Leier Rom Srl

Buiandrug cu manta de ceramica Leier

Producatorul pune la dispozitia constructorilor de pereti de zidarie ceramica si elemente complementare de structura la elementele de zidarie, respectiv buiandrugi prefabricati, care sunt elemente auxiliare sub forma de grinda, montate deasupra golurilor din pereti. Astfel se creeaza conditii facile de realizare rapida a peretilor de diferite grosimi.

Documente

Specificatii

Alte produse ale companiei
Caramida Leier Brikston GV 290/188
 
Caramida Leier Brikston GV 290/188

Caramida Brikston GV 290/188 cu goluri verticale ce se foloseste la realizarea zidariilor (peretilor structurali, peretilor nestructurali de compartimentare, de inchidere, peretilor inramati la constructii in cadre). Grosimile de zid ce se pot realiza cu aceste caramizi sunt 30 si 25 cm. Caramizile se vor pune in opera cu mortar de utilizare generala (ciment-var-nisip) sau mortare preparate insacuite pentru zidarie de marca minim M2.5. Zidaria va fi protejata impotriva actiunii apei prin tencuire.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Elemente de zidarie Durisol
 
Elemente de zidarie Durisol

Elementele de zidarie pentru constructii se utilizeaza la realizarea tuturor tipurilor de pereti, interiori sau exteriori, structurali sau de compartimentare, cu grosimi cuprinse intre 15-37,5 cm, incarcarile care actioneaza asupra lor fiind preluate de miezul de beton, simplu sau armat, turnat monolit in golurile blocurilor. Ele constau din pereti longitudinali si nervuri transversale, ce delimiteaza golurile interioare, elementele in ansamblu avand rol de cofrag pierdut. Datorita procesului de fabricatie, elementele finite Durisol, desi au un continut de 85% de aschii de lemn, sunt 100% rezistente la foc (REI 180, perete tencuit). Elementele sistemului Durisol, dintre care unele includ si un strat termoizolant din polistiren de 17,5 cm grosime, sunt de diferite forme si dimensiuni, si constituie componentele peretilor constructiilor de diferite tipuri si destinatii: case sau blocuri de locuinte, cladiri publice sau industriale.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pavele Leier
 
Pavele Leier

Pavajul din pavele este o solutie mai buna decat asfaltul deoarece este mai estetic, mai variat, asigura un aspect adecvat stilului, dispozitiei mediului, si nimic nu pune limite in realizarea pavajului, doar fantezia proiectantului. Daca pavajul trebuie desfacut (din cauza canalizarii, asezarii tevilor de gaz, apa, a cablurilor de telefon, a cablurilor de televiziune, a cablurilor electrice subterane etc.), elementele pot fi indepartate simplu, fara zgomot, si pot fi depuse din nou fara deteriorare. Materialul desfacut nu trebuie eliminat sau indepartat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Caramida Leier Brikston CF 63
 
Caramida Leier Brikston CF 63

Caramida eficienta ce se utilizeaza la realizarea: zidariilor aparente (garduri, gratare, seminee, crame, imbracamintile exterioare ale cosurilor de fum, zidarii de fatada), peretilor structurali, peretilor nestructurali (de compartimentare, de inchidere), peretilor inramati la constructii in cadre. Grosimile ce se pot realiza sunt 37,5; 25 si 12,5 cm. Caramida va fi pusa in opera cu mortar in functie de utilizarea preconizata.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de cos de fum Leier Multikeram LAS P1
 
Sistem de cos de fum Leier Multikeram LAS P1

Sistemul de co s de fum Multikeram LAS P1 reprezinta solutia de evacuare cu suprapresiune a gazelor de ardere provenite din aparate termice cu condensare sau cu temperaturi scazute ale gazelor de ardere, functionand cu combustibili gazosi sau lichizi. Acest sistem imbina inovativ avantajele oferite de tubulatura de samota de inalta calitate de tip Multikeram, cu avantajele clasei de presiune P1. Astfel, datorita regimului de functionare cu suprapresiune, evacuarea gazelor de ardere se poate realiza prin adoptarea unor diametre de cosuri de fum reduse, indiferent de numarul de racordari (unice sau multiple), concomitent cu asigurarea aerului necesar pentru combustie. Reprezinta o solutie tehnica ideala, absolut sigura si rentabila si in cazul blocurilor de locuinte.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Planseu, buiandrug
Planseu, buiandrug
Unitate cofraj si schelarie, scara
Unitate cofraj si schelarie, scara
Schela de sustinere, pop
Schela de sustinere, pop
Izolatie din polistiren
Izolatie din polistiren
Izolatie din polietilena, poliuretan si poliester
Izolatie din polietilena, poliuretan si poliester
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...