proidea.ro catalog online de informatii produse

Noul software pentru UPS-uri de la Eaton


2012. decembrie 02.

Intelligent Power Software - Gestionarea simpla a energiei

Inteligent Power Software reprezinta o suita de unelte de productivitate pentru gestionarea energiei, de la Eaton. Simplifica enorm supervizarea conditiilor si echipamentelor de alimentare cu energie in mediul actual de afaceri, pretandu-se cu usurinta atat retelelor locale, ce includ cateva UPS-uri si ePDU-uri, cat si celor mai importante centre de date virtualizate.
Administratorii vor aprecia multitudinea de functii automate ale Intelligent Power Software. Instalarea necesita doar cateva click-uri si se face in cateva minute; odata pornit, software-ul va detecta automat echipamentele pe care trebuie sa le gestioneze.

Arhitectura Intelligent Power Software face ca acesta sa fie foarte flexibil.
Comunicatiile, bazate complet pe retea, usureaza virtualizarea serverelor si interfata web permite accesul de pe orice dispozitiv ce suporta un browser, oriunde in retea. Interfata dinamica Web 2.0 - compatibila prezinta continutul bazei de date in format text, grafice si culori, subliniind aspectele esentiale. Deasemenea, software-ul poate actiona automat. Anumite evenimente pot determina trimiterea de e-mail-uri sau notificari si executarea de comenzi. In acest mod, alarme cu date exacte ajung la oamenii potriviti in cateva secunde, lasand astfel destul timp pentru interventiile menite sa impiedice intreruperile, reducand timpul mediu de reparatie si minimizand impactul.
Intelligent Power Software include doua aplicatii importante care asigura functionarea sistemului si integritatea datelor: Intelligent Power Manager si Intelligent Power Protector.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre noul software pentru UPS-uri de la Eaton, cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Eaton Electric Srl folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-013696 , Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44, B.B.T.P., Cladirea B2, et. 3, Sector 1
Telefon: +40 21 361 0909
Fax: +40 21 361 0900
E-mail:
Web: www.eaton-electric.ro
Web: http://powerquality.eaton.com/Romania/
Carmen Iordanescu
Director Vanzari +40 21 361 0909/115
   
   
   
   
Eaton Electric SRL este reprezentanta in Romania a Eaton’s Electrical Sector. Eaton este unul dintre liderii mondiali in solutii pentru managementul energiei. In domeniul electric, Eaton ofera produse si solutii de medie si joasa tensiune pentru distributia energiei, solutii moderne de automatizare si solutii pentru calitatea energiei. Intre brandurile apartinand Eaton se afla nume cunoscute precum Moeller, Holec, Westinghouse, Cutler Hammer, etc.
Eaton Electric Romania ofera clientilor sai nu numai produse de exceptionala calitate ci si o serie de servicii complementare, cum ar fi consultanta tehnica sau asistenta tehnica in toate fazele unui proiect. In Romania, Eaton dispune de un stoc important care permite livrarea rapida a produselor catre clienti.
Denumiri marca: Eaton, Moeller, Holec
Alte stiri in categoria de produse Sursa neintrerupta de alimentare (UPS)
Alte stiri in categoria de produse Sursa de alimentare, generator electric
Alte stiri in categoria de produse Instalatii electrice
Cuvinte cheie:  eaton  intelligent  power  software  ups