Lindab Srl, Divizia Ventilatii

Lindab Residential Ventilation - Sistemul de ventilatie profesional

Sistemul de ventilatie profesional Lindab Residential Ventilation va inlocui permanent aerul viciat din interior cu aer filtrat, proaspat si curat de afara, creand in acelasi timp o temperatura optima.
Aerul introdus, este cel care patrunde in casa prin intermediul sistemului de ventilatie si inlocuieste aerul evacuat. Cantitatea de aer introdusa, ar trebui sa fie, de regula, putin mai mica decat cantitatea de aer evacuata. Aerul proaspat (cel introdus) este de cele mai multe ori orientat catre dormitoare si camerele de zi.
Aerul transferat este cantitatea de aer vehiculata intre spatiile de locuit si incaperile de unde se evacueaza aerul. Aerul evacuat este aerul ce contine nocivitati (umiditate, miros, praf, microorganisme) si care este indepartat din casa. Pentru sectorul rezidential, Lindab Ventilatii a dezvoltat un nou concept ce implica ventilarea mecanica a spatiilor de locuit. Functionarea este simpla: sistemul de ventilatie introduce si evacueaza o cantitate de aer controlata necesara ocupantilor.

Produse din aceasta familie

Sistem de tubulaturi circulare Lindab
 
Sistem de tubulaturi circulare Lindab

Tubulaturile de ventilatie reprezinta legatura intre elementele terminale de introducere si evacuare si elementele ce asigura vehicularea aerului. Acestea au sectiune circulara, piesele speciale fiind prevazute cu garnitura dubla de cauciuc EPDM.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Elemente terminale Lindab
 
Elemente terminale Lindab

Introducerea si evacuarea aerului precum si realizarea parametrilor de comfort (nivel de zgomot, viteza aerului) se realizeza cu ajutorul elementelor terminale de introducere si evacuare. Acestea reprezinta singura parte vizibila a sistemului de ventilatie, fiind si cele mai estetice componente. Culorile si tipodimensiunile sunt dintre cele mai variate, utlizatorul avand posibilitatea sa aleaga in functie de arhitectura spatiului propriu.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Elemente de vehiculare a aerului Lindab
 
Elemente de vehiculare a aerului Lindab

Agregatele de antrenare a aerului permit introducerea aerului proaspat si/sau evacuarea celui viciat. Ele mai au insa niste caracteristici: filtreaza aerul, il incalzeste in timpul iernii (cu energie electrica sau cu apa calda), asigura recuperare de energie. Aceste agregate se monteaza ascuns in plafoanele false sau in poduri.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...