Noul software pentru UPS-uri de la Eaton

Intelligent Power Software - Gestionarea simpla a energiei

Inteligent Power Software reprezinta o suita de unelte de productivitate pentru gestionarea energiei, de la Eaton. Simplifica enorm supervizarea conditiilor si echipamentelor de alimentare cu energie in mediul actual de afaceri, pretandu-se cu usurinta atat retelelor locale, ce includ cateva UPS-uri si ePDU-uri, cat si celor mai importante centre de date virtualizate.
Administratorii vor aprecia multitudinea de functii automate ale Intelligent Power Software. Instalarea necesita doar cateva click-uri si se face in cateva minute; odata pornit, software-ul va detecta automat echipamentele pe care trebuie sa le gestioneze.

Arhitectura Intelligent Power Software face ca acesta sa fie foarte flexibil.
Comunicatiile, bazate complet pe retea, usureaza virtualizarea serverelor si interfata web permite accesul de pe orice dispozitiv ce suporta un browser, oriunde in retea. Interfata dinamica Web 2.0 - compatibila prezinta continutul bazei de date in format text, grafice si culori, subliniind aspectele esentiale. Deasemenea, software-ul poate actiona automat. Anumite evenimente pot determina trimiterea de e-mail-uri sau notificari si executarea de comenzi. In acest mod, alarme cu date exacte ajung la oamenii potriviti in cateva secunde, lasand astfel destul timp pentru interventiile menite sa impiedice intreruperile, reducand timpul mediu de reparatie si minimizand impactul.
Intelligent Power Software include doua aplicatii importante care asigura functionarea sistemului si integritatea datelor: Intelligent Power Manager si Intelligent Power Protector.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre noul software pentru UPS-uri de la Eaton, cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Eaton Electric Srl folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

 
UPS Eaton 5PX

UPS 5PX, line-interactive, masoara consumul de energie al fiecarui dispozitiv protejat de UPS, iar ecranul LCD intuitiv de dimensiuni mari ofera managerilor IT posibilitati excelente de administrare. Acest UPS de ultima generatie, cu o gama de putere de la 1,5 pana la 3kVA, ofera protectie de inalta densitate pentru echipamentele IT, cum ar fi servere, switch-uri, routere si dispozitive de stocare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
UPS Ellipse ECO

Ellipse ECO de la Eaton este o protectie a alimentarii cu un design suplu ce are incorporat un dispozitiv de inalta performanta pentru protectia la supratensiuni (in conformitate cu standardul IEC 61643-1). Cu un design electric eficient si cu functia sa EcoControl (modele USB), Ellipse ECO de la Eaton va ajuta sa faceti economii de energie de pana la 25% in comparatie cu UPS-uri din generatia anterioara.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Sursa neintrerupta de alimentare (UPS)
Sursa neintrerupta de alimentare (UPS)
Sursa de alimentare, generator electric
Sursa de alimentare, generator electric
Instalatii electrice
Instalatii electrice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...