proidea.ro catalog online de informatii produse

Dexion a creat un nou website, mai curat, luminos si mai usor de navigat


2018. februarie 27.

Dexion: centrul unic pentru solutii de depozitare

Cautarea unei solutii de depozitare a devenit acum mult mai usoara. Dexion a creat un nou website, mai curat, luminos si mai usor de navigat.

Spre deosebire de competitori, care se axeaza mai mult pe produse, Dexion pune un accent deosebit pe site-ul oferit clientilor. Dexion ofera solutii de depozitare.

Site-ul web, care a fost lansat recent, a fost laudat pentru liniile sale curate, aspectul proaspat si navigatia usoara. Informatiile mai clare despre produse, documentele descarcate si acreditarile actualizate sunt toate accesibile atat pe versiunile mobile, cat si pe desktop.

Dexion: centrul unic pentru solutii de stocare
Aceasta abordare ofera vizitatorilor site-ului posibilitatea de a cauta dupa produs, solutie, serviciu sau industrie.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-505400 Brasov, Rasnov, str. Campului, nr. 1A
E-mail:
Web: www.dexion.ro
Cristian Androne
national sales manager +40 73 488 8449
   
Dexion a fost initial fondat la Londra de Demetrius Comino, care a revolutionat rafturile reglabile si alte forme de rafturi si sisteme de depozitare de la sfarsitul anilor 1940. Fabrica din Romania a companiei Dexion a fost infiintata la Rasnov, langa Brasov in anul 2006. Intreprinderea foloseste avantajul surselor de otel locale in realizarea sistemelor de rafturi si accesorii si foloseste echipamente de taiere si de prelucrare la rece de ultima generatie.
Din 2018 Dexion face parte din Gonvarri Material Handling, pan-european (lider mondial) in furnizarea de produse si solutii de depozitare. In plus, Grupul este prezent pe intreg teritoriul Europei prin marcile Constructor, Kasten si PSS.
Denumiri marca: Constructor, Dexion, Kasten, PSS
Cuvinte cheie:  dexion  website  site  web  nou  solutii  depozitare  raft  rafturi  depozit  sisteme  sistem  paleti