4, 6 sau 8 compartimente. Acest produs este recomandat partenerilor atunci, cand spatiul din vestiar este prea mic, chiar si pentru tipul cu usa "Z", dar totusi este nevoie de un dulap cu dimensiuni optime. In industria alimentara poate fi folosit cu succes si in sistem alb-negru, situatie in care un salariat va primi doua compartimente - unul in vestiarul "negru", unde-si lasa hainele de strada, si altul in vestiarul "alb", unde are hainele de lucru curate.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dulapuri pentru vestiar cu economie de spatiu metaloBox Project 4Slim
 
Dulapuri pentru vestiar cu economie de spatiu metaloBox

Dulapuri pentru vestiar metaloBox cu economie de spatiu si 4 compartimente. metaloBox recomanda acest tip de dulap in situatia in care dulapul standard cu usa lunga nu are loc suficient in vestiar, totusi partenerii ar dori sa asigure o solutie comoda pentru salariatii lor. Compartimentele cu latimea de 250 mm, desi ceva mai inguste, asigura depozitarea comoda a hainelor, paltoanelor, pantofilor si gentilor.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dulapuri pentru vestiar cu compartimente mici metaloBox Project 3/9 AC
 
Dulapuri pentru vestiar cu compartimente mici metaloBox

Dulapuri pentru vestiar metaloBox cu compartimente mici (9 compartimente). Sunt cazuri in care spatiul este redus intr-un vestiar, dar totusi este necesar un dulap cu marime optima. Dulapul de vestiar cu compartimente mici Project 3/9 este solutia ideala la aceasta problema, deoarece incape in compartiment o geanta mai mare sau o geaca impaturita. Poate fi folosit ca si accesoriu pe langa dulapurile cu compartimente mai mari, deoarece se asorteaza cu familia de produse Project.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dulapuri pentru vestiar cu banca si compartiment pantofi metaloBox Plus 4/8
 
Dulapuri pentru vestiar cu banca si compartiment pantofi metaloBox

Dulapuri pentru vestiar metaloBox cu o variatie mare de compartimentari. Intr-un singur dulap combinam compartimentul pentru haine, compartimentul pentru pantofi si bancuta, realizand astfel o solutie perfecta. Acest dulap este igienic si estetic, asigura depozitarea comoda si ordonata a hainelor, pantofilor si gentilor.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...