Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Viega

Viega este una dintre firmele din domeniul tehnicii de scurgere a apei

Fondata acum mai bine de 100 de ani de catre Anselm Viegener, compania in prezent este administrata de catre membrii familiei din generatie in generatie. Viega este una dintre firmele din domeniul tehnicii de scurgere a apei. In cadrul dialogului de parteneriat cu expertii din domeniul practicii, dezvolta continuu solutii inovatoare in domeniul tehnicii de scurgere a apei. Tehninca de scurgere Viega este usor de montat, fiabila si durabila complet nepretentioasa in ceea ce priveste intretinerea. Specialistului ii sta la dispozitie un sistem de scurgeri pentru cazi de baie si de dus, pentru lavoare si bideuri, pentru chiuvete, scurgeri pentru masini, pentru WC-uri si pisoare precum si pentru canalizari de pardoseala.

Viega, o intreprindere cu peste 2.500 de angajati si-a dobandit o pozitie de varf pe piata mondiala prin intermediul performantelor excelente ale inginerilor si calitatii produselor germane. Pentru Viega vorbeste nu numai experienta, diversitatea produselor si calitatea, ci si o intreaga retea service cu propriile sucursale.

Prin intermediul procedeelor de executie verificate de nenumarate ori ale tehnicii de presare Viega, programului cuprinzator de racorduri prin presare si avantajului insemnat al experientei acumulate, Viega a revolutionat instalatiile de conducte de cupru. Viega va ofera nu numai Know-how cuprinzator, ci si o oferta de produse si servicii foarte variata. Racorduri cu dimensiuni de la 12 la 54 milimetri si cu dimensiunile XL de la 64,0 la 108,0 mm.
Firma Viega este prezenta cu filiale in urmatoarele tari Germania, Austria, Romania, Ungaria, Danemarca, Finlanda, Cehia, Italia, Rusia, America de Nord, Norvegia, Croatia, Polonia.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Viega, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Viega Srl, folosind butonul corespunzator.
Categorii
Sifon, gura de scurgere, deversor
Sifon, gura de scurgere, deversor
Rezervor WC, actionare automata si manuala a spalarii, cadru de montare
Rezervor WC, actionare automata si manuala a spalarii, cadru de montare
Sistem de incalzire prin pardoseala si suprafete exterioare
Sistem de incalzire prin pardoseala si suprafete exterioare
Sifon, rigola, trapa in pardoseala
Sifon, rigola, trapa in pardoseala
Conducta si fiting din cupru
Conducta si fiting din cupru
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...