Dexion a creat un nou website, mai curat, luminos si mai usor de navigat

Dexion: centrul unic pentru solutii de depozitare

Cautarea unei solutii de depozitare a devenit acum mult mai usoara. Dexion a creat un nou website, mai curat, luminos si mai usor de navigat.

Spre deosebire de competitori, care se axeaza mai mult pe produse, Dexion pune un accent deosebit pe site-ul oferit clientilor. Dexion ofera solutii de depozitare.

Site-ul web, care a fost lansat recent, a fost laudat pentru liniile sale curate, aspectul proaspat si navigatia usoara. Informatiile mai clare despre produse, documentele descarcate si acreditarile actualizate sunt toate accesibile atat pe versiunile mobile, cat si pe desktop.

Dexion: centrul unic pentru solutii de stocare
Aceasta abordare ofera vizitatorilor site-ului posibilitatea de a cauta dupa produs, solutie, serviciu sau industrie.

Produse mentionate in articol

Sistem de rafturi pentru paleti P90 Dexion Sistem mobil de stivuire a paletilor Dexion - MOVO Rafturi cu culoar ingust Dexion Sistem de rafturi Drive-In Dexion
 
Rafturi pentru paleti Dexion
7 produse

Prin gama larga de rafturi pentru paleti, se pot realiza structuri de rafturi care optimizeaza spatiul si fluxul logistic conform necesitatilor, astfel incat investitia clientului sa fie rentabila. De la rafturile clasice cu culoar larg la rafturile pe baze mobile sau la sistemele satelit Pallet Shuttle, sistemele de rafturi pentru paleti pot fi configurate pentru a obtine solutia optima. Dexion produce o gama larga de coloane si traverse, astfel incat se pot realiza structuri care ajung si la 30 de metri inaltime. Dimensiunile sunt personalizate pentru a satisface nevoile individuale ale clientului.

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem automat de depozitare TORNADO Dexion Carusel Vertical PATERNOSTER Dexion
 
Sisteme automate de depozitare Dexion
2 produse

Sistemele automate de depozitare sunt o alegere aproape imbatabila atunci cand vine vorba de eficienta maxima in sortarea comenzilor si in manipularea articolelor de mici dimensiuni. Datorita sistemului cu design modular, pot fi adaptate tuturor cerintelor specifice si ofera o gama aproape nelimitata de aplicatii.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de rafturi cantilever Dexion
 
Sisteme de rafturi cantilever Dexion

Rafturile cantilever de la Dexion ofera o solutie de depozitare robusta cu capacitate ridicata, proiectata in mod special pentru depozitarea bunurilor lungi. Potrivita pentru manipularea manuala, cu motostivuitorul sau cu liza. Instalarea facila permite imbunatatiri rapide ale operatiunilor din hala. Rafturile cantilever sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni si optiuni, pentru a se potrivi depozitarii produselor lungi, indiferent de dimensiunea sau greutatea acestora. Dimensiunile sistemului de rafturi pot fi modificate pentru a se potrivi inaltimii si lungimii depozitului, profitand din plin de intregul spatiu de depozitare disponibil. Pentru aplicatii speciale, Dexion poate oferi solutii complet personalizate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme mezanin Dexion
 
Sisteme mezanin Dexion

Sistemele mezanin de la Dexion reprezinta o metoda rentabila pentru a crea spatiu util suplimentar atat in cladiri noi cat si in cele existente. Simple si rezistente, stalpii si grinzile structurii mezanin de la Dexion pot reprezenta bazele unor constructii multiplatforma pe care se pot amplasa alte tipuri de rafturi(de exemplu cele cu polite tip Hi280).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de arhivare si depozitare Bruynzeel
 
Sisteme de arhivare si depozitare Bruynzeel

Solutiile Bruynzeel pentru arhivare combina utilizarea eficienta a spatiului cu accesibilitatea. Cu ajutorul solutiilor Bruynzeel se poate utiliza fiecare centimetru cub – fie ca arhiva se afla la subsol, la ultimul etaj sau intr-un depozit situat la distanta. Flexibile, confortabile, eficiente in ceea ce priveste costurile, accesibile si de incredere, produsele Dexion respecta toate standardele majore internationale de calitate si siguranta. Solutiile Bruynzeel includ: Sysco - rafturi modulare; Compactus - rafturi pentru arhive XTR, XT, Dynamic, Dynamic Pro, Double Decker; Bruynzeel Museum - solutii pentru muzee; Bruynzeel Library - solutii pentru biblioteci.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de rafturi Hi280 - Standard Dexion Rafturi gravitationale pentru cutii Dexion - Carton Flow Sistem de rafturi Hi280 - Multietajat Dexion
 
Depozitare produse de dimensiuni reduse Dexion
3 produse

Sistemele de rafturi ofera un mod ideal de a depozita, organiza si identifica componentele mici in depozite si zone de manipulare. Cu o gama larga de sisteme de rafturi si variante pentru acestea, Dexion ofera solutii complete pentru orice zona de depozitare a componentelor mici sau de manipulare; rafturi multi-etajate, rafturi mobile, Carton Flow sau sisteme de marcaj. Produsele Dexion destinate depozitarii si manipularii componentelor mici ofera o combinatie unica de performanta, securitate si economie. De la rafturi metalice galvanizate Hi280 si rafturi cu deschidere mare, pana la cutii de depozitare, Dexion ofera ceva pentru fiecare.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Stiri conexe

Dexion lanseaza noul site pentru masini automate de depozitare
Dexion lanseaza noul site pentru masini automate de depozitare
Masinile automate de depozitare sunt sisteme de depozitare comandate de calculator, care pot imbunatati semnificativ eficienta in depozitarea si preluarea produselor.
Dexion lanseaza noul site pentru masini automate de depozitare

Categorii

Sistem automatizat de depozitare
Sistem automatizat de depozitare
Sistem depozitare pentru biblioteci, muzee si arhive
Sistem depozitare pentru biblioteci, muzee si arhive
Raft pentru paleti
Raft pentru paleti
Sistem de rafturi
Sistem de rafturi
Sistem antiincendiu, stingator de mana
Sistem antiincendiu, stingator de mana

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...