Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Knauf Insulation Srl

Knauf este o afacere de familie care actioneaza la nivel international

In ciuda dimensiunii sale, Knauf este o firma tipica de familie care promoveaza o cultura organizatorica din ce in ce mai rar intalnita in prezent, cultura care de altfel i-a asigurat succesul de care se bucura astazi. Libertatea decizionala, curajul de a pune in practica idei noi, inovatiile si investitiile, valori sustinute de toti angajatii Knauf, sunt elemente definitorii care au facut din Grupul Knauf un jucator important pe piata materialelor de constructii.

Grupul Knauf a fost fondat in 1932 de catre fratii Alfons si Karl Knauf. Astazi fii lor, asociatii Baldwin si Nikolaus Knauf, conduc cu succes numeroasele companii ale corporatiei in colaborare stransa cu alti membri ai familiei.
Cu peste 150 de fabrici in Europa, Asia, SUA si America de Sud si peste 22,000 de angajati in 40 de tari, vanzarile Grupului Knauf in 2007 a atins nivelul de 5,5 bilioane EURO. Cele mai importante piete de desfacere sunt Europa de Nord, de Vest si Centrala, cu extindere si in tarile de pe coasta Marii Mediterane: Spania, Italia, Grecia si Turcia. In ultimul timp, o pondere importanta in totalul cifrei de afaceri l-au avut si vanzarile Grupului inregistrate in Europa de Est, tarile din fosta Uniune Sovietica si China.
Avand ca obiect initial de activitate procesarea gipsului, Knauf s-a dezvoltat de-a lungul timpului si si-a diversificat productia, devenind o corporatie internationala care ofera o gama variata de produse:

1. Produse din gips: placi de gips, tencuiala, rigle etc;
2. Materiale termoizolante: vata minerala de sticla, vata minerala bazaltica, polistiren extrudat, polistiren expandat, poliuretan si placi din lemn-beton;
3. Alte produse pentru constructii: placi pentru tavan, sectiuni de metal laminat si sisteme de tencuit peretii.

Despre Knauf Insulation
Ca parte a Grupului Knauf, Knauf Insulation reprezinta una din cele mai respectate si in rapida expansiune companii de pe piata internationala. Datorita facilitatilor de productie din Europa, Rusia, Anglia si SUA, venitul anual din vanzari a depasit asteptarile cu 1 miliard EURO.
Compania a inregistrat cea mai rapida crestere din lume in domeniu, producand o gama larga de produse pentru izolarea termica si acustica, precum si pentru protectia la incendiu a tuturor tipurilor de constructii, fie ele locuinte, cladiri comerciale sau parcuri industriale. Cu peste 5.000 de angajati in 50 de tari din intreaga lume si 30 de facilitati de productie, produsele Knauf Insulation includ vata de sticla, vata bazaltica, polistiren extrudat, polistiren expandat si placi de lemn-beton.
Ca producator de multiple tipuri de produse izolante, Knauf Insulation este pozitionata strategic oferind solutii pentru toate tipurile de aplicatii.

Knauf Insulation isi propune sa protejeze si sa conserve mediul inconjurator prin produse obtinute in mare parte din materiale reciclabile. Compania utilizeaza tehnologii avansate care asigura calitatea superioara a produselor fabricate si a ambalarii acestora, asigurand in acelasi timp o reducere substantiala a emisiilor de CO2. Modul de ambalare dezvoltat de Knauf Insulation permite reducerea perioadei de incarcare/descarcare, micsorarea suprafetei necesare pentru transportarea si depozitarea produselor, precum si reducerea consumului de combustibil necesar pentru livrarea produselor catre clienti.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Knauf Insulation, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Knauf Insulation Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Vata minerala de sticla MPN Plus 037 Placa din vata minerala de sticla Mineral Plus Ext 035 Rola din vata minerala de sticla Unifit 032 Rola din vata minerala de sticla Unifit 035
 
Vata minerala de sticla Knauf Insulation cu tehnologie ECOSE®
9 produse

Materia prima pentru fabricarea vatei de sticla sunt deseurile din sticla. Gama de produse Knauf Insulation din fibre de vata minerala de sticla este sub forma de rulouri si placi. Produsele din vata minerala de sticla se comprima usor. Avantajul este ca se pot pune cantitati mari in pachete mici, ceea ce inlesneste transportul. Produsele comprimate isi pastreaza proprietatile si revin la grosimea lor initiala dupa despachetare. Compania Knauf Insulation, foloseste la fabricarea produselor izolante din vata mineral de sticla, un liant natural, fara formaldehida, realizat din materiale organice regenerabile, in locul produselor chimice bazate pe petrol. Datorita tehnologiei ECOSE®, toate produsele, fabricate din vata minerala de sticla au o culoare maro specifica, obtinuta natural fara vopsea sau coloranti artificiali. Portofoliu de vata de sticla poate fi folosit pentru diverse tipuri de aplicatii: acoperisuri inclinate, fatada ventilata, pereti de compartimentare, plafoane si intradosuri, vata vrac (SUPAFIL) si vata de sticla pentru aplicatii multiple.

9 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Lamele de plafon din vata minerala bazaltica CLT C1 Thermal Placa rigida de vata bazaltica pentru izolarea acoperisurilor tip terasa SmartRoof Top Placi termoizolante pentru podele si poduri circulabile neincalzite DF Placa rigida de vata bazaltica pentru izolarea acoperisurilor tip terasa SmartRoof Norm
 
Vata minerala bazaltica Knauf Insulation cu tehnologie ECOSE®
17 produse

Materia prima pentru fabricarea vatei minerale bazaltice este roca numita bazalt. Produsele din fibra bazaltica sunt fabricate sub forma de placi sau lamele. Sunt materiale mai dure, unul din avantajele lor fiind pastrarea pe termen lung a excelentelor proprietati mecanice. Produsele Knauf Insulation fabricate din vata minerala bazaltica sunt rezistente la foc (Clasa A1, cea mai buna protectie la foc), bune izolatoare termice si acustice, si isi pastreaza stabilitatea dimensionala in caz de presiune excesiva. Portofoliu de vata bazaltica poate fi folosit pentru diverse tipuri de aplicatii: acoperisuri tip terasa, pardoseli, pereti exteriori - termosistem, acoperisuri inclinate, pereti exteriori - fatada ventilata, pereti de compartimentare, fadade cu izolare interioara, dar si pentru aplicatii tehnice (categorie izolatii tehnice).

17 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Izolatie din vata minerala de sticla, izolatie din sticla celulara
Izolatie din vata minerala de sticla, izolatie din sticla celulara
Izolatie din vata minerala bazaltica
Izolatie din vata minerala bazaltica
Termoizolatie, izolatie fonica
Termoizolatie, izolatie fonica
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...