proidea.ro catalog online de informatii produse

Dexion Storage Solutions Srl si-a actualizat continutul pe ProIDEA


2017. martie 07.

Solutii de depozitare marca Dexion

Dexion furnizeaza solutii de depozitare din 1947, dobandind in acest timp o serie larga de cunostinte pe care le impartaseste in fiecare zi cu clientii lor. Reputatia lor ca furnizor de sisteme de depozitare de calitate este binecunoscuta, iar echipa Dexion ofera o gama completa de servicii clientilor din toata Europa. Rafturile pentru paleti reprezinta unele dintre produsele cheie, iar expertii lor in vanzari ofera consultanta pe intelesul tuturor clientilor, parcurgand impreuna cu clientii procesul de amenajare a depozitului, asigurandu-se ca fiecare solutie este adaptata nevoilor acestora.

Solutiile de depozitare marca Dexion:

Rafturi pentru paleti

Prin gama larga de rafturi pentru paleti, se pot realiza structuri de rafturi care optimizeaza spatiul si fluxul logistic conform necesitatilor, astfel incat investitia clientului sa fie rentabila. De la rafturile clasice cu culoar larg la rafturile pe baze mobile sau la sistemele satelit Pallet Shuttle, sistemele de rafturi pentru paleti pot fi configurate pentru a obtine solutia optima. Dexion produce o gama larga de coloane si traverse, astfel incat se pot realiza structuri care ajung si la 30 de metri inaltime. Dimensiunile sunt personalizate pentru a satisface nevoile individuale ale clientului.
Depozitare produse de dimensiuni reduse
Sisteme de rafturi cantilever

Sistemele de rafturi ofera un mod ideal de a depozita, organiza si identifica componentele mici in depozite si zone de manipulare. Cu o gama larga de sisteme de rafturi si variante pentru acestea, Dexion ofera solutii complete pentru orice zona de depozitare a componentelor mici sau de manipulare; rafturi multi-etajate, rafturi mobile, Carton Flow sau sisteme de marcaj. Produsele Dexion destinate depozitarii si manipularii componentelor mici ofera o combinatie unica de performanta, securitate si economie. De la rafturi metalice galvanizate Hi280 si rafturi cu deschidere mare, pana la cutii de depozitare, Dexion ofera ceva pentru fiecare.

Rafturile cantilever de la Dexion ofera o solutie de depozitare robusta cu capacitate ridicata, proiectata in mod special pentru depozitarea bunurilor lungi. Potrivita pentru manipularea manuala, cu motostivuitorul sau cu liza. Instalarea facila permite imbunatatiri rapide ale operatiunilor din hala. Rafturile cantilever sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni si optiuni, pentru a se potrivi depozitarii produselor lungi, indiferent de dimensiunea sau greutatea acestora. Dimensiunile sistemului de rafturi pot fi modificate pentru a se potrivi inaltimii si lungimii depozitului, profitand din plin de intregul spatiu de depozitare disponibil.
Sisteme mezanin
Sisteme automate de depozitare

Sistemele mezanin de la Dexion reprezinta o metoda rentabila pentru a crea spatiu util suplimentar atat in cladiri noi cat si in cele existente. Simple si rezistente, stalpii si grinzile structurii mezanin de la Dexion pot reprezenta bazele unor constructii multiplatforma pe care se pot amplasa alte tipuri de rafturi.

Sistemele automate de depozitare sunt o alegere aproape imbatabila atunci cand vine vorba de eficienta maxima in sortarea comenzilor si in manipularea articolelor de mici dimensiuni. Datorita sistemului cu design modular, pot fi adaptate tuturor cerintelor specifice si ofera o gama aproape nelimitata de aplicatii.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre solutiile de depozitare Dexion, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Dexion Storage Solutions Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-505400 Brasov, Rasnov, str. Campului, nr. 1A
E-mail:
Web: www.dexion.ro
Cristian Androne
national sales manager +40 73 488 8449
   
Dexion a fost initial fondat la Londra de Demetrius Comino, care a revolutionat rafturile reglabile si alte forme de rafturi si sisteme de depozitare de la sfarsitul anilor 1940. Fabrica din Romania a companiei Dexion a fost infiintata la Rasnov, langa Brasov in anul 2006. Intreprinderea foloseste avantajul surselor de otel locale in realizarea sistemelor de rafturi si accesorii si foloseste echipamente de taiere si de prelucrare la rece de ultima generatie.
Din 2018 Dexion face parte din Gonvarri Material Handling, pan-european (lider mondial) in furnizarea de produse si solutii de depozitare. In plus, Grupul este prezent pe intreg teritoriul Europei prin marcile Constructor, Kasten si PSS.
Denumiri marca: Constructor, Dexion, Kasten, PSS
Cuvinte cheie:  dexion  hilo  storage  solutions  depozit  depozitare  sisteme  sistem  solutii  solutie  hala  paleti  automat  automate  acualizare  actualizat  continut  continutul